Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד, אם כל הסיפור הזה הוא בעצם קונספירציה אחת גדולה של הממשל האמריאי, לא נראה לך שהם היו "מארגנים" גם איזה "תאונה" קטנה ליוצר הסרט ?

נראה לך באמת שהם הצליחו ליצור מזימה כלכך מטורפת ולא הצליחו לבלום איזה הזוי אחד ש"עלה" עליהם ?

1)כך בדיוק הוא נראה-"הזוי". ולכן הוא לא מהווה סכנה לממשל. לכן הוא עוד חי...:?:shock:

2)בהיותי גם אספן של מצתי זיפו, קראתי מספר סיפורים דומים לסיפורי הפוגי המתוארים פה. כולל סיפור על מצית זיפו שנמצאה בבטן של דג ונדלקה בניסיון ראשון.

מי שפעם כיבס בטעות מצית זיפו יודע שזה בול*יט.:oops::lol:

(אישית לי נפלה הזיפו למים, לא עברה כביסה...)

אז כן-מוצאים דרכון משומש במצב טוב. עושים "פוווו". אין הרבה פיח. קונספירטור מנפח את הסיפור למימדים תנכיים. FIN.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן מצתא ממש משהו להדגים איתו, בכל מקרה, זאת לא בעיה למצוא, תכנסו לגוגל, תכתבו בחיפוש "גוגל וידאו" באנגלית כמובן, זה ייתן לכם קישור לנגן הסרטים שלהם, שם תרשמו בחיפוש 9/11 משהו בסגנון, תקבלו כמהו כמה סרטים שם.

תסתכלו בסרטים הארוכים, על ההוכחות ובדיקות וכו', כדיא מאוד לראות את הסרט, במיוחד את החלק שבו עשרות עשרות אנשים אומרים וטוענים משהו אחיד, היו פיצוצים שונים ומשונים בכל מיני מקומות בבניין.

למה תרצה להאמין? זאת בחירה שלך, אבל תראה קצת תסרט, יש שם כמה דבירם שלא ייענו אף פעם ואולי נדע רק בעוד 100 שנה מה באמת קרה.

אין מה להוסיף או לשכנע, פשוט תראה תסרט, לא זה שמוצג פה, אלה בחיפוש שם איך שכתבתי לך, שם הכי טובים.

מה שתאמין תאמין, אבל אתה תעלה כל כך הרבה שאלות לעצמך אחריי הסרט ש...

פורסם

זה שמעליי צודק...

אני לומד היום תהליכים ותיאוריות על כול התפתחות התקשורת מאז האדם הקדמון ועד לבלוגים באינטרנט והצליחו לשכנע אותי וללמד אותי לא להסתכל על הקנקן.

הון ושלטון? זה סתם צמד מילים פשוטות. במציאות? המציאות הרבה יותר קשה וגרועה ממה שמציגים לרובכם ואתם בולעים אותה בדיוק כמו שתיכננו...

בארה"ב וכמעט בכול העולם, אותם אנשים שקמים עם סרטים כגון אלו שאנחנו מדברים עליהם - הם אאוטקסטים, מנודים מהחברה. וזה היה ברור שזה יקרה... כי אתה לא יכול לשכנע כמה עשרות מיליוני אמריקאים, פטריוטים, עצבניים ומושפלים שכול האירוע הזה הוא בעצם הפקת ענק והם הקהל הכי מאולף שיש.

ההיסטוריה מלמדת שיש המון דברים שלמדנו להסתכל עליהם בצורה אחת, ואופס! אחרי 30-40-50 שנה, פתאום מגלים איזה מסמך, פתאום שומעים איזו הקלטה...

במדינה הקטנטנה שלנו זה קורה, וזה קורה על פי חוק. ע"פ חוק, ישנם דברים מסויימים וסודות מדינה מסויימים שמותר לפרסם אחרי תקופות זמן מסויימות וארוכות מאוד כגון כול מני הקלטות ווידיאו ושמע של מבצעי צה"ל שונים או ממלחמות שונות (ע"ע מלחמת יום כיפור והקרקס שהתחולל בצמרת של צה"ל).

אם אתם שואלים אותי, ואתם יכולים גם לשמר את התגובה הזו - בעוד כמה עשרות שנים, יפרסמו דברים חדשים על רצח רבין לדוגמא...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

9/11 - ההבדל הקטן, דיילן אייברי.

הסרט מציג כמה טיעונים מצמררים, כולל כמה שלמרות נסיונות חוזרים ונשנים למצוא להם הסבר הגיוני, פשוט נשארו אצלי פתוחים.

מי שרוצה לראות, שווה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בקשר לרבין אם כבר, לא נפתח על זה דיון, אבל אפשר להגיד שישנם כמה וכמה טיעונים וכמה הסבירם לכל מיני דברים שפשוט כשלו ברצח שלו, יש סרטים על זה גם כן, אם תסתכלו, יגרום לכם להתיות רבות במיוחד, נכון, יש תקטע עם יגאל אמיר שיושב כל החיים, זה לא מסתדר בכלל, אבל עדיין, תסתכלו כמה סרטים על זה ומה שמוצג ביום לרצח רבין, תבינו שיש שם כמה דברים בכלל בכלל לא מובנים ולא נכונים ושונויים במחלוקת לגמריי.

פורסם
אותי מעניין למה זה שצילם את הרצח התמקד ביגאל עמיר מכל מי שעמד שם בכיכר

כי אולי לראות מתנחל עם אקדח שרץ אל רה"מ זה מעניין? 8)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כי אולי לראות מתנחל עם אקדח שרץ אל רה"מ זה מעניין? 8)

ראית בכלל את הקלטת של רצח רבין?? יש שם התמקדות לאורך איזה 20 דקות רק בו! יושב על בטונדה, הולך לבד ליד השוטרים... הרבה לפני שרבין יורד במדרגות.

ולאדון GSI16V: כנס לכאן ותקבל את תגובות הממשל האמריקאי לכול הטענות המוצגות בסרט שאני מדבר עליו, תחשוב קצת בתור בנאדם הגיוני ומחוץ לקופסא ותחזור לכאן עם כמה תובנות:

http://he.wikipedia.org/wiki/9/11_%D7%94%D7%94%D7%91%D7%93%D7%9C_%D7%94%D7%A7%D7%98%D7%9F

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

יש גם סרט שטוען שארגון אלקידעה לא קיים וזאת המצאה של ארצות הברית כדאי שהיה להם תירוץ לכל הפעולות שלהם וש 11 בספטמבר חלק מזה.

אני אישית מאמין בזה שזה לא פיגוע טרור אלה מהלך מתוכנן של הממשלה של ארצות הברית.

ואני מאמין שרצח רבין גם מהלך מתוכנן של הממשלה באותה תקופה בעיקר שמעון פרס וגם לזה יש סרט שהיה לא מזמן שיש בו כל מיני עובדות מענינות שרבין עוד היה חי מהירי ובדרך לבית חולים חיסלו אותו ברכב מה גם שאני מכיר אישית ודי טוב את המאבטח של רבין ביום של הרצח והוא אף פעם לא עונה לי על השלאה למה הם לא שמרו עלוי מאחור.

וגם אסון המסוקים שלא מגלים את הסיבה לאסון אבל קרה שם משהו מאוד רציני וקשה ומה גם האנשים שחקרו את האסון נהרגו כולם ביחד בתאונת דרכים ברכב אחד.

אותו הדבר הצונאמי שהיה לפני כמה שנים יכול להיות שזה היה ניסוי גרעיני בים שכתצואה מכך נגרם אסון וגם כל הרעידות אדמה שהיו בארץ לא מזמן יכול להיות שגם זה כתוצאה מניסויים.

מה שאני רוצה להגיד שלא צריך לאמין לכל מה שאתם רואים יכול להיות שהדברים בכלל אחרת ואולי בעוד כמה שנים שאנשים מסוימים ילכו לעולמם אז הדברים יתגלו.

אגב יש עובדה מאוד מעניינת 3 ימים לפני ה 11 בספטמבר הבעלים של מגדלי התאומים ביטח את שני המגדלים מפני קריסה ונזק לבניינים שזה דבר מוזר למה הוא לא עשה את זה לפני זה והחליט לבטח אותם 3 ימים לפני האסון קצת חומר למחשבה ויש עוד הרבה עובדות אבל הכל תעלומה שאנחנו לא נגלה בזמן הקרוב.

פורסם

אני אישית ראיתי איזה סרט שקשור לתאומים (שחכתי את שמו אני רק זוכר שהוא נאסר להקרנה בארצות הברית בכל מקום שהוא) ואני משוכנע שזה לא היה פיגוע. תגידו מה שתגידו, אבל אני ו2 חברים שראו איתי את הסרט פשוט הצטמררנו מהעובדות שמוצגות שם. פיגוע זה בטוח לא היה....

פורסם
יש גם סרט שטוען שארגון אלקידעה לא קיים וזאת המצאה של ארצות הברית כדאי שהיה להם תירוץ לכל הפעולות שלהם וש 11 בספטמבר חלק מזה.

אני אישית מאמין בזה שזה לא פיגוע טרור אלה מהלך מתוכנן של הממשלה של ארצות הברית.

ואני מאמין שרצח רבין גם מהלך מתוכנן של הממשלה באותה תקופה בעיקר שמעון פרס וגם לזה יש סרט שהיה לא מזמן שיש בו כל מיני עובדות מענינות שרבין עוד היה חי מהירי ובדרך לבית חולים חיסלו אותו ברכב מה גם שאני מכיר אישית ודי טוב את המאבטח של רבין ביום של הרצח והוא אף פעם לא עונה לי על השלאה למה הם לא שמרו עלוי מאחור.

וגם אסון המסוקים שלא מגלים את הסיבה לאסון אבל קרה שם משהו מאוד רציני וקשה ומה גם האנשים שחקרו את האסון נהרגו כולם ביחד בתאונת דרכים ברכב אחד.

אותו הדבר הצונאמי שהיה לפני כמה שנים יכול להיות שזה היה ניסוי גרעיני בים שכתצואה מכך נגרם אסון וגם כל הרעידות אדמה שהיו בארץ לא מזמן יכול להיות שגם זה כתוצאה מניסויים.

מה שאני רוצה להגיד שלא צריך לאמין לכל מה שאתם רואים יכול להיות שהדברים בכלל אחרת ואולי בעוד כמה שנים שאנשים מסוימים ילכו לעולמם אז הדברים יתגלו.

אגב יש עובדה מאוד מעניינת 3 ימים לפני ה 11 בספטמבר הבעלים של מגדלי התאומים ביטח את שני המגדלים מפני קריסה ונזק לבניינים שזה דבר מוזר למה הוא לא עשה את זה לפני זה והחליט לבטח אותם 3 ימים לפני האסון קצת חומר למחשבה ויש עוד הרבה עובדות אבל הכל תעלומה שאנחנו לא נגלה בזמן הקרוב.

בחורצ'יק, אתה כוכב.

לקחת את הסרט "תיאורית הקשר" עשר צעדים קדימה.

אני קד בפניך.

ילדים, תקשיבו טוב, עכשיו אתם רואים למה אסור לעשות סמים. :screwy:

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

ברק, חביבי, כדאי שאולי אתה תתעורר למציאות ותתחיל לראות קצת דבירם אחרת מסביבך, דברים שלקחת כמובן מאליו, מה חשבת? שאין קומבינות? אין משימות סודיות? אין רצון להפיל פה ולהרוג פה של סוכנים או ממשלה או מוסד? חשבת שאתה חיי בעולם ורוד? כאילו....

עדיף שקודם תראה, אחרי יזה תחליט מאמין או לא, כשיציגו בפנייך 29 עובדות בקשר לרבין, בקשר ל 9/11 דברים שבאמת הגיוניים ואמייתיים שנבדקו שם ועדויות דרך אגב של כ 200 ומשהו אנשים ששרדו ונשבעים כל אחד ואחד, חלק היו בחוץ, חלק היו בחניון, חלק היו בדרך ליציאה, כולם אבל כולם כולל כבאים וכו' שמעו פיצוצים מבוקרים מתוך הבניין, יש המון דברים, פשוט כדאי שתתעורר חביבי.

זה הכל. לא נכנס לוויכוח, כי מה שאמרת, באמת טיפשי לצערי.

פורסם

דוגמא מצויינת למי שנשלט ע"י אנשים אחרים והוא פשוט מנוטרל. אין לו את היכולת להתנגד.

פורסם

הצונאמי היה תוצאה של רעידת אדמה על גבול טקטוני של שני לוחות ימיים באוקיאנוס השקט בעצמה של 8.9 בסולם מגניטודה (לא ריכטר). אם זה היה תוצאה של ניסוי גרעיני היו קולטים את שאריות הקרינה.

אז פה תאוריית הקשר באמת הלכה רחוק מדי

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...