Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש בפורום!!! שלום לכולם! יש לי כמה שאלות...(ננעל בגלל כותרת)

Ariel239
שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

קוראים לי אריאל בן 18 וחצי

ברשותי מערכת צנועה שכוללת:

פאנל: פיוניר יציאת RCA אחת

רמקולים קדמיים: קומפננט אוליטמאט 90 ואט

רמקולים אחוריים: פיוניר 300 ואט

סאב: פיוניר 1200 ואט

מגבר: 1800 ואט חברה: v18(משהו סיני...:oops:) 4 ערוצים...

המגבר יושב על הרמקולים האחוריים ועל הסאב והקומבינציה הזאת לא עובדת טוב המגבר מתחמם מאוד ונכבה עם שומעים בווליום גבוה איזה שעתיים רצוף... וכמובן שהקומפננט בלי מגבר שאת זה חייב לשנות...

מה כדאי לי לשנות? חשבתי פשוט לקנות מגבר מונובלוק לסאב באיזה 800 שקל והמגבר שיש לי עכשיו יהיה על הרמקולים האם הוא מספיק חזק בשביל זה? וגם יש לי יציאת RCA אחת בפאנל כדאי להחליף אותו או להשתמש במפצלים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...