Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שאני וחבר חיברנו אצלו מגבר וסאב מאחורה עם החשמל של הדיבורית (מגיע מהHU) הכל פעל כמה דקות אולם לאחר מכן הפסיק לעבוד בפתאומיות. הפיוז שהוא חיבר בזמן ההתקנה לא נשרף (20A) אבל כשבדקנו הHU והמגבר לא מקבלים מספיק חשמל (אם מקודם קיבלו 12.5V עכשיו הם מקבלים רק2.5V)

פורסם

יש מפל מתח בדרך לשם. תבדוק את כל הדרך של החוטים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אוקיי קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה

שנית, לא הבנו ממה יכולה לנבוע נפילת המתח הזאת, שהרי זה עבד טוב כמה דקות לפני שזה הפסיק, האם הכבל פלוס נוגע באדמה או משהו בסגנון?

תודה מראש :)

פורסם
אחרי שאני וחבר חיברנו אצלו מגבר וסאב מאחורה עם החשמל של הדיבורית (מגיע מהHU) הכל פעל כמה דקות אולם לאחר מכן הפסיק לעבוד בפתאומיות. הפיוז שהוא חיבר בזמן ההתקנה לא נשרף (20A) אבל כשבדקנו הHU והמגבר לא מקבלים מספיק חשמל (אם מקודם קיבלו 12.5V עכשיו הם מקבלים רק2.5V)

מה עם הפיוז שנמצא לפני הפיוז שהוספתם? תבדוק או יותר נכון תחליף את הפיוז של הרדיו ואם יש פיוז לדיבורית כדאי להחליף גם אותו על הדרך.

בכלל, אתה מבין שמה שעשיתם היה יכול להסתיים הרבה יותר גרוע? על כבל חשמל דקיק חיברתם רדיו דיסק, דיבורית ומגבר.

זה כמו כלום היה יכול להסתיים בשריפה של הרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקי רק לאחר שאיתמר כתב את מה שהוא הבין אני הבנתי שלא טעיתי.

אתם חיברתם מתח למגבר ע"י הזנת 12V של המכשיר?:idea:

באמת יש מזל שלא פיצצת שם משו למרות שלא סביר יש לך פיוז.

בכל מקרה אתה מחויב לחבר הזנת 12V ישירות ממצבר הרכב עם פיוז של לא פחות מ 60 אמפר.

ג'ובני

• תוכן חדש...