Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרושה מחליפה (חדשה וקטנה יותר) ל- RUN X

shaiby
שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מדי שנה מקפידה החותנת שלי (שתחייה) לקחת חלק באירוע פלילי אחד לפחות.

לפני שנתיים ניקבו לה את הצמיגים וזרקו לה אבנים על מכסה המנוע, בשנה שעברה פרצו לה הביתה והשנה שילבו את שני האירועים הקודמים וגנבו לה את ה RUN X מהחנייה שמתחת לבית, בצהרי יום. בת 3 עם 35K קילומטר. בעסה.

מכיוון שכרגע תזרים המזומנים שלה לא מדהים במיוחד, והואיל ובחלק הארי של הזמן האוטו נח בחנייה, וכשהוא כבר בנסיעה אז היא לבד באוטו שכנעתיה לרדת בקבוצה ולבחור באחת הסופר מיני הנפוצות (לי עלו בראש הסוויפט וה-2), חדשות כמובן.

את ה RUN X היא אהבה מאוד, על אפרוריותה ופריג'ידריותה, כך שהמחליפה לא צריכה להיות מסעירה במיוחד. עלות טיפולים לא מעניין, כי בקושי יש, עלות דלק לא מעניין, כי גם ככה לא נוסעת, התנהגות כביש לא מעניין, כי אפ אחד לא ינהג באוטו הזה, סתם יסעו בו. מה נשאר ? בטיחות ונוחות, נראה לי, ואולי גם עלויות ביטוח, כי זה הולך אצלה חזק.

התקציב 100K שקל בערך, לאוטומטית מהניילון. אילו מכוניות עומדות על הפרק ? (עכשיו ששי בערב, ובשום אתר של שום יבואן אין מחירון חדשות, כך שאני לא יכול לבדוק מחירים בעצמי).

תודה !

שי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול להסתכל על מחירים של מכוניות חדשות באתר הבא:

http://www.motocar.co.il

פשוט למעלה אתה בוחר חברה ולוחץ חפש ומשם תמצא כבר תת דגמים

מאוד פשוט ונוח

בהצלחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

RANDOM - לפי המחירון שמפורסם ב "הגה" הג'אז מתחילה ב- 111, שהם 11% מעל התקציב. לחיסכון בדלק אין משמעות כ"כ אקוטי כשנוסעים 10 - 12 אלף בשנה. החיסכון יוצא ממש זניח..

תודה בכל אופן. מחר נתחיל לארגן עבורה נסיעות מבחן על ה-3 שכן בתקציב (2, סוויפט, פאביה) ונראה מה תעדיפ.

שי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...