Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לא יודע אם זה שמועה או אמת..

אבל אני הבנתי שאם יש לך רכב דגם 2007 (לדוגמא) והוא עלה לכביש ב 2006 אז הוא ייחשב לפי שנת העלייה לכביש? או משהו כזה?

מישהו יכול לשפוך אור על הנושא

תודה..

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

אני אקרא בעיון כי אני לפני קניית רכב

דרך אגב,

BUKI אתה בטוח שכל מה שעלה לפני אפריל 2008 נשאר כמו שהיה?

תודה חברים

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

מחירון רכבים משומשים נקבע בכחות השוק ולא בחוקים.

ברכבים לפני 4/2008 ימשיך להות רשום ברשיון שנת דגם וזה ייקבע.

מעניין האם יהיה יתייחסות לרכבים 2008 שעלו לכביש ב2007 או 2008 (שנה וחצי אותו דגם).

פורסם

אז זה אומר שבעצם רכב חדש שקניתי עכשיו הוא בעצם 2007 ולא 2008?

טוב, אז כנראה אני אבקש הרבה מעבר למחירון כשאני אמכור..

פורסם

גיל,

ברישיון הרכב צריך להיות כתוב מה תאריך העליה לכביש. זה התאריך הקובע.

אם קנית רכב חדש עכשיו, לא יכול להיות שרשום לך 2007, כיוון שהשינוי נכנס לתוקף רק לפני 2-3 חודשים ולכן בכל מקרה התאריך עליה על הכביש מבחינתן אמור להיות 2008. (אלא אם קנית רכב ששוחרר מהמכס וחיכה לקונה כ-3 חודשים, ואז יתכן שעדיין רשום בשיטה הישנה).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
גיל,

ברישיון הרכב צריך להיות כתוב מה תאריך העליה לכביש. זה התאריך הקובע.

אם קנית רכב חדש עכשיו, לא יכול להיות שרשום לך 2007, כיוון שהשינוי נכנס לתוקף רק לפני 2-3 חודשים ולכן בכל מקרה התאריך עליה על הכביש מבחינתן אמור להיות 2008. (אלא אם קנית רכב ששוחרר מהמכס וחיכה לקונה כ-3 חודשים, ואז יתכן שעדיין רשום בשיטה הישנה).

.

איך יכול להיות שיהיה רשום 2008 בתאריך העליה לכביש אם הוא כבר על הכביש עכשיו?

הרכב שוחרר ממכס ישר שהוא הגיע. הוא היה בהזמנה מיוחדת ולכן כן לקח לו זמן להגיע, אבל זה לא קשור.

אני אבדוק, אבל אני בספק אם יהיה רשום 2008 בתאריך העליה לכביש (הם לא ימציאו תאריך...)

פורסם
אז זה אומר שבעצם רכב חדש שקניתי עכשיו הוא בעצם 2007 ולא 2008?

אם קנית עכשיו, משמע קנית בחודש מאי-יוני 2008, (אולי אפריל).

יותר רחוק לא נראה הגיוני להכליל בהגדרה של עכשיו.

התאריך היום הוא 28 ליוני 2008.

אם מדובר ברכב חדש - הוא משוחרר מהמכס סמוך למסירתו. (ענין של ימים בין שיחרור למסירה).

אם מדובר ברכב שנותר במחסני היבואן מעל שנה, סביר שתראה תאריך שיחרור מהמכס במרץ/אפריל 2008.

במקרה שכזה, גם אם קבלת את הרכב ביוני 2008, תאורטית הוא עלה לכביש במרץ/אפריל 2008.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אם קנית עכשיו, משמע קנית בחודש מאי-יוני 2008, (אולי אפריל).

יותר רחוק לא נראה הגיוני להכליל בהגדרה של עכשיו.

התאריך היום הוא 28 ליוני 2008.

אם מדובר ברכב חדש - הוא משוחרר מהמכס סמוך למסירתו. (ענין של ימים בין שיחרור למסירה).

אם מדובר ברכב שנותר במחסני היבואן מעל שנה, סביר שתראה תאריך שיחרור מהמכס במרץ/אפריל 2008.

במקרה שכזה, גם אם קבלת את הרכב ביוני 2008, תאורטית הוא עלה לכביש במרץ/אפריל 2008.

.

וואי, אני מסטול...

לרגע חשבתי שעכשיו עדיין 2007 :)

פורסם

בסטימצקי .

יש מקומות נוספים, כגון פיצוציות וכד', אבל לא בכולן.

יש לך אפשרות להתעדכן גם דרך המחירון של לוי יצחק באינטרנט.

.

• תוכן חדש...