Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה לא אודיו ומולטימדיה לרכב אבל בכל זאת החלק שאני רוצה לחבר מקורו כן ברכב

לא מצאתי מקום טוב יותר לפנות אליו אז אני רק מקווה שתעזרו לי =)

זה נורא פשוט היה לחבר שלי HU ברכב ועכשיו הוא קנה אחד חדש ולא היה לו מה לעשות עם הישן אז אמרתי יאללה אני יקח אותו ואני יחבר אותו אצלי ואז... גיליתי שזה לא כזה פשוט =\

מדובר ברדיו דיסק של קנווד KDC-MP4026

חיברתי שני חוטים ביחד [אדום וצהוב] חיברתי אליהם חוט אחד מהטרנספורמטור[+] והחוט השלישי שחיברתי הוא שחור [-]..

אין לי מושג למה אבל הוא מהבהב ולא נדלק אני חיברתי אותו לטרנספורמטור ביתי

יש לי שניים אפילו, אז אני יתן לכם פרטים עליהם

1. 9V DC 450 mA זה מכוון לפלוס

2. 12V AC 150mA זה מכוון למינוס

אממ.. תודה מראש לכל מי שיעזור לי עם השטויות שלי =) וזה הכל!

שלומי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אוקיי אני ינסה לחבר לספק של המחשב תודה.

והרכבת זה בטעות הכוונה הייתה לרכב חח =)

לא שמתי לב אפילו

Volvo S40 T4 MT

פורסם

סליחה על הדאבל מנהלים אבל הכפתור עריכה לא מופיע משום מה.. =\

בקיצור חיברתי אותו לספק של המחשב וזה עובד מעולה D= תודה אחי!!

Volvo S40 T4 MT

פורסם

אז למה שאלת אותנו, יכול לשאול את אחיך מקודם.

מה השלב הבא, HU של מטוס ?

:wink:

אם יש לך מדפסת ישנה ולא בשימוש אז בדרך כלל יש להם ספקי 12V עם אמפר גבוהה (אם תרצה להפטר מהגודל של הספק מחשב)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא ידעתי שקנווד מייצרים HU לרכבות :lol:

נגנבתי - תריץ כאן בחיפוש דרך אגב "התקנת HU" או "להתקין רדיו דיסק" - תחפש בכיוון - תמצא המון מידע.

תנסה גם את האינדקס ב www.autosound.co.il

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...