Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתות במבחן נהיגה (טסט)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמרו לי שלא מכשילים על איתות בטסט (מבחן נהיגה, לא טסט לרכב). היתכן ?

אתה מתכוון שלא מכשילים על אי איתות בטסט?, אם כן, אז כן, מכשילים על זה.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

תשנה גישה

מהיום אמור: "נכשלתי" ולא "הכשילו אותי".

ודבר נוסף: איתות מטרתו- תקשורת עם הסביבה.

אם במבחן נהיגה ,לאחר שאימנו אותך לזה (ובתקווה שהסבירו לך גם את המשמעות) אתה עדיין סוטה , פונה, מתחיל בנסיעה ועוצר ללא התייחסות לסביבה, כנראה שאתה זקוק עדיין לאימון נוסף להפנמת ההרגל הזה.

#כמובן שפעם בודדת היא טעות נסבלת ובוחן אמור להבליג על מקרה בודד ובמיוחד אם ההתרשמות הכללית טובה.

פורסם

תלוי באיזה מצב אם הטסט שלך היה באיילון וחתכת על 120 מכוניות בלי לאותת אז נכשלת אם איזה פנייה ברחוב שהכביש היה ריק אולי יתחשבו בך.

אצלי בטסט הבוחן העיר לי בהתחלה שאני לא מסתכל במראות כאשר אני פונה והוא העביר אותי...

תלוי על מי אתה נופל..

יש לי חבר שנכשל על ביטחון עצמי מופרז כהגדרת הבוחן ככה שבאמת אי אפשר לדעת..

פורסם

מכשילים ועוד איך.

איך בדיוק אתה רוצה להגיד שאתה פונה שמאלה לדוגמא? שאתה עובר נתיב? אתה צריך לסמן ולהזהיר את הסביבה במה שאתה עושה כדיי להכין אותה.

אבל זה תלוי לדוגמא בטסט שלי אני זוכר שאני לא אותתי כשמכונית הפריעה לי בנתיב ( חד סיטרי ) והייתי צריך לזוז שמאלה ואז לחזור ימינה ורק שחכתי לאותת, וחשבתי שאני אכשל על זה. טעות כזאת קטנה לפעמים מבליגים. אבל אם לא תאותת כשאתה עובר נתיב או כשאתה פונה שמאלה או ימינה הסיכויים מאוד גדולים שיכשילו אותך על זה.

זה גם תלוי בטסטר אל תשכח.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

בדרך כלל אם אתה לא מאותת פעם פעמיים גג, לא נהוג להכשיל על זה אבל אם אתה לא מאותת כול הטסט אז מכשילים.

זה כמו שעושים חניה שמקבילה למידרכה אם לא הצלחת לעשות חניה כזו אבל הסתכלת במראות הפעלת זהירות אז לא מכשילים על זה. (זה גם תלוי בטסטר)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

• תוכן חדש...