Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתקשר לביטוח ישיר - תוך בערך 5 דקות יש לך ביטוח תכולה.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

עברתי עכשיו על 7 סוגים שונים של מסכים שטוחים במשרד, לכולם יש Kensington. זה באמת מהווה פתרון טוב נגד מי שינס לחטוף אותם וללכת. מי שיבוא מצוייד בקאטר מסיבי יוכל להתגבר עליהם בקלות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אצלנו באונ' מבריגים לחלק האחורי של המסך מין גליל מתכת עם חור לרוחב בקצה הגליל, ודרך החור משחילים כבל מתכת, הכבל כבר מחובר לשולחן או לקיר או למה שאתה רוצה, יש גם פתרונות לעכברים ומקלדות נגד גניבה, אם אתה מעוניין.
מה זה ואיך זה נקרא?

יש מתקני תליה לקיר עם מקום לנעילה.

אני נעלתי את הפלזמה הגדולה שיש לי בסלון עם שני מנעולים. (מתקן תליה עם הכנה לזה)

מי שיצליח להגיע אליהם, ולפתוח את שניהם - מגיע לו לזכות בה :D

במתקני תליה אני לא מעונין - המסכים יושבים על השולחן.

אצלי בבית מי שיצליח להגיע למשהו - לא בטוח שיצליח להגיע בחזרה לדלת, לא על הרגליים.

בעבודה זה סיפור אחר.

עברתי עכשיו על 7 סוגים שונים של מסכים שטוחים במשרד, לכולם יש Kensington. זה באמת מהווה פתרון טוב נגד מי שינס לחטוף אותם וללכת. מי שיבוא מצוייד בקאטר מסיבי יוכל להתגבר עליהם בקלות.

ראיתי את הקישור של GSI16V, בכולם מדובר על חיבור לנייד ולא למסכים דקים, אני מחפש משהו קצת יותר עבה וחזק מהכבל המעפן שהבאתי דוגמה ממנו ועם קאטר חתכתי את הכבל ואת התושבת שאמורה להיות מודבקת למסך.

בריאות לכולם!

פורסם

הכבל של הניידים מתאים גם למסכים. בכל מקרה, תבדוק אם יש כאלו מסיביים מספיק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מי שיבוא מצוייד בקאטר מסיבי יוכל להתגבר עליהם בקלות.

החיבורים האלו כ"כ חלשים שמשיכה בכח לא רב תשבור אותם. הרעיון הוא שהגנב לא יוכל למכור את הציוד

שכן העובדה שהציוד גנוב תבלוט לעיין. כלומר ההתקן לא ממש מונע גניבה, רק מקטין מוטיבציה לגניבה.

:turn-l:
פורסם
הכבל של הניידים מתאים גם למסכים. בכל מקרה, תבדוק אם יש כאלו מסיביים מספיק.

איפה אני יכול לבדוק - אני צריך כ 500 כאלה? יש מקום מומלץ לקנייה?

בריאות לכולם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...