Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי פעם התלהב ושילם דרך איזה אתר 400 שקל ואמרו לו שיקחו את האוטו מישראל ויעשו לו פימפ מי רייד ,עד היום אנחנו מחכים...(כמובן שהבנו מזמן שעבדו עלינו זה היה לפני 3 שנים)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

דיברו על זה לפני כמה שנים שרוצים לשפר גם רכבים מהארץ.

הבעיה היא שבמדינה שבה כל בורג חדש צריך אישור, אתה באמת רואה רכב אחרי pimp my ride חוזר לכביש ולא מקבל הורדה מהכביש אחרי 2 דקות?

פורסם
דיברו על זה לפני כמה שנים שרוצים לשפר גם רכבים מהארץ.

הבעיה היא שבמדינה שבה כל בורג חדש צריך אישור, אתה באמת רואה רכב אחרי pimp my ride חוזר לכביש ולא מקבל הורדה מהכביש אחרי 2 דקות?

הייתה איזו מכונית אחת שדודו טופז עשה בתוכנית שלו, לקחו איביזה ישנה ושיפרו אותה, מכנית וחיצונית. עד כמה שאני זוכר המשטרה הורידה אותה וחייבה אותם להחזיר אותה למצב מקורי או משהו כזה.

פורסם

אני מאמין שבארץ יתמקדו יותר בלדחוף לגרוטאה טמבונים של ספיטפייר ואגזוז של סקאד וצביעה סוריאליסטית כלשהיא פלוס 5 ק"ג ניאונים כבונוס, ללא החלפת מנועים בתוספת טורבו של הרקולס כמו בארה"ב, כך שמבחינה ריאלית זה עלול לקרות. השאלה אם זה הולך לקרות או שמישהו דימיין מה שהוא רוצה שיקרה.

פורסם
אני מאמין שבארץ יתמקדו יותר בלדחוף לגרוטאה טמבונים של ספיטפייר ואגזוז של סקאד וצביעה סוריאליסטית כלשהיא פלוס 5 ק"ג ניאונים כבונוס, ללא החלפת מנועים בתוספת טורבו של הרקולס כמו בארה"ב, כך שמבחינה ריאלית זה עלול לקרות. השאלה אם זה הולך לקרות או שמישהו דימיין מה שהוא רוצה שיקרה.

לא תודה.

:lol:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

עדיין שינוי מבנה והורדה מהכביש.

פורסם

ליאור אני חושב שראית כבר מכוניות שמקבלות צורות חדשות בארץ....

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

• תוכן חדש...