Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יואל , המחירים שלך גבוליים ביותר - 10K על החלפת מנוע + כל ההזרקה + העברה מTU לXU? (ואני לא מדבר עדיין על אישור)

בולמים + קפיצים ב5000 ש"ח כולל כריות בולם ומסבי החלקה? (יותר בכיוון של 3+ לבולמים נורמאלים + 1500 + לקפיצים נורמאלים + 300 ש"ח למיסבי החלקה + 1000 ש"ח לכריות בולם מקוריות או חצי לתחליפיות , מניסיון עם 306)

"קיט" ברלינגו יעלה לך ככה מחלקים מפירוק או מסביב תחליפי וגם זה אופטימי ובלי עבודה (ודיסקים ורפידות בלחץ יכנסו)

ועדיין לא נגעת בהמון נקודות ודברים שהוא צריך גם כדי לחיות עם הרכב ביום יום (מזגן?) ואישורו.

בקיצר , ב20K זה גם לדעתי לא יגמר + תוסיף את מחיר ה306 הנוכחית שלך + השבתה של הרכב בזמן הפרויקט (וזה במקרה שהכל יצא מושלם פעם ראשונה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחרי כל מה שרשמת יש פה איזה 20k בלחץ...

רק xsi טובה תיהיה 40k (אני טועה?)

וככה גם תמכור את הXSI.

כמה אתה חושבת תצליך למכור רכב "חיקוי"!?

לא לשכוח את אבזור הפנים של הספורטיביות.

אם לא נלמד איך נדע

פורסם

ומה עושים במקרה שלי?

אני רוצה להפוך 306 סטיישן ל 306 S16, פה אין מצב להחליף רכב...

יש סיכויי לצאת עם רכב אמין שהמזגן יבוד בו ולא יקרקש כמו איזה ריקשה?

תודה

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אם תמצא 306 S16 בפירוק ויש לך הרבה סבלנות , בטח.

גם 1.6 אפשר להפוך ליופי של S16 , גם זה הוכח (ויש רכב כזה שנראה ונוסע מעולה).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חייבים למצוא S16 מפרוק?

אני חשבתי לעשות כך:

חלק אחורי:

סרן אחורי של קסארה HDI או סטיישן HDI כולל בלמים.

בולמ"ז של קוני או בילשטיין

חלק קדמי:

משולשים חדשים

בולמ"ז של קוני או בילשטיין

קפיצים משופרים כלשהם.

בלמים של S16 או משהו דומה שמתאים.

מנוע,

כמה אופציות:

1. להסתפק בשיפורים על 1.6 שיכול להגיע די בקלות ל110 כ"ס

2. לנסות לגדוש (לא נראה לי כדאי)

3. להחליף מנוע גיר מחשב וצמה לS16 או GTI6 אני לא בטוח מי מהם עדיף (אשמח לקבל פידבקים פה)

כמובן שצריך להחליף את הג'אנטים 13" על הדרך :oops: אני אישית הייתי שמח להרכיב גאנטים של ראלי דור שני.

אשמח לשמוע דעות והערכות כספיות.

תודה

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
יואל , המחירים שלך גבוליים ביותר - 10K על החלפת מנוע + כל ההזרקה + העברה מTU לXU? (ואני לא מדבר עדיין על אישור)

בולמים + קפיצים ב5000 ש"ח כולל כריות בולם ומסבי החלקה? (יותר בכיוון של 3+ לבולמים נורמאלים + 1500 + לקפיצים נורמאלים + 300 ש"ח למיסבי החלקה + 1000 ש"ח לכריות בולם מקוריות או חצי לתחליפיות , מניסיון עם 306)

"קיט" ברלינגו יעלה לך ככה מחלקים מפירוק או מסביב תחליפי וגם זה אופטימי ובלי עבודה (ודיסקים ורפידות בלחץ יכנסו)

ועדיין לא נגעת בהמון נקודות ודברים שהוא צריך גם כדי לחיות עם הרכב ביום יום (מזגן?) ואישורו.

בקיצר , ב20K זה גם לדעתי לא יגמר + תוסיף את מחיר ה306 הנוכחית שלך + השבתה של הרכב בזמן הפרויקט (וזה במקרה שהכל יצא מושלם פעם ראשונה)

מה עם ההגה אין לי הגה כוח!!! כמה זה יעלה להחליף?

פורסם
אחרי כל מה שרשמת יש פה איזה 20k בלחץ...

רק xsi טובה תיהיה 40k (אני טועה?)

XSI ב-40 אלף ?!?! :shock: איפה ראית? הם הולכת הרבה הרבה יותר נמוך , אולי XSI דור שני סופר שמורה תעלה באיזור הזה אפילו פחות.

אתה יכול לרכוש אחת שנת 95-96 XSI/S16 במחיר שלא יותר מ-25 עד 30 אלף וגם אוטו שמור , המחירון נמוך מאוד בקושי 20 אלף לשנתונים האלו. יותר מזה יש גם ZX וולקן במחירים מגוחכים של 15 אלף הן זהות מכנית בדיוק לפג'ו.

זה יעלה לך זול בהרבה מלשפר את האוטו שלך לרכב כזה ואתה גם תקבל את כל האיבזור של הגירסאות החמות כולל הגה כוח , חישמול מלא , סאן רוף (לא כל ה-XSI באו עם סאן רוף , S16 לכולם הייה סאן רוף) .

צמיגים גדולים יותר בקיצור הרבה יותר וגם כבונוס בסיס מצויין לשיפורים.

תחשוב שרק להחליף את הגאנט'ים שלך לגודל המקורי של ה-S16 + צמיגים איכותיים יעלה לך 4-55 אלף בקלות (מידה 195.55.15) .

מה עוד כל המחירים שאמרו לך פה של חלקים הם דיי אופטימיים למען האמת אל תישכח את כל העבודה מסביב אתה תיצטרך לשלם למישהו שיעשה לך את העבודה ואת האישורים לא? . בד"כ שקונים מנוע מפירוק אז לפני שמרכיבים אותו עושים לו ישור קו שהוא בחוץ וזה גם יכול לעלות לא מעט כסף , בקיצור כדי לעשות המרה מלאה לרכב שלך כולל עבודה תכין 30-40 אלף שלא תיראה אותם יותר בחיים כי אף אחד לא ישלם לך על ההשקעה הזאת.

פורסם

306 1.8 במצב טוב תעלה לך כ-10-15 (תלוי בשנתון).

הרכב עצמו נחמד מאוד, אם אתה לא מחפש ספורטיביות - התנהגות טובה, כוח סביר (103 כ"ס בימיו הטובים) ובמיוחד ביחס ל1.4 החלוש, נוחות ומושבים מעולים. לי יש כזו (נקנתה עם 70,000 ק"מ במצב מעולה, ככה שהיא יכולה להוות אקזמפלר ראוי לחוות עליו דיעה), ואני די מרוצה ממנה, כל עוד אני זוכר שהיא לא אמורה להיות ספורטיבית.

אני אחרוג קצת מכללי הפורום, ואומר שלדעתי באמת לא כדאי להשקיע מאמץ כה רב ב-1.4, כיוון ומכירה של הרכב + תוספת תקציב קונה לך מוצר מוגמר שיענה על דרישותיך.

PUG-306 XSI MK2

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תגידו אם אני אעשה למנוע הגדלת בוכנות ל-1.8 ליטר ויסים לו צ'יפ יש מצב ל-120-130 כ"ס או שצריך לעשות עוד דברים? ומה תיהיה העלות במידה ואני אצטרך עוד דברים (בולמים למשל) יודעים מה כמה פרויקט כזה יכול לעלות?

ואיך אני הופך את ההגה להגה כוח האם זה אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...