Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה באמת כמו שאתה טוען, אכן לא גורם לאף הפרעה, אתה יכול לנסות להגיש בקשה שיתחשבו בך מסיבות כאלה ואחרות אך למיטב ידיעתי אל תצפה להבנת יתר מצדה של העירייה.

פורסם

דווקא העיריה לפעמים מתחשבת.

ברחוב של חמתי מותר לחנות ללא תשלום רק לתושבים בעלי תו רחוב.

הגענו להיפרד מגיסתי שנסעה לחו"ל וחנינו בחוץ ללא תו.

למרות שהביקור היה קצר ולא היו חסרות חניות ברח' קיבלנו דו"ח.

חמתי פנתה בכתב לעירית חיפה בבקשה להתחשב בנסיבות הפרידה המרגשת ולבטל את הדו"ח- הוא בוטל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני אף פעם לא נקלתי ב"פקח מתחשב"

לבחור שפתח את השרשור אני לא ממש מבין על מה אתה מתעצבן אם אתה חונה במקום שאסור לחנות בו ועוד שאתה יודע שאסור

לחנות במקום הזה,אתה אמור לקחת בחשבון שאתה יכול לקבל דו"ח אז בלי התבכיינות מיותרת,

שלם את הדו"ח ותלמד להבא...

פורסם
שלם את הדו"ח ותלמד להבא...

למה לשלם וללמוד אם אפשר אולי להתחמק וללמוד.

האם קראת את ההודעה שלי (זאת שלפניך), ניתן לכתוב מכתב ואולי העיריה תתחשב- הן עושות זאת לפעמים.

500ש"ח זה סכום יפה- חבל לשלם סתם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

**הודעות בהן ריבים טפשיים בין משתמשים נמחקו.**

לפותח ההודעה:

יש חוקים במדינה הזו והם קיימים בשביל שלכולם יהיה נוח לחיות כאן.

תאר לך מה היה קורה אם כל אחד היה מצפצף על החוקים וחונה איפה שבא לו.

אם לא ידעת שאסור לחנות על מדרכות, עכשיו אתה יודע.

אם ידעת שאסור לחנות ובכל זאת חנית, קיבלת בדיוק מה שמגיע לך.

דר"א, מעניין אותי לדעת, כמה היית צריך להתאמץ בשביל למצוא חניה נורמלית ? 50 מטר ? 100 מטר ?

פורסם

לך למוסך שאתה מכיר שיתן לך חשבונית בסך 250 ש"ח תשלם את המע"מ ושירשום חילוץ לרכב בשל תקלה חשמלית

תישלך את המכתב לגוף שרשם לך את הדוח ותמתין בסבלנות לרוב ב90% הם מבטלים.

בדוק מניסיון

פורסם

מניסיון עם עיריית תל אביב - גם שאתה צודק אין נטיה לוותר והשופטים לטובתם. אז במקרה שלך בכלל הסיכוי קטן.

תעשה ליצמך טובה ואל תלך למשפט - אין לך שום טיעון שמצדיק אותך, אל תשכח שבית המשפט לא מתעניין בטובת האזרל או בצדק, הוא אחראי לפרוש החוקים ושם בהחלט עברת על החוק.

מה שכן, ניתן לבקש הקלה מהערייה, ואפילו יש סיכוי קטן שזה יעבוד.

ובמקרה הגרוע - שלם את הקנס ותחשוב על זה כאל דמי לימוד...

פורסם
לך למוסך שאתה מכיר שיתן לך חשבונית בסך 250 ש"ח תשלם את המע"מ ושירשום חילוץ לרכב בשל תקלה חשמלית

תישלך את המכתב לגוף שרשם לך את הדוח ותמתין בסבלנות לרוב ב90% הם מבטלים.

בדוק מניסיון

10% שהוא משלם 750 ש"ח או שסתם לימדת אותו לרמות מישהו

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

חברים יקרים!

עבירות קלות אולי עוד יוותרו בעירייה. כחול לבן בלי לשלם, או חניה במקום מוסדר אך ללא תו אזור - בכל זה אפשר להתחשב. אך מדרכה, חניית נכה, אדום לבן, חנייה בתומת וכד' - עבירות קשות. יש עיריות שגוררים ממקומות האלה. אז כמעט בטוח שלא יוותרו על זה.

ואם בית משפט עוד יוסיף הוצאות משפט לקנס - יוצא סכום בכלל לא נעים.

אגב, טענה: ''למה אני קיבלתי ואחרים לא'' - לא קביל :roll: תמתאו משהו שבאמת יעזור

• תוכן חדש...