Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר sounddomain

BMW
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו פעם קנה מהאתר הזה??

http://www.sounddomain.com

ראיתי שם מחירים מצויינים לקומפוננטים של mbq...

חשבתי אולי כדאי לקנות משם- כי ביחד עם המשלוח יעלה לי פחות ממה שדורשים בחנויות בארץ, אבל משום מה אני קצת מפחד מקניות כאלה עם כרטיס אשראי בחו"ל..

מה אתם אומרים? מישהו קנה פעם?

פורסם

אני לא בטוח שהם שולחים לארץ ובכל מקרה הם בדרך כלל יקרים אלא אם כן אולי יש איזשהו מבצע. אבל החנות היא מהגדולות בארה"ב ככה שאין מה לחשוש. בכל מקרה יש ביטוח של הכרטיס אשראי אז במקרה הכי גרוע שיהיה איזשהו ניצול שלו (לא שכיח) תוכל לבטל לקבל החזר.

פורסם

אני דיי סולד מהרעיון להתחיל להזמין מחו"ל..

כנראה שבכל זאת אני אקח את ה-סרווין ווגה מהדיוטי פרי, אלא אם כן אני אמצא בדיוטי פרי משהו טוב יותר (ואני לא מאמין שיש בדיוטי פרי מורל מילניום או mbq)

בכל מקרה תודה..

• תוכן חדש...