Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקארבון על הגלגלים בסוף הרס את זה בשבילי:(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה קארבון פייבר אמיתי? או שזה רק נראה ככה...

כלומר, קארבון פייבר אמיתי לא עולה המון כסף שהוא ככה משתמש בו בנדיבות?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

התקנה מדהימה- אני לא חושב שמשהו בארץ יכול לעשות משהו דומה ברמה הזו.

אבל גיסנו מעבר לים קצת נסחף עם הקרבון- למשל בלוח השעונים ובגלגלים, קצת מאבד את הייחוד...

מ-ד-ה-י-ם

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אחת ההתקנות המושקעות ביותר שיצא לי לראות, פשוט תאווה לעיניים.

צריך להסיר את הכובע בפני בנאדם כזה הוא תותח על!:king:

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

עופר , תודה רבה על הקישור , אני חושב שזו אחת ההתקנות הכי יפות שיצא לי לראות , ואני מסיר את הכובע בפני אותו "חובב"(מי שזכה באמה באנגליה לא יכול להחשב חובב:lol:) שעשה התקנה נהדרת . הרעיון של הכדורי רמקולים הוא פשוט נהדר .

אני חוזר על דברים שאמרו בפורומים אחרים , שאני מסכים איתם , ההתקנה הספציפית הזאת מאוד מפורסמת , והאוטופיה נורא יקר , וכל ההתקנות האיכותיות מבוססות על דרייברים של ויפה או סקאןספיק , כמעט ללא יוצא מן הכלל , כן זה יפה מאוד , אבל שוב ... זאת התקנה לשם התקנה , לא איכות סאונד .

יש מספיק חברות שיש להם קבוצות של מתחרים שמתחרים בתחרויות (כמעט כול חברת סאונד לרכב ) אז כולם לא שווים כלום ?

זהו , כל מה שלא מבוסס סקאן ספיק ושות' הוא לא איכות סאונד מבחינתך ?

מה תגיד לכל האנשים שזכו בתחרויות SQ עם סטים של dynaudio , HAT , rainbow , brax , DLS וכו. הסטים שלהם לא נחשבות לאיכות סאונד ?

קצת נסחפת ..

נכון שהוא קצת נסחף אבל האמת היא שלשים אוטפיה שלושה חלקים, ועוד במיקום שהוא שם יש עם זה בעיה

איזה חוסר פרגון ואיזה נעליים . שרגאמן אתה מצפה לתגובות של איזה יופי על כל דבר ? אני אמרתי את דעתי שזאת מטרת פורום . לדבר על נושא , כן אני אמרתי שאני לא מסכים עם בחירת הרמקולים . כמו רבים וטובים אחרים בפורומים אחרים . אני לא מבין את מה שאתה אומר , מה קשור הידע שלי בפייבר ? מה שאתה אומר בעצם זה שאני לא יכול לקרוא תגובות וביקורות , אני צריך אישית לנהוג על וייפר כדי לקבל רשות להגיד שהיא חרא בפניות . זאת התקנת תצוגה ל

כל דבר , כי מי לעזעזל מתקין 4 סאבים של 6 וחצי אינץ , אין פה קשר לאיכות סאונד . ולזה התכוונתי . ברור שידיעת הפייבר שלו היא אלוהית .

שני דברים ברשותך אין לך מה להסכים עם בחירת הרמקולים או לא זה הטעם שלו

ולגבי 6.5 , אני יכול להראות לך כמה רמקולים רצפתיים ביתיים עם 6.5 שמנגנים שחורה ואלקטרונית בלי שתדע שזה 6.5 . ברמקולים ביתיים זה די נפוץ . ואני חושב שזו גאונות לשמה , הוא מקבל סאונד הכי מהיר שיש והכי חזק , לא נראה לי שתוכל להשיג סאונד יותר טוב משלו

בברכה יהודה

פורסם

בהחלט אחד הרכבים הכי מושקעים שיצא לאנושות לראות.

את ההתקנה הנ"ל ראיתי כבר לפני מספר חודשים ועוד אז עלה לי הרעיון עם הטוויטרים.

אני רואה שגם היום הבחור הנ"ל פשוט לא עוצר!

בגלגלים זה פשוט רעיון געוני מבחינה עצובית! כייף לעיניים!

בעזרת ה' ב- AUDI S5 שלי! :twisted:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

התקנה מדהימה , הרעיונות , הביצוע והחלקים המצויינים.

זו התקנה ששוב (לצערי) מראה שחייבים אותו חדש או טוב ואיכותי להתקנה טובה , אחרת פשוט לא שווה את ההשקעה .

תודה על הלינק - פשוט תאווה לעיניים.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

רק עכשיו ראיתי את הקישור. לא הצלחתי להוריד את העיניים! קראתי הכל מהתחלה 3 פעמים כדי להאמין. פשוט מושלם!!

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

הלוואי שאצלי יהיה דבר כזה :lol:

אני עד שאני זז. מהמפגש של פסח עד היום הטמפו שקניתי מאיתמר היו מתחת למיטה.

היום התקנתי אותם ואני יעלה תמונות עוד מעט.

ישראל מה עם הבנייה בדלתות? מתקדם משהו :?:

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תוכן חדש...