Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לאט לאט מחליט איזה רכיבים לקנות למערכת שלי שבתכנון.

אז hu:

אני אוהב את הרעיון של פאנל מתהפך, נמאס לי לשלוף ולקחת את הקופסא כל פעם.

אז זה הדרישה המרכזית מהמכשיר. בzap שעושים חיפוש לפי פאנל מתהפך באים קצת מכשירים וכולם עם פאנל רגיל בכלל. אז קשה לחפש שמה.

אני גם רוצה אפשרות לכרטיס זיכרון שלא צריך לשלוף לפני שמכבים או שיהיה usb אחורי ואני יעביר מאריך למקום נסתר ונוח ויחבר את הDoK שלי, כי נמאס לי לצרוב דיסק (מחיק) כל פעם שאני מוריד איזה שיר. מיצידי שלא יהיה כונן דיסקים אם יש אחד מאלה.

והדבר האחרון, שיהיה יציאות ל2 מגברים (מגבר 2 יציאות ומונו) ואת הכיוונים הרגילים שצריך (בזה אני לא ממש מבין עדיין, אבל אני לא רוצה לקנות מכשיר ואחר כך לגלות שבשביל מערכת ברמה אני צריך להחליף אותו)

האא ועוד משהו, הדשבורד שלי שחור לגמריי וממש פשוט, מכשיר כסוף עם אורות כחולים ודולפינים לא ישתלב שמה יפה, אז אם יש מבחר אני מעדיף מכשיר שחור ופשוט מבחינת המראה.

המכשיר יכול להיות משהו שאין בארץ, זה לא בעייה. מבחינת התקציב אני יודע שדבר כזה זה לא זול, אז פשוט שיהיה הכי זול ממה שתומך בכל זה ומתאים לדרישות שלי, ואני כבר יעבוד בחופש בשבילו :roll:

תודה

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אם באמת לא אכפת לך מדיסקים, ואתה רוצה רק חיבורי MASS STORAGE כמו אייפוד וכו', ממליץ בחום על סדרת IDA-X של אלפיין.

תומך אייפוד, תומך USB בלי כיבויים וכו' , הרדיו יהיה קצת בעייתי, אבל יש לי תחושה שאתה לא מקשיב הרבה לרדיו.

תקציב? 200 עד 400 דולר.

מן הסתם החברה היא מעולה, ויש בו אפשרויות כיוונים וכו'.

שווה לבדוק.

http://www.alpine-usa.com/US-en/products/series-c.php?category=IPOD

אה.. והוא שחור ולא נוצץ :)

הבעיה? רק בייבוא אישי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כתוב שיש להם גם רדיו רגיל (וcd) אם קראתי נכון, הרדיו לא יעבוד פה? למתי שאחד מההורים נוסע איתי אני צריך רדיו :lol:

אם אני לא ימצא משהו טוב עם פאנל מתהפך זה נראה משהו שממש כדאי להביא מחו"ל (הדגם ה"פשוט" ב200$) זה בטח יותר טוב ממה שיש בארץ במחיר הזה והוא גם יפה. אבל עדיין הייתי מעדיף פאנל מתהפך...

ודרך אגב אין לי אייפוד, בתור נגן מוזיקה יש לי Sony Ericsson W810i אבל אני לא מחפש אפשרות להתחבר אילו עם הhu. אני רק רוצה לחבר כונן פשוט.

פורסם

אתה יכול לקנות את הפיוניר deh-p6000ub.

לי היה אותו לזמן מוגבל (גנבו אותו), הוא שחור ויפה יחד עם זאת.

בחנויות הוא עולה משהו כמו 1300 אם תרצה תדבר איתי אני יכול להשיג לך ב1000 בערך.

יש לו חיבור לכרטיס זיכרון וליציאת aux.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

עדכון והקפצה

אני מבין מפה ומחיפושים באינטנרט שפאנל מתהפך זה דבר נדיר ובמיוחד במכשירים משוכללים משום מה.

אז על זה אני יוותר.

אהבתי את המכשירים של אלפיין, גם זולים יחסית וגם מכילים כל פונצקיה אפשרית כמעט :roll:, מעוצבים בסדר ומומלצים הרבה פעמים..

http://www.alpine-usa.com/US-en/products/series-c.php?category=AV_HU

אבל איזה דגם שלהם שאפשר לקנות ב200 ומשהו דולר (במציאות, לא לפי האתר שלהם) לא צריך כיול? (או מכשירים של חברות יותר טובות אם יש במחיר הזה)

ושאלה קצת לא קשורה: בתמונות של המכשירים של אלפיין אני לא רואה לא כניסה לusb, לא aux, אפילו לא חריץ לדיסק.. איפה כל הדברים האלה? או שאני סתם לא רואה טוב?

39954d1203461938-2007-mustang-dash-kit-alpine-shot1.jpg

תודה

פורסם

את הכניסה של הדיסק אתה לא רואה כי רוב הדיסקים כיום יש להם פאנל חשמלי

שנפתח ואז אתה יכול להכניס את הדיסק וגם רוב המכשירים כניסת aux היא מאחורה איפה שאתה מחבר את rca

וגם כמו שאמרת שלגבי מכשירים שהם תומכים usb אז לרוב יש כבל מאריך שאתה מסדר אותו איפה שנוח לך

ואני הייתי ממליץ לך להביא רדיו מהארץ כי עדיף שתיהיה לך את האחריות אם במקרה ויהיה תקלות ובגדול

אתה יכול להביא מכשיר טוב מאוד ב1000 שקל שכולל את כל האופציות האלו

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם

אני לא רוצה לקנות בארץ כי זה בזבוז לפי דעתי. מה שבארץ עולה 1000₪ יעלה בארצות הברית ₪400 ומה שועלה בארץ ₪2600 עולה בארצות הברית 800₪... אז בשביל האחריות הכי טובה בעולם אני לא ישלם פי 2 +,

ועוד במיוחד שאבא שלי תיקן כבר לא מעט רדיו-דיסקים בעצמו (אם כי ממש לא כאלה משוכללים)

גם בארץ כמעט הכל פיוניר ואני לא מתחבר אליהם ממש..

פורסם

אני רכשתי

JVC KD-avx 44

אני לא יכול לומר לך איך הוא כי לא התקנתי עדיין

חזרתי שלשום מארה"ב

ואני מסכים עם הגישה שלך לגבי האחריות

אפשר למצוא במחיר נמוך יותר מהמחיר הרשמי של JVC

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

• תוכן חדש...