Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלנו באונ' מבריגים לחלק האחורי של המסך מין גליל מתכת עם חור לרוחב בקצה הגליל, ודרך החור משחילים כבל מתכת, הכבל כבר מחובר לשולחן או לקיר או למה שאתה רוצה, יש גם פתרונות לעכברים ומקלדות נגד גניבה, אם אתה מעוניין.

פורסם

יש מתקני תליה לקיר עם מקום לנעילה.

אני נעלתי את הפלזמה הגדולה שיש לי בסלון עם שני מנעולים. (מתקן תליה עם הכנה לזה)

מי שיצליח להגיע אליהם, ולפתוח את שניהם - מגיע לו לזכות בה :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ייתכן שמדובר בעסק או משהו כזה, בכל אופן רוב המסכים הדקים באים עם מתקן תלייה, לא בעייה לסדר איזה מנעול לעניין ואף ריתוך במידת הצורך

אבי.

פורסם
אני הייתי מוציא את הגנב מהבית בשלב הראשון

ואחרי זה פותח לו את הדלת? שמע, אתה צריך לתת לבנאדם קרדיט.

הוא אומר שמי שיצליח לפתוח את שני המנעולים שהוא עשה, זכה בטלוויזיה.

מגיע לו לנסות הייתי אומר.

פורסם

יש למסכים (ולעוד המון מוצרי חומרה כמו ניידים וכו') חור כזה שמסביבו זה מתכת וזה מחוזק היטב לגוף המוצר מבפנים.

יש מנעול מיוחד שנכנס לשם , מגיע בכל מיני ווריאציות של כבל/שרשרת וגם כל מיני סוגי סופיות להברגה בקיר/שולחן וכו אפילו מנעול עם מספרים.

הנה זה הרעיון המרכזי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה טוב אולי אם מישהו רוצה להרים וללכת לא לגנבים שחותכים את הכבלים הבדיחה האלה עם מגזריים בשתי שניות.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
עשיתי היום ביטוח תכולה, אז מצידי אפשר לפרק את המנעולים, שלא יעשה נזק לדירה ... :D

אייל,

לא רוצה להיכנס לך לכיס, אבל מותר לשאול כמה (בערך) עולה לבטח תכולת דירה? (בממוצע).

אני עשיתי ביטוח מבנה, ללא תכולה.

תודה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

זה תלוי איפה אתה גר, באיזו קומה, מה שווי תכולת הדירה שלך, איזה מיגון יש לך (אזעקה, פלדלת, סורגים) והאם היו לך תביעות קודמות. לי זה עולה כ- 650 ש"ח לשנה לדירה קומה שניה בשכונה חביבה בת"א, עם תכולה סטנדרטית, ללא תביעות, ללא אזעקה. ביקר אצלי פעם גנב בעשר בבוקר... אבל בדיוק הייתי בדירה (עם הלפטופ במיטה - משום מה חשבתי שהוא הדוור) אז לא לקחו כלום :p

זה כולל גם ביטוח מבנה, אגב.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...