Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...יש לי שתי שאלות:

1. היום צצה במוחי הסוגייה: האם עקיפה שמתחילה בקו הפרדה לא רצוף ומסתיימת בקו הפרדה רצוף נחשבת מותרת?

2. ברכב של אבי יש בעיה, כשממלאים טנק מלא הסולר מתחיל לנזול...הסיבה היא בעיה בהברגה שאי אפשר לתקן.

לכן הוא אף פעם לא ממלא טנק מלא אלא רק חצי או שלושת רבעי טנק... איך ניתן (אם ניתן) לבדוק צריכת דלק במצב כזה?

תודה לעוזרים ולילה טוב!

פורסם

1.כן זה עבירה,אסור בשום מצב לחצות קו הפרדה רצוף.

2.תיקח את הרכב למוסך אין דבר שאי אפשר לתקן הכל שאלה של עלות ורצון,במקרה של מיכל דלק מדובר בנושא בטיחותי כך שאני ממליץ לתקן ולא משנה כמה זה עולה

פורסם

למרות שהרבה אנשים "גונבים" וחוזרים מהעקיפה אחרי שנגמר הקו קטעים, זה אסור. כדי למנוע מצב שלא תספיק לחזור, אם תשים לב הקווים נהיים יותר צפופים לקראת הסוף. יש כבישים שיש בהם קו רצוף ובמקום מסויים יש כמה קיווקווים כדי לאפשר פניה שמאלה. אם כל אחד היה יוצא שם לעקיפה וחוזר מתי שבא לו המצב לא היה כל כך טוב.

פורסם

האופציה שיש לך היא לרוקן את המיכל לגמרי לאפס את הקילומטראז,להשים כמות מסוימת של דלק,לרוקן

את המיכל שוב פעם ,תעשה את זה כמה פעמים (בלי לאפס מחדש את הקלומטראז)

ואז תוכל לחשב את כמות של ליטרים ביחס למס' הקילומטרים שהרכב עבר.

P.S

אפשר לחשב בשיטה הזו גם בלי לרוקן את הטנק לגמרי ,פשוט בכל תדלוק תרשום כמה ליטרים מלאת ומה הקילומטראז',אבל הדרך הזו יותר ארוכה :)

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

יש לי רעיון אחר, ואני מציע אותו רק כי אם אני לא טועה, זה לא בריא במיוחד לרוקן את המיכל עד תומו (וגם לא פרקטי, היות ואתה תיתקע בצד הדרך). קנה לך שני ג'ריקנים של 10-20 ליטר. מלא מיכל מלא, ורוקן דלק מהמיכל לתוך אחד הג'ריקנים. סע עד שתצטרך למלא שוב דלק, מלא מיכל מלא, והפעם רוקן חלק מהדלק לג'ריקן השני.

קח את מספר הקילומטרים שנסעת, וחלק אותו לכמות הדלק שנכנסה פחות כמות הדלק שיש בג'ריקן, ותקבל את צריכת הדלק.

נוסחא:

(כמות הדלק שמילאת-כמות הדלק בג'ריקן) =צריכת דלק

(המרחק שנסעת)

אני אומר שתשים את הדלק בג'ריקנים, רק כדי לא לבזבז אותו. ברמת העקרון, אתה לא חייב לשמור אותו. אני יודע שהרעיון הזה די מסובך לביצוע, אבל זה רעיון שאתה יכול להשתמש בו. לשיקולך.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...