Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי קיה ספיה לאו שנת 98 נפח 1500 אוטומטית.

ישנה בעיה במצב של האצה - במצבים מסויימים הנורה HOLD נדלקת ומתחילה להבהב,כמו כן הגיר מוריד הילוך(עד לא מזמן הגיר היה מוריד ומעלה הילוך בהתאם להבהוב- הבהוב איטי וקבוע,כרגע רק מרגישים שיורד הילוך).

כאשר עוצרים ומעבירים לPARKING ההבהוב נפסק ואפשר להמשיך בנסיעה רגילה.

התקלה מתרחשת במצבים מסויימים שאינם זהים או קבועים.יש לציין שהכפתור עובד כרגיל כשלוחצים עליו.

ניסיתי לקרוא תקלות בעזרת סקאנר אוניברסאלי אך בכל פעם שניסיתי לקרוא תקלות הסקאנר "זרק" אותי החוצה מהתפריט,

אבל בזמן של נסיון לקרוא תקלות הנורה הבהבה בצורה מסויימת (אני חושב שזהו קוד כלשהו אך לא מצליח לאמת זאת ולמצוא קוד כזה)הנורה מהבהבת 5 פעמים לאט ואח"כ 5 פעמים מהר.

אני חושב שזוהי בעיה חשמלית אך לא מצליח לאתר בעיה כלשהי.

מישהו מצליח לעלות על הבעיה?מישהו מכיר תקלה כזו?יש למישהו רשימת קודים של הגיר ברכב הנ"ל?

תודה רבה

יוסי.

פורסם

ככל הנראה,לא תהיה לך ברירה אלא לגשת למכון גירים אוטומטיים /מוסך מורשה קאיה שיש להם סורק ייעודי ברכב.

סורק אוניברסלי ולא רק במקרה שלך (היו כאן עוד שרשורים),לא תמיד מספיק.

חוץ מזה היו כאן שרשורים נוספים שעסקו במנורת hold ופעולת הגיר ומומלץ לעשות חיפוש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קרוב יחסית אליך יש את קיבוץ מחניים,שם יש מפעל לשיפוץ גירים (דיוק הידראוליקה) ולא רחוק משם יש מוסך ,תתקשר אליהם ותברר אם יש להם סורק תקלות שמתחבר לגיר.

אפשרות נוספת,שרפי לין ממליץ עליה לאיזור זה הנה לפנות ל"אביר הגיר" בקיבוץ רמת השופט,חכה לפרטים נוספים מרפי לין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפני שאתה משקיע כספים בבדיקות, תעשה בדיקה פשוטה:

תפרק את הלחצן, ותבדוק אם יש שם מגע רופף. לפעמים דבר פשוט כ"כ גורם בעיות שנראות רציניות.

בהצלחה

• תוכן חדש...