Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהירות לא להשאיר תיקים גלויים ברכב ואם מכניסים לתא המטען רצוי לא במקום שבו חונים כך שהגנב רואה.

אתמול בסביבות 5 אחה"צ ראיתי זוג שהגיע לבית העלמין החדש ברשל"צ עם רכב, יצאו נראו מוטרדים מאוד וחיפשו בשיחים. מתברר שהם נכנסו ל 10 דקות כדי להניח פרחים והשאירו תיק במושב האחורי. חלון אחורי מרוסק והתיק נעלם. התקשרו למשטרה, אמרו להם להגיע להגיש תלונה, אחרי שהגיעו לתחנה החזירו אותם לזירת הפשע לבד לחפש את התיק ללא הארנק בין השיחים או הפחים הסמוכים.

בדיעבד זה המקום שהגנב ירצה לפעול אנשים מוטרדים שלא חושבים ואזור שקט (בהתאם לשעה)

פורסם

יש מלא מקומות כאלה ואני יכול להזהיר אותכם ממקום שאני יודע מנסיון אישי שהוא מועד לפריצות.

המקום הוא בעפולה מאחורי הבנין של הום סנטר- בסט ביי מצידו השמאלי של הבניין.

רבים אוהבים לחנות שם כי תמיד יש חניה, אבל בשעות הערב המקום חשוך לגמרי ,אין תנועת רכבים כי זה כביש ללא מוצא, ופרצו שם הרבה מאוד רכבים.

ראו הוזהרתם.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

הכלל הכי חשוב זה לא להשאיר שום דבר ברכב לא תיקים ולא נעליים כי היום גונבים הכל, וגם אם זה משהו שממש לא יקר או חשוב עצם זה העובדה שישברו חלון זה כבר לא נעים.

אם חייבים להשאיר אז רק בתא מטען .

פורסם

להשאיר הונדה סיויק או סוברו אימפרזה איפשהו באזור הדרום (באר שבע, דימונה, ערד), במיוחד עם תוספות ערס למיניהן (ספויילר בגודל של כנף 747), זה פשוט הזמנה לבני דודינו לקחת את האוטו עם כל מה שיש בתוכו...

ממצרים יצאנו לממ"ס הגענו!

פורסם

אנשים תוציאו את הפאנל לא משנה כמה המכשיר זול ואיפה אתם חונים. חניתי פעם בלילה באזור שאמור להיות בטוח יחסית, בצפון ת"א, היה ברכב (של העבודה) רדיודיסק פנסוניק ישן, מהפשוטים האלה שיש חריץ לדיסק בפאנל עצמו. פרצו את הרכב (למזלי לא שברו חלון, אבל הרסו מנעול דלת נוסע ובגאז') וגנבו את הרדיו. מה שמצחיק, היה בתא כפפות חוברת של הרדיו, נרתיק לפאנל, ואפילו את שני הברזלים האלה ששולפים איתם את הרדיו. הפורצים פתחו את תא הכפפות, לקחו משם חבילת מסטיקים חדשה שקניתי, והוציאו את הרדיו בכח (יש סימנים מכוערים).

פורסם
באזור הדרום (באר שבע, דימונה, ערד)

כן, אין ספק שבב"ש עסקי פריצת המכוניות משגשגים.

לפני כמה שנים אבא של חבר מב"ש נפטר, עליו השלום.

הבנאדם גר בשכונה ד' הידועה לשמצה.

50 דקות ישבנו אצלו.

כשירדנו למטה השמשה היתה מנופצת, ונגנבו משקפי שמש בעלות של 1500 שקל.

באותה תקופה עוד כמעט ולא היו רדיו דיסקים, אז הרדיו-קסטה נשאר :-)

סתם עוד משהו -

קצינים\אנשי קבע שזכאים לרכב צמוד וגרים בב"ש, מקבלים קנגו במקום טויוטה.

מאחר ובני דודינו אוהבים את הרכב הזה באיזור הדרום.

פורסם

כולם יודעים שיש מקומות קבועים שבהם פורצים למכוניות , רק חבל שבמשטרה לא מייחסים לזה חשיבות אולי יום אחד יקחו את כל התלונות על פריצות ויבדקו איפה פורצים הכי הרבה ואז יהיה אפשר לפתור את הבעיה.

טוב על מי אני עובד יש לשוטרים עבודה הרבה יותר חשובה , לחכות לנו מאחורי איזה עץ.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

חבל באמת כ"כ שאין יחידה שמתעסקת עם גנבי מכוניות והמשטרה שמה פס אחד ארוך על כולם.

מה יותר פשוט מלקחת 5 שוטרים ולהכריז על יחידה נגד גניבת מכוניות שכל מה שהם יעשו זה ישאירו רכב - יחסית ישן, עם מצלמות וקצת כסף במזומן באיזורים שהם ידועים ככאלה שבהן מדווחות על הרבה פריצות ולתפוס את הגנבים על חם.

אבי.

פורסם

הגנבים לא עד כדי כך מטומטמים...

לטעמי הבעיה היא כלל לא המשטרה

אלא מערכת המשפט המחורבנת שאפילו לא מעמידה לדין חלק גדול מעברייני הרכוש, או שגוזרת עליהם עונשים שהם לא פחות מעלבון לאינטיליגנציה של כולנו.

המסר לכלל הציבור היום --> "הפשע משתלם"

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

בקטע הזה של פשיעה "קלה" יש אוזלת יד מכוונת,והחשיבה אומנם נכונה (מבחינת מערכת החוק ומבחינת חשיבה על החברה) אבל מעצבנת.

החשיבה בגדול היא שאם תיקח מישהו שפרץ לאוטו ותזרוק אותו לכלא ל-5 שנים בגלל שהוא ניסה לגנוב רדיו דיסק\את האוטו, אחרי ה-5 שנים הוא יצא מהכלא עבריין הרבה יותר קשה ממה שהוא נכנס לשם מלכתחילה,כי בכלא אתה לומד טריקים חדשים (איך לרצוח\לאנוס\לפרוץ לדירות\לחבור לכנופיות פשע מאורגן וכו').

תוסיף לזה את מצוקת המקום שיש בבתי הכלא,ותראה שבלתי אפשרי לעשות יותר מדי.

לכן הנוהל אומר שגנב רכוש שייתפס בפעם הראשונה ייעצר ליום-יומיים (לרוב נעצר ללילה אחד ולמחרת בבוקר משוחרר), בפעם השנייה שהוא ייתפס יעשו לו שוב "נו נו נו", בפעם השלישית שהוא ייתפס יהיו קצת יותר קשים איתו,אבל בכל מקרה זה לא יגיע למאסרים לתקופות ארוכות.

זה מעצבן ומקומם אותנו שבאמת אכפת לנו מהרכבים\רכוש שלנו,אבל אי אפשר לומר שזו חשיבה מנותקת מהמציאות,כי יש בזה משהו.

היה לי חבר שהיה מתנדב בבילוש,והוא סיפר לי שיצא להם לא מעט פעמים לעצור גנבי רכוש בעת פריצה לרכב, והיו מקרים שהם היו עוצרים את הגנב אחרי שבעל הרכב תפס אותו על חם והספיק "לטפל" בו יפה (הוא פשוט אמר לי שבחלק מהמקרים עוד לפני שהיו מגיעים לתחנת המשטרה הם היו עוברים בבית החולים...),ובמקרים שהם תפסו את הגנב על חם, הם ערכו לו היכרות עם ה"משכנעת",וזה מהסיבה שב-90% מהפעמים שהם היו מבצעים מעצר כזה,בבוקר למחרת העבריין כבר היה משוחרר,אז הם פשוט קיוו שמה שהוא לא למד בצורה החוקית,הוא ילמד בצורה הכואבת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אנשים תוציאו את הפאנל לא משנה כמה המכשיר זול ואיפה אתם חונים. חניתי פעם בלילה באזור שאמור להיות בטוח יחסית, בצפון ת"א, היה ברכב (של העבודה) רדיודיסק פנסוניק ישן, מהפשוטים האלה שיש חריץ לדיסק בפאנל עצמו. פרצו את הרכב (למזלי לא שברו חלון, אבל הרסו מנעול דלת נוסע ובגאז') וגנבו את הרדיו. מה שמצחיק, היה בתא כפפות חוברת של הרדיו, נרתיק לפאנל, ואפילו את שני הברזלים האלה ששולפים איתם את הרדיו. הפורצים פתחו את תא הכפפות, לקחו משם חבילת מסטיקים חדשה שקניתי, והוציאו את הרדיו בכח (יש סימנים מכוערים).

הפאנל לא משנה- הגנבים היום לא כל כך טיפשים. הם יודעים שגם אם אתה מפרק את הפאנל, ב99% מהמקרים הוא או בתא הכפות או מתחת למושב, כך שרדיו בלי פאנל לא מרתיע אותם מלפרוץ.

לצערי, אני מדבר מנסיון- בדיוק לפני שבוע פרצו לי לרנו (רכב מהעבודה, כך שלא ממש אכפת, אבל עדיין, לא נעים) וגנבו את הרדיו, בחניה מול שזר בקריון, למי שמכיר. דיברתי עם השומר שהסתובב שם, והוא הראה לי עוד רנו מגאן שפרצו אליה בדיוק באותה צורה (שברו את החלון הקטן בדלת האחורית הימנית, לא זה שעולה ויורד, בדלת האחורית של מגאן יש חלון קטן קבוע), אבל לא הספיקו לגנוב את הרדיו (השומר טוען שמישהו הבריח את הגנב). הפאנל ברנו השניה היה מוסר, וזה לא מנע מהגנבים לפרוץ לרכב, ככה שלא הייתי סומך על זה יותר מדי.

אגב, הרדיו ברנו מגאן זה רדיו שקרסו נותנים עם רכבי הליסינג שלהם- פיוניר אמנם, אבל מהדגמים הכי זולים, ששווה, להערכתי, 200 שקל (לא גנוב), ככה שמר גנב כנראה מכר אותו בסביבות ה 30-40 ש"ח. נשאר רק לקוות שילך לו לתרופות :evil:.

"ai motoare capul doare"

פורסם

זה חדש לך?

פה ברמלה אסור להשאיר כלום באוטו ואם אתה שם בתא מטען

זה עוד יותר גרוע.

מן הסתם לא משאירים שקיות ותיקים בולטים, פעם פרצו לחבר שלי בגלל 20 שקל.

פורסם

לקרובי משפחה פרצו לפני כחצי שנה פיג'ו 307 מודל 2008 חדשה לחלוטין, הרכב חנה סמוך לחוף הים בחדרה בשעות הערב.

שברו את החלון האחורי שמאלי וגנבו תיק שהיה מונח של המושב האחורי. בתיק היה כסף מזומן, כ. אשראי והרישיונות של הרכב.

את הכסף כמובן שלקחו לעצמם ואח"כ יצאו ל"מסע קניות" עם הכרטיס הגנוב בתחנות דלק באיזור.

כמובן שהוגשה תלונה ולמרות שיכלו לתפוס את האפסים העלובים בקלות (יש מצלמות בתחנות דלק) המשטרה לא מצאה אותם.

פורסם
רדיו בלי פאנל לא מרתיע אותם מלפרוץ.

יכול להיות, אבל עובדה שמתוך חניון שלם הם פרצו לרכב שהיה בו רדיו עם פאנל. בדברים האלה אין דבר כזה להיות זהיר מדי.

פורסם

פרצו לרכב שלי, שבו היה פאנל, ולעוד רכב שבו לא היה פאנל. הם פשוט פרצו לכל הרנו מגאן שהיו שם, יש להם כבר שיטה מסודרת לפריצה לרכבים האלה. גם השומר של החניון אמר שפורצים שם כל הזמן רק מגאן 2.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...