Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פחד מסוחרים הוא במידה רבה מוצדק.

ממליץ לקרוא שרשור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=10819

יש שם הרבה עיצות מועילות על קניית רכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

החוכמה היא לזהות את הסוחרים עוד בשלב השיחה הטלפונית ולחסוך את בזבוז הזמן והכסף.

הוחכמה הגדולה היא לזהות את הסוחרים עוד בשלב הצפייה במודעה, ולחסוך אפילו את שיחת הטלפון.

אחרי שתשלוט בטכניקה המתקדמת כבר לא יהיה לך ממה לפחד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אחרי שתלמד שיש אנשים שמציגים את עצמם כבעלי הרכב ומשקרים תבין שגם אם האיש סוחר הוא יכול להתחזות.

מובן שיש נביאים בעירנו, אבל מלבד זאת לא כל סוחר הוא שקוף.

פורסם

רובם לא מתאמצים במיוחד. יש הרבה אי התאמות בפרטים על הרכב במודעות עצמן, שלא לדבר על שגיאות כתיב.

כמו כן אם אחד הטלפונים מתחיל ב-057 זה גם אחד הסימנים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

גם אני לא הבנתי מה הקשר ל057.

דווקא מהניסיון שלי יש לא מעט סוחרים בכל רשתות הסלולר. באורנג'/סלקום/פלאפון אפשר לקנות מכשירים זולים במסלולי הפרי-פייד ללא שום התחייבות או תשלום קבוע, קלאסי בשביל סוחר שצריך להחליף הרבה מספרים בזמן קצר יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
גם אני לא הבנתי מה הקשר ל057.

דווקא מהניסיון שלי יש לא מעט סוחרים בכל רשתות הסלולר. באורנג'/סלקום/פלאפון אפשר לקנות מכשירים זולים במסלולי הפרי-פייד ללא שום התחייבות או תשלום קבוע, קלאסי בשביל סוחר שצריך להחליף הרבה מספרים בזמן קצר יחסית.

לרוב הסוחרים יש טוקמן.

יש לי סוחר במקרה במשפחה,שאצלו דווקא הרכבים די שמורים.

אלא הוא מוכר רכבים יקרים יחסית,שירידת הערך בהם גבוהה,ועל ידי כך מרשה לעצמו לקנות רכב טוב במחיר שוק,ולמכור במחיר כמעט זהה למחירון.

דוגמא קלאסית?

AUDI A6

VOLVO S80

CHEVROLET IMPALA

פורסם

היי, היום לכל סוחר יש לפחות 3 טלפונים שונים, כדי לשים כל רכב עם מספר שונה, ואז הוא גם יודע לגבי איזה רכב אתם מצלצלים, במקרה הגרוע הוא שם על 2 רכבים מספר אחד ואז מספר שאחד שלו ואחד של האישה.

לגבי 057 ואנשי הצבא: המספרים שקשורים לצבא מתחילים ב810, ככה תוכל לדעת אם זה איש קבע או לא ;)

כדי לקצר הליכים בשיחה: יש לשאול שאלות מכשילות כגון "האם הרכב רשום על שמך הפרטי ? מתי הרכב נרכש ?" במידה והרכב שייך לאשה (כתירוץ) יש לשאול "היא רשומה בתור אשתך בתעודת זהות ? שם המשפחה זהה ?"

ויש לרשום כל פרט שנאמר בטלפון, כולל (ובדגש) "מתי הרכב נרכש", כשתגיע למקום תאמת את הדברים ותוכל לדעת מול מי את עומד.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
לגבי 057 ואנשי הצבא: המספרים שקשורים לצבא מתחילים ב810, ככה תוכל לדעת אם זה איש קבע או לא ;)

.

ממש לא. שלא תטעה לנו אנשים כאן.

057-816

057-817

057-819

גם הן קידומות ששייכות לצהל.

פורסם

ואני מכיר את מקש המחיקה, אז אני מעתיק את המספר כמו שהוא מופיע, ולאט לאט מוריד מקף אחרי מקף, באופן (לא) מפתיע התוצאות גודלות בין חיפוש לחיפוש...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...