Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני נתנאל וזאת ההודעה הראשונה שלי בפורום.

אולי כדאי שאני יציין קודם שאין לי שום מושג במכניקה של הרכב, אני יודע שיש בלמים, מנוע, מזגן ושזה נוסע.. זהו.

קניתי היום (חמישי) בבוקר יונדאי אקסנט 97' ידנית. העברתי אותה בדיקה במוסך ואמרו לי שאין איתה בעיה.

החניתי את האוטו ב11:00 בבוקר וחזרתי אליו רק עכשיו (3 וחצי לפנות בוקר!), עכשיו.. האוטו עושה רעשים של נקישות בצד שמאל שלו (אם עומדים מול החזית שלו), פתחתי את המכסה מנוע כדי לראות אם יש משהו חריג ואני לא בטוח בכלל שהקופסא הזו קשורה למזגן אבל נראה לי שזה משם..

נכנסתי לאוטו, וידאתי שהמזגן מכובה, הדלקתי אותו וכיביתי - הרעשים נשארו.

ציינתי בכוונה שאין לי מושג ברכבים כדי שלא תרשמו לי "יש בעייה במדחס וזה יכול להרוס את החגורה" - כי אני לא מבין מה עושה המדחס ומה הקשר לחגורה אז אני ישמח אם יסבירו לי בשפה פשוטה (אין מה לדאוג.. אני לא אידיוט, רק לא מכיר שום מושג :-D)

תודה רבה!

פורסם

עד כמה שידוע לי אין למזגן קופסה שחורה, תנסה להיות יותר ספציפי ולתאר איפה בדיוק הנקישות, יכול להיות שזה משהו חשמלי שמקצר, למשל אחד הממסרים, ואם אתה אומר קופסה שחורה לדעתי זאת הקופסה עם כל הפיוזים והממסרים אני צודק?

יש עוד דרך לבדוק תנתק מינוס מהמצבר תשאיר את זה ככה דקות בודדות ואז תבדוק עם הצליל נעלם, עם כן אז בעיה בחשמל.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ברוך הבא לפורום.

אנא קרא את ההודעה הראשונה "ההכרזה" ,בעניין חוקי הפורום, רישומי כותרות והודעות.

אם אין לך מושג טכני, יהיה קשה לקבל ממך הסבר כזה, שינתן לנו ליתן לך תשובה ראויה.

אני ממליץ, שעל הבוקר תחזור למקום שבדקו את הרכב, או למוסך מאוד איכותי אמין, ולא יקר במיוחד.

לצורך איתור מוסך כזה, אתה יכול להתייעץ עם חבר הפורום ובעל אתר ,איתור מוסכים, מר' רפי לין.

בכל אופן, אם הרעש היה כאשר המנוע היה כבוי, יתכן ויש שם אזעקה תקולה (מקולקלת) ואשר הסירנה שלה תקולה, והיא לכאורה צפצפה, אז נשמע מן הסירנה רעש של נקישות, בכל אופן, אם זה לאורך שעות, זה אמור לרוקן את המצבר, ואז האוטו לא מניע, כלומר, אם זה אכן זה, השאלה כמה זמן זה היה.

אם היית מתאר בדיוק, מה היה ואיך, היה קל יותר, למשל, "חזרתי לאוטו, פתחתי את הדלת, עדיין לא הנעתי, ונשמעו הנקישות" כדוגמא כאמור.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...