Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע בעיר בכביש כרגיל עושה תמסלול היום יומי שלי,עובר לידי גיפ סופה עם מספר 15 ישר ידעתי שזה בולשת או משטרה..טוב הם מסתכלים עלי אני עליהם וזהו אני נוסע ממשיך אחרי 100 מטר הם עוצרים בצד מסמנים לי גם לעצור טוב אני עוצר..הם מתחילים לשאול אותי שאלות כגון:איפה קנית אופנים ?כמה עלו? איפה לומד? איפה גר?איך קוראים לך וכל השאלות האלו...

אמרתי להם וכל זה שאלו איפה פנסים באופנים אמרתי שאני רק בערב שם אותם אגב זה היה בצהורים,אז בקיצר שאלו וכל זה חיפשו עלי אם אין לי נשק או מסמכים איזשהן...אמרתי מה קרה עשיתי משהו?? אמרו לא...וזהו רק בדיקה שיגרתית...אז לדעתכם מה זה היה אמור להיות?

(והם גם הראו לי שהם מהמשטרה..)

~~~חולה הגה~~~

(**נתניה**)LIVING THE DREAM

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוטרים משועממים שיצאו פעם ראשונה למשמרת עם האוטו

בלי אף שוטר ותיק שישגיח עליהם :p

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

סתם משועממים, אולי התלהבו מהאופניים (אם זה אופניים מיוחדות), ואולי אתה דומה לתיאור של איזה עבריין נוער שהם מחפשים, והם ניסו לראות אם תברח כשהם קוראים לך.

לפעמים הם סתם עוצרים. אותי פעם עצר שוטר לבדיקת רשיונות והתחיל לשאול אותי שאלות על האוטו. בסופו של דבר התברר שהוא מחפש לקנות אלפא 33 ורצה לדעת אם אני מכיר את האוטו, איך הוא, ואם אני מכיר מישהו שמוכר כזאת. ביזבז את זמני סתם. אבל שוטר אלפיסט, סלחתי. :wink:

פורסם

יותר נראה לי שתפסו עליך פוזה

וזאת לא הייתה משטרה :lol:

כל סופה מסתיימת ב 15 בסוף, כי זה מורכב בארץ :wink:

אחי אכלת פלפל :splat:

שתה מיץ :drinking:

אלי :type:

:wave:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

ממ אז זהו שהם הראו לי את בדבר הזה שחכתי סמל של משטרה ופתק ההוא שבאים אליך ופותחים פנקס כזה..

וכן יש לי צמיגים רחבים אבל באישור..

~~~חולה הגה~~~

(**נתניה**)LIVING THE DREAM

פורסם
וכן יש לי צמיגים רחבים אבל באישור..

טסט העברת את האופניים?

האם יש בהן חיישן פליטה תוצרת נאס"א?

אין מילים

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

לפעמים הם סתם עוצרים. אותי פעם עצר שוטר לבדיקת רשיונות והתחיל לשאול אותי שאלות על האוטו. בסופו של דבר התברר שהוא מחפש לקנות אלפא 33 ורצה לדעת אם אני מכיר את האוטו, איך הוא, ואם אני מכיר מישהו שמוכר כזאת. ביזבז את זמני סתם. אבל שוטר אלפיסט, סלחתי. :wink:

גם אותי עצרו כמה פעמים שוטרים והתחילו לשאול שאלות על האוטו.בסופו של דבר הסתבר שהם מחפשים לזיין מישהו עם מכונית משופרת וביזבזו את זמני סתם.אבל שוטרים שרמוטות. סלחתי....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
ממ אז זהו שהם הראו לי את בדבר הזה שחכתי סמל של משטרה ופתק ההוא שבאים אליך ופותחים פנקס כזה..

מה שתופס זו תעודת שוטר. תעודה המזהה את בעליה כשוטר במשטרת ישראל.

יש גם תעודות למתנדבים במשמר האזרחי וגם הם מחוייבים להציג אותן לבקשתך.

כל נייר אחר עם סמל משטרה עליו, כובע שכתוב עליו משטרה, מדבקה של משטרה על חלון הרכב או אורות כחולים למיניהם לא תופסים ולא מזהים את בעליהם כשוטר.

אל תקח צ'אנס! אם זה לא שוטר באמת, לך תדע איזה עבריין זה ומה הוא רוצה ממך.

פורסם

מה שתופס זו תעודת שוטר. תעודה המזהה את בעליה כשוטר במשטרת ישראל.

יש גם תעודות למתנדבים במשמר האזרחי וגם הם מחוייבים להציג אותן לבקשתך.

כל נייר אחר עם סמל משטרה עליו, כובע שכתוב עליו משטרה, מדבקה של משטרה על חלון הרכב או אורות כחולים למיניהם לא תופסים ולא מזהים את בעליהם כשוטר.

איפה זה היה בפתח תקווה :?:

לא כי שמעתי שיש שני פדופילים שמסתובבים בעיר :shock:

אולי הם קנו רכב :shock:

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

אולי זה הפדופיל מפתח תקווה... :lol::lol::lol::lol:

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אולי זה הפדופיל מפתח תקווה... :lol::lol::lol::lol:

תומר , אל תלכלך....

• תוכן חדש...