Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר פתיחת נושא לפני כמה זמן,

אני בקרוב מתחיל לחפש את רכבי הראשון.

האפשרויות הן:

1. יאריס ספורט

2. 206 XS ידנית

3. פונטו ספייס HGT

דילמות:

היאריס בעדיפות ראשונה אבל היא משמעותית יקרה. השאלה בכמה הן נמכרות כי הבנתי שחוטפים אותן, לא? מה השנתון הכי נמוך שיש בארץ?

לגבי פיאט ופיג'ו, אני לא רוצה להשמע כמו ישראלי ממוצע אבל אני שומע חוו"ד שליליות על הרכבים, כל בנאדם עם פיג'ו ממליץ לי להתרחק מפיג'ו, כנ"ל פיאט (ולאו דווקא עם רכבים ישנים, אפילו רובן חדשות יחסית)

לגבי דלק - מה ההבדלי צריכה פחות או יותר עכשיו שזה נושא חם וכואב?

אשמח לשמוע כל מה שיש לכם להגיד בנושא,

תודה מראש,

אופיר.

פורסם

אני בעלים של פיאט (השניה במספר), ואני לא אמליץ לך להתרחק מאף אחד מהרכבים הללו.

כולם רכבים טובים לדעתי ובגדול הם נותנים כל אחד חבילה דיי דומה. לדעתי העדפה אישית תכריע בסוף.

הפיאט שלי צורכת כ-1:10 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית בימים חמים אלו עם מזגן כמובן.

שאר המידע מצוי בפורום, דובר רבות על הרכבים האלו.

!AWDSOME

פורסם

לדעתי ומנסיוני על הרכבים האלו, הפונטו בשורה התחתונה היא הספורטיבית ביותר מבין השלושה. היא גם משמעותית מהירה יותר.

אבל בסה"כ שלושתן מכוניות טובות ולא תצטער אם תקנה אחת מהן.

יש לי חבר שמוכר יאריס ספורט שחורה במצב מצוין, אז אם אתה מעוניין שלח הודעה בפרטי.

• תוכן חדש...