Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, הוא 4 אום, אלא אם כן תחבר 2 כאלה במקביל ואז יוצא לך 2 אום.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

כל הסאבים הם 4 אום למה?

אולי תעזרו לי לחפש סאב שיהיה מדוייק ויהיה 300RMS בערך שאני יוכל לחבר לו 2 אום בבקשה

עד 600 שח בלי תיבה

פורסם

רשום לך שמה שהוא 4 אום ואם אתה רוצה שהמגבר יעבוד ב-2 אום זה לא הסאב הנכון או שתקנה שניים כאלה ואז יהיה לך את ה-2 אום שאתה כלכך חושק בו :-)

ולמה פתחת עוד שרשור בשביל שינעלו לך אותו

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

יגאל, זה השרשור השלישי שאתה פותח היום שככה או ככה קשור לנושא של המונו שאתה רוצה לקנות ואיזה סאבים הם 2 או 4 אום. תשאל כמה שבא לך ואנחנו פה לעזור אבל תכווץ הכל לשרשור אחד. את כל השאלות תשאל שם. ואם יש לך עוד שאלה ואתה לא יכול לערוך פשוט תשאל כתגובה את השאלה הנוספת.

פורסם

ייששששרראאאלללל!!!!

אי אפשר איתך ככה!

כל פעם שאני כותב משהו, בזמן הזה אתה מספיק לכתוב תגובה וכשאני לוחץ על "תגובה מהירה להודעה" אני רואה שבזמן שאני כתבתי הספקת לכתוב משהו! :)

רק בגלל זה עשיתי לך את הטריק ההוא בשרשור של המפגש :lol:

פורסם

בקיצור יהיה לי פה היום המלצה לסאב שיתאים למונו של ה2 אום או לא?

היתעייפתי מכל החיפושים האלו:-(

פורסם

לא הבנתי למה אתה כל כך רודף אחרי 2 אום. שמעת P2 אחד מוגבר על 4 אום לאחרונה? אם אתה גר באיזור נתניה או השרון דבר איתי. ותראה שזה לא נורא כמו שזה נשמע (4 אום)

פורסם

בשרשור התקנת מערכת בדביק יש הסבר על סאבים. קרא אותו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...