Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחי מתחתן! מחפש רכב ליומיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לא היה לי מושג איפה לפרסם את ההודעה הזאת אז החלטתי שכאן הכי מתאים.

לעניניינו.

במרץ הקרוב אחי מתחתן.

אני הנהג והמלווה שלו .

רציתי לעשות לו הפתעה ולהשכיר רכב ליום החתונה.

יש לכם מושג איפה אני יכל למצוא רכבים מיוחדים?(מוסטנג 67 אדומה,מרצדס,BMW,ג'יפים למיניהם*

פורסם

מרצדס, BMW בכל חברת השכרה.

לחתונה של אחי גם רצינו להשכיר BMW אבל הם לא נתנו ליום אחד, אלא יומיים ומעלה (היינו צריכים ל-24 שעות).

תבדוק בחברות השכרה, אצל הרוב יש אני חושב.

עד מרץ יש המון זמן, המחירים יירדו קצת.

חודש יולי-אוגוסט הם הכי יקרים והחתונה הייתה ב-10.7 אצל אחי, והמחירים עלו בהרבה.

ושיהיה במזל טוב!!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אני בספק אם תצליח למצוא רכב שהוא יחסית נדיר

אם היה לי רכב נדיר אני לא חושב שהייתי מוכן להשכיר אותו למישהוא

אולי רק לחתונה עצמה...

אבל למה אתה צריך רכב ליומיים?

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תחפש קרייזלר וואיז'ר תוציא את הספסל המרכזי ותאין לי אתה תעשה להם את החתונה

היה לנו רכב כזה והוא היה להיט בחתונות המון פעמים אבא שלי הלווה אותו לחתונות של חברים או מכרים

והיה המון מקום לכלה עם השמלה שלה וגם לחתן שיוכל לשבת לידה אפילו הצוות צילום היה נכנס ומצלם אותם

בקיצור כולם נהנו מהרכב.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

חבר שלי השכיר לחתונה של אחיו ביואיק לוצרן ל-24 שעות מחברת אלדן. אם אתה רוצה, אשאל אותו על המחירים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האמת? לא יודע...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מה רע בסובארו DL 1.3 אטומטית, שנת 83?

כי בארץ הכל "שופוני יא נאס" כולם חושבים על לעשות רושם וש"את החתונה שלי כולם יזכרו". בתכלס, זה לא מעניין אף אחד... כולם באים, שמים צ'ק ושוכחים יום למחרת. החתן והכלה נשארים עם חור בכיס וכל עסקי החתונות עם ג'ובות של מצלצלים שהשיגו ע"י גביית מחירים מופרזים מהזוג שנאלץ לשלם כי הרי "זה מה שכולם עושים".

בקיצור... של-א יעבדו עליכם!

פורסם
יש לכם מושג איפה אני יכל למצוא רכבים מיוחדים?(מוסטנג 67 אדומה,מרצדס,BMW,ג'יפים למיניהם*

עד למרץ יש לך זמן, ואני בטוחה שתמצא את רכב החלומות שיסיע את אחיך ואת כלתו למקום החתונה.

כתבת שאתה מחפש רכבים מיוחדים, אתה יכל ליצור קשר עם מזכירות מועדון החמש ולנסות לראות אם יסייעו לך בנושא.

שיהיה רק מזל טוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מה רע בסובארו DL 1.3 אטומטית, שנת 83?

כשתצליח להכניס כלה עם השימלה שלה לDL תעדכן אותי :)

הדברים הכי חשובים אכן זה מקום להכנס בנוחות לרכב ומזגן טוב.

גם עם יגואר אצלי בחתונה היה סיפור וזה רכב די מרווח.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...