Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשך החיפושים אחר פונטו S75 בתקציב של עד 10-11 אלף הבנתי שכדי למצוא רכב באמת שמור ומטופל אצתרך להתאמץ יותר, והיות וכבר ראיתי כמה וכמה רכבים החלטתי אולי לנסות כיוונים חדשים.

אני מחפש רכב חסכוני, בעל מראה קצת יותר חדש מהקופסאות של אותן השנתונים (ג'אסטי/אונו/205), וכמה שיותר תוספות כמו חלונות חשמל/נעילה מרכזית/הגה כוח רצויים.

במשך החיפושים נתקלתי בפיאט בראבה ובראבו, הייתי מעוניין שתספרו לי על הרכבים האלה קצת היות והם לא כל כך מוכרים.

הייתי רוצה לדעת איך הם מבחינת החסכוניות, אמינות, "מחלות" נפוצות בקרב הדגמים האלו ואיך הבראבה והבראבו לעומת הפונטו.

תודה רבה לעוזרים!:-D

פורסם

אפשר למצוא את כולן בסביבות ה11-12 אלף ש"ח.

ב10K כבר יצא לי לפגוש מספר פונטו-ים שאפילו כללו חלונות חשמל, נעילה מרכזית ולעיתים גם הגה כוח! (משנים 96 ואף 97). אז נכון מצבן הכללי לא היה מושלם והיו דברים שגרמו לי לא לקנות אותן, אבל בגלל זה אני מנסה להתגמש ולהמשיך לחפש רכב אחר.

אשמח לתשובות על שאלותי בהודעה הראשית. (גם אם זה מצריך התעלמות מהתקציב.)

• תוכן חדש...