Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שהרכב אצלי, כל לחיצה על הברקס מדליקה נורה אדומה בלוח שעונים.

כך הרכב עבר טסט פעמיים, בלי שום קשר הוחלפו רפידות קדמיות, וניקוי "דראמיים"

זאת לא מנורה של בלם יד, אלה נורית התחתונה בעמוד שמאלי של הלוח.

לפי ספר רכב היא צריכה להדלק כאשר אחת/או יותר, משלושת הנורות ברקס חיצוניות שרופות

והן תקינות ודולקות.

יכול להיות שזה בגלל גשש גובה נוזל? בעיקרון הוא צריך להדליק מנורה של בלם יד עם סמן "!"

הרכב - מאזדה 323 סדאן שנת 96. BG

מה זה יכול להיות?

תודה ולילה טוב

פורסם

מה הסמל של הנורה?

תוכל לצלם?

בדוק את גובה נוזל הבלמים, ואת הקונקטור שמתחבר לחיישן שמודד את גובה הנוזל בלמים, שיהיה מחובר כראוי, ולא התנתק או משהו כזה.

פורסם

בוקר טוב

תיבדוק את פנס הבלימה שעל החלון האחורי.תפתח את הכיסוי.שתגיע לנורה אתה תגלה נורה T-10 .הנורה הזאת לא מתאימה.צריך להחליף לנורה יותר גדולה.(הבסיס של הנורות אתו גודל).ולכן שאין נורה מקורית זמינה תוקעים את ה T-10 .

פורסם

מנורת ברקס נשרפה, יש שם מנורה עם שני סלילים(סליל אחד אור דרך וסליל אחד אור בלם בתוך אותה מנורה)כניראה שהזה של הבלם נשרף.

פרוק והרכבה קלים מאוד, לא צריך לפתוח שום בורג הכל קליפסים

טויוטה קורולה GLI 08 , ידנית.

פורסם
בוקר טוב

תיבדוק את פנס הבלימה שעל החלון האחורי.תפתח את הכיסוי.שתגיע לנורה אתה תגלה נורה T-10 .הנורה הזאת לא מתאימה.צריך להחליף לנורה יותר גדולה.(הבסיס של הנורות אתו גודל).ולכן שאין נורה מקורית זמינה תוקעים את ה T-10 .

יכול להיות באמת שמורכבת מנורה לא תואמת.

איזה מנורה צריכה להיות שם, כמה וואט? לפי מה שידוע לי,

יש שני סוגים או 21 או 5.8 וואט. מה מתאם

מנורת ברקס נשרפה, יש שם מנורה עם שני סלילים(סליל אחד אור דרך וסליל אחד אור בלם בתוך אותה מנורה)כניראה שהזה של הבלם נשרף.

פרוק והרכבה קלים מאוד, לא צריך לפתוח שום בורג הכל קליפסים

כמו שציינתי, כל הנורות תקינות, כנון שהנורה משותפת לאור חנייה וברקס, אך רואם את השנוי בעוצמה.

פורסם

נכון מאוד, הרבה אנשים שלא מוצאים את הנורה הזו בחנויות תוקעים שם T10.

צריך לשם 15 או 20W אני צריך לבדוק וזו נורת T.

גם אצלי לא מצאתי נורה כזו וראיתי שT10 מתאים ועובד טוב בלי שום בעיות.

חפש נורה כזו במוסך מורשה אם לא תמצא בחנויות.

פורסם

בעצם אני לא כ"כ בטוח שזה T 10, אני מחזיק עכשיו בחידי נורה אני חושב שזהו T10 כתוב עליה:

TR E1 2NF

12V 5W

K

וזו הנורה שדוחפים באור ברקס כאשר לא משיגים את הנורה המקורית המתאימה.

בקיצור פנה למוסך מורשה, בקש את הנורה המתאימה לרכבך לאור ברקס שעל השמשה האחורית, זה יעלה לך כמה שקלים..

פורסם

החיווי בלוח השעונים מצביעה על מנורה שרופה. ייתכן כפי שנכתב על-ידי קודמיי שהבעייה היא שהמנורה לא מתאימה.

מעגל הבדיקה הינו יחסית מתוחכם ולכן גם מנורה שהמגעים או החיבור שלה רופף יכול להדליק את מנורת החיווי בלוח השעונים.

גם מנורה ישנה עלולה לגרום לבעייה.

פשוט מאוד החלף את כול המנורת למנורות תוצרת HELLA או OSRAM.

איזה כייף לי :)

פורסם

עדכון:

לאחר ברורים וחפירות בספרות מצאתי שמנורה מקורית לפנס צריכה לספק 18.4W

פירקתי את הפנס (2 קליפסות ליתר דיוק) וראיתי נורית סטנדרתית 5W (קטנטונת אם שני פינים)

מורשה כבר סגור, אך הצלחתי להסיג מנורה דומה מאוד אם בסיס זהה וגוף גדול יותר - 18W.

מרכיב אותה, מסובב את הסוויץ', ונורה אדומה דולקת קבוע בלוח שעונים! :shock: (לא זכור לי דבר כזה)

ורק כאשר מנעים את המנוע, הכול התחיל לעבוד פיקס!

שנה וחצי, כל לחיצה הייתה מדליקה מנורה אדומה ומעצבנת! (בלילה זה היה נורא)

9 שח לנורה סינית? הרגילות עולות לא יותר מ-2., אבל מזה משנה

העיקר שאני מבסוט

תודה רבה חברים, ושבת שלום!

• תוכן חדש...