Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידיעה מתוך וואלה! - מכה קשה לאיטלקיות...

http://news.walla.co.il/?w=//1326268

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

עצוב. :-(

(לא ישפיע על האיטלקיות, מזמן מדובר בסדנת עיצוב, ולא באדם אחד).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתם קולטים?

הבן אדם מנכ"ל של חברה שמעצבת את פרארי וכו' , ונוסע על קטנוע כשבטח הוא יכול להרשות לעצמו את רוב הרכבים והאופנועים ההרבה יותר יקרים.

איזו צניעות.

אני מכיר אדם שהיה מנכ"ל של מפעל לא קטן בכלל , ולפעמים כשהיה צריך רק לקפוץ רגע לבדוק משהו היה מגיע על פיאג'ו סי וגופיה.

אצל כאלה אנשים אני רוצה לעבוד.

יהי זכרו ברוך.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

סדהת פיניפארינה עיצבה מכוניות רבות של פיג'ו - ה 404, 504, 205 ויצרה עבור פיג'ו את הגירסאות הפתוחות של אותם מכוניות.

פרט מעניין שיזכר מעבודתו של פינינפארינה הוא העובדה שפעמיים הוא עיצב עבור שני יצרנים שונים מכוניות דומות עד כדי זהות - הפיג'ו 404 והאוסטין קיימבריג' והאלפא 164 והפיג'ו 405.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אתם קולטים?

הבן אדם מנכ"ל של חברה שמעצבת את פרארי וכו' , ונוסע על קטנוע כשבטח הוא יכול להרשות לעצמו את רוב הרכבים והאופנועים ההרבה יותר יקרים.

איזו צניעות.

אני מכיר אדם שהיה מנכ"ל של מפעל לא קטן בכלל , ולפעמים כשהיה צריך רק לקפוץ רגע לבדוק משהו היה מגיע על פיאג'ו סי וגופיה.

יהי זכרו ברוך.

לא לגמרי משוכנע שצניעות היא הסיבה. נסיעה בעיר איטלקית כמו טורינו באמצע היום עם מכונית, היא במרבית המקרים נסיון מתסכל, מעצבן והכי גרוע מאוד מאוד ארוך, כך שנסיעה ברכב דו גלגלי, היא במרבית המקרים הפתרון היחיד, אם אתה רוצה להגיע לאן שהוא.

הוספה הזו לא מלמדת כלום על האיש.יש סיכוי לא זניח שבמוסך הביתי שלו, חונות כמה חתיכות שאף אחת אינה מזדה 3 נניח.

בכל מקרה זה פשוט עצוב. למרות שאין לי מושג אם הוא אישית עיצב כמה מהיצירות שיצאו מהסדנה שלו, השם מעורר צמרמורת אצל כל חובב מכוניות.

פורסם

צניעות לדעתי במקרה הזה זה לא להיות חסר כל ,אלא להרשות לעצמך להראות בעיר גם על כלי של פשוטי העם.

תקן אותי אם אני טועה, אבל וספה 250 (חדשה) זה לא הקטנוע הכי יוקרתי בשוק האיטלקי וגם די רחוק מזה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

1. גם העשירים צריכים לפעמים להסתובב בעיר, ככה זה.

2. בקטנועים אין מיתוג מורכב כמו במכוניות או אופנועים, כך שהשאלה אם יש קטנוע יוקרתי יותר היא מעט לא במקום.

3. אם בכל זאת העובדה שהאיש רכב על קטנוע באמצע העיר, היא מבחינתך סממן מובהק של צניעות, גם טוב.

פורסם
אתם קולטים?

איזו צניעות.

.

זה אמנם לא קשור בכלל לנושא ההודעה,

אבל מה הקשר בין זה שהוא רכב על וספה לכך שאצל כזה אדם היית רוצה לעבוד ?

ואם הוא היה נוהג על 360 מודנה, לא היית רוצה לעבוד אצלו ?

קולגה שלי מהארץ מחזיק CLK קבריולט לעצמו וג'יפ של אינפיניטי לאישתו, ועדיין בקיץ הוא נוסע למשרד כל יום על קטנוע שלא שווה 2000 שקל, והבוס שלי נוהג ברכב של מעל 400K שקל (SLK 350 חדשה), אז מה זה מעיד עליהם ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
זה אמנם לא קשור בכלל לנושא ההודעה,

אבל מה הקשר בין זה שהוא רכב על וספה לכך שאצל כזה אדם היית רוצה לעבוד ?

ואם הוא היה נוהג על 360 מודנה, לא היית רוצה לעבוד אצלו ?

קולגה שלי מהארץ מחזיק CLK קבריולט לעצמו וג'יפ של אינפיניטי לאישתו, ועדיין בקיץ הוא נוסע למשרד כל יום על קטנוע שלא שווה 2000 שקל, והבוס שלי נוהג ברכב של מעל 400K שקל (SLK 350 חדשה), אז מה זה מעיד עליהם ?

נקודת המוצא שלו לענין זה דווקא רבת הגיון. רוב הסיכויים, אם כי אני משוכנע שהבוס שלך כמו גם הקולגה שלך הם יוצאים מהכלל, שמי שמחזיק מכונית יוקרה עושה זאת לצורך הכרזה לסביבה על עושרו, גובהו, אורך... וכיו"ב. בקיצור מין טווס כזה. אנשים כאלו נתפסים בדרך כלל כאנשים כוחניים, חסרי סבלנות והבנה לסובב אותם ומלאי עצמם באופן שלא משאיר הרבה מקום לאחרים. לכן יש להניח שלהיות כפוף לאחד כזה היא לא בדיוק משאת נפש. קח בחשבון שמה שכתבתי הינה כמובן הכללה וודאי לא כולם כאלו.

• תוכן חדש...