Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי גולף V5 שנת 2000, אוטומט, אשר עברה 135,000 ק"מ.

לאחרונה הרכב התחיל "להחנק" בעיקר בתחילת נסיעה אך גם במהלך נסיעה רציפה כאשר מנסים לתת קצת יותר גז. הוא אינו מגיב כראוי ומשתעל. בתחילת נסיעה בעיקר הדבר מורגש מאוד!

מכיוון וביום שישי האחרון, זה הגיע למצב שבקושי הצלחתי להתקדם, נסעתי לתחנת הדלק, שמתי K44 ומילאתי דלק בתקווה וזה יעשה שינוי כלשהו עד שאני אגיע למוסך בימים הקרובים.

כבר אחרי 20-30 ק"מ של נסיעה הורגש שינוי משמעותי ואחרי 150 ק"מ הדבר כמעט ונעלם אך לא לחלוטין.

ברכב לא הוחלף פילטר דלק ב 30K ק"מ האחרונים לפחות (הרכב אצלי כ 30K ק"מ). אני נמצא השבוע בצפון ואיני יכול להגיע למוסך רון שאצלו אני מטפל באופן קבוע, אך הייתי רוצה לפתור את הבעיה.

1. האם יש סבירות גבוהה שפשוט צריך להחליף פילטר דלק והבעיה תסתדר?

2. אם לא, מה כן יכולה להיות הבעיה לדעתכם?

3. היכן מומלץ באיזור נשר/חיפה לבצע אבחון וטיפול לתקלה? (עדיפות למוסך מתמחה VW ולווא דווקא למורשה יבואן בגלל המחירים הגבוהים).

4. כמה בכל מקרה צריכה לעלות החלפת פילטר דלק + עבודה?

תודה רבה!

המשך יום נעים,

טל.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

גם לי היתה בעיה דומה והאוטו לא סחב בעליות בכלל, הייתי צריך לנסוע לפעמים בהילוך ראשון בעליה פשוטה, זה היה בגלל שאחד המצתים לא עבד כי הכבל שלו לא עבד ואז האוטו נסע עם 3 מצתים והוא נחנק ובקושי נסע.

תבדוק גם את פילטר האאוויר, אצלי זה היה נקי מהצד החיצוני אבל סתום מהצד הפנימי בהרבה אבק.

פורסם

העניין הוא לא בעליות.. לפעמים האוטו מתקשה בתחילת נסיעה ולאחר מכן נוסע באופן יחסית חלק. פילטר האויר הוחלף לפני כמעט 10K, יוחלף שוב בטיפול הבא.

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

יש לי גולף 1600 והיתה לי בעיה דומה----ניקו לי את הבית מצערת ועכשיו היא כמו חדשה

עלות 90 ש"ח

ניתן לבצע לבד עם ספרי קרבורטור תוך כדי לחיצת גז התזה ישירה למצערת

מומלץ להוסיף K44 אחרי הטיפול

בהצלחה

פורסם

מה שבטוח שהבעיה היא לא במסנן דלק ולא במסנן אוויר.

ייתכן מאוד שיש צורך לבצע ניקוי מצערת לכן עד שתגיע למוסך רון בצע את מה שקודמי רשם. אבל !! חייבים לבצע כיוון בסיסי למצערת אחרי הניקוי בעזרת מחשב איבחון !

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, הרכב לא נכבה וגם הסל"ד יציב בהילוך סרק. האם אין זה שולל את נקיון המצערת, או שאולי אני טועה?

אם תוכל בבקשה להסביר קצת יותר אני אודה לך מאוד.

תודה רבה.

פורסם

עדכון ובקשת המשך עזרה.

לאחר שאתמול בערב שוב הרכב נסע בקושי רב, החלטתי לקפוץ למוסך צ'מפיון בחיפה.

המכונאי שלל ישר את עניין המצערת, ואמר שככל הנראה זה פילטר דלק או חיישן מד כמות אויר. מכיוון שמסתבר שפילטר דלק לא הוחלף ב 50K ק"מ האחרונים ביקשתי ממנו שיחליף. לאחר שזה לא עזר (יש שיפור קל מאוד אך לא משמעותי) בקשתי הצעת מחיר לחיישן, שעמדה על 990 ש"ח לא כולל מע"מ ועבודה. בינתיים לא עשיתי כלום ואני מחכה לדעתכם.

1. האם ישנה סבירות שזו הבעיה?

2. האם המחיר סביר? מה לגבי חיישן חלופי?

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי הבעיה אכן במד זרימת האויר ,האבחון מאד פשוט

ואני מופתע שבצמפיון לא יכלו לתת לך איבחון חד ומדויק לגביו ,

נתון הזרימה שהחיישן מפיק מופיע בסורק התקלות ,ברכב שלך גולף

V5 הנתון צריך להיות לפחות 130 גרם/שניה במכת טורים יחידה

חיישן תקול במעט (עייף)כפי שאתה מתאר יפיק קריאה של 80 -95 גרם/שניה .

תגש מחר לאותו מוסך ותבקש שיבצעו לך בדיקת זרימת אויר ,ואם המוסכניק

לא יודע לפענח את זה (מה שנראה לי)אז תגיד לו אתה את הנתונים שרשמתי לך פה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון, תודה רבה.

אני לא חושב שאני אחזור למוסך הזה עם "טיפים" משום שאני לא אדע להתמודד עם שאלות אחרות :)

ההעדפה הייתה כמובן להגיע אליך כמו תמיד אך זה יתאפשר כנראה רק בשבוע הבא.

מה לגבי המחיר? האם זהו מחיר סביר? מה לגבי חיישן חלופי?

ושאלה נוספת, האם ניתן פשוט לנקות את החיישן במקום להחליפו כמו פה? http://www.vaglinks.com/Docs/VW/MKIV/RoadSleeper.com_VW_MKIV_Mass_Air_Flow_Cleaning_DIY.pdf

• ספונסר פורום
פורסם

אפשר לקבל את זה במחיר קצת יותר טוב ,

אבל קודם צריכים לברר סופית אם אכן הוא תקול

אני לא רואה בעיה לבקש בדיקת ביצועים של החיישן במקום

שכבר חיפס לך את אותה התקלה .

לגבי הניקוי ,אני אף פעם לא הצלחתי להחיות מד זרימה שדעך ,

במנועי דיזל הניקוי לעיתים מצליח מאחר וסגנון המנוע הזה יכול לגרום

להצתברות של לכלוך ובוצה על החיישן .

פורסם

רון, האם דגם ה MAF הוא 461?

ראיתי שיש 461A, 461E וכו'.. איזה מהם מתאים לי? :$

תודה..

• ספונסר פורום
פורסם

071906461A

זהו המקט של מד הזרימה ברכב שלך -מנוע AGZ

• תוכן חדש...