Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוליקר - זיהוי מנגינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם.

שמעתי הרגע את היצירה האינסטרומנטלית "לעיניך הכחולות" של פוליקר ואני יכול להשבע ששמעתי את אותה מנגינה בביצוע אחר עם בוזוקי. מה שם היצירה עם הבוזוקי? אני חייב להוריד אותה.

זו נעימה ממש יפה ששמים אותה בימי זיכרון וכדומה.

תודה לעונים.

W202 C240

פורסם

אני חושב שאני יודע על מה אתה מדבר.

האם השיר פותח בנעימה וממשיך כך:" יש דברים שרציתי לומר.... ?

את השיר הזה /את השיר "עיניים שלי" אלו השירים ממה שזכור לי שמשמיעים בימי אבל /זיכרון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

"מוקדם אולי מאוחר"

או:

"משב רוח" עם חיים רומנו.

אין ספק שפוליקר הוא אחד ה"יוצרים"!

אם תרצה עוד מידע עליו פנה אליי בפרטי.

Polo 2012

פורסם

ככל שידוע לי, הוא כתב את היצירה המדהימה הזאת לזכר קרוב משפחה שלו שנהרג בזמן שירותו הצבאי (היה איזה סיפור שהוא רב עם איזה מישהו, שזרק עליו בתגובה קסדה שפגעה לו בראש והרגה אותו). לא נראה לי שהמקור הוא יווני, למרות הצליל המאוד מובהק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...