Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים ובעיקר פותח השרשור נראה לי שמעט הגזמת ואפילו קצת הרבה.

הפורום בהחלט איננו המקום להעביר רשמים באופן בו אתה מעביר אותם.

אם אתה חושב שנגרם לך נזק כתוצאה מחוסר מקצועיות כ"כ גדול בבקשה- יש בית משפט לתביעות קטנות, יש שמאי רכב ואם צדקתך תוכח תזכה בפיצוי.

במקום זאת אתה עושה רצח אופי לבעל המקצוע, שבקלות יכול תבוע אותך על הוצאת דיבה, ומדובר כאן בהרבה יותר כסף מהפיצוי שיכולת לקבל.

מנהלים- כדאי לנעול את השרשור הבזיוני הזה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אביב. עם הייתי היחיד. אז אולי טעיתי. אבל אני לא היחיד!

ועם הייתי טועה. כמו שהעלתי את השרשור הזה. ואין לי שום בעיה להעלות מכתב סליחה.

ציטוט! מהשרשור הזה! של בחור אחר בפורום. עם תלונות דומות.

גם אני ניתקלתי באותו היחס, עת העסק שלו היה באשדוד. היחס הבעייתי כבר היה בשיחת הטלפון עימו, כאשר צילצלתי ורציתי להגיע אליו לבדיקת מחשב.

מבחינה מקצועית לא אומר עליו דבר, כי לא התנסתי. ושוב אנו רואים את ערכם של ההמלצות בפורום.

דוד.

והיה סיפור כבר איתו עם מזדה 3 ספורט. (תלונות על היחס.)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196137

הוצאתי לך קטעים נבחרים על אייל ושות ועל היחס שלו.

וציטוט משרשור הזה. לחסוך לכם לחפש.

לאחר שבועיים וחצי הגעתי לאחר 4 משמרות לילה ברצף לקחת את הרכב.הדבר הראשון שבן אדם אמר כאשר ראה אותי הוא זה שהוא לא מוסר לי את הרכב בטון חוצפה שכזה שלא הבנתי למה זכיתי ליחס כזה.

.כאשר הגעתי לאשדוד גיליתי שנעילה מרכזית ברכב לא ננעלת .את האזעקה אייל הסיר ושם בשקית ואמר שהיא גרמה להרבה קצרים ברכב וכד'.

לא ידעתי מה לעשות ,הייתי בהלם.גם האוטו לא נסגר .גם שילמנו על התיקון 10000 ש''ח וגם אין אזעקה.....

חוץ מזה כאשר מתקינים נתקלו בבעיית התנעה הם התקשרו לאייל כדי לברר אולי יש משהו מיוחד שצריך לעשות וקיבלו תשובה "אני לא אחראי על שום דבר ,אני לא התקנתי ברכב זה כלום ואני בכלל נגד כל ההתקנות". ראו הוזהרתם.

ולדי.

יש לי עוד אחד שקבלתי לדואר שלי (מילה במילה)

(אבל לשמור על האדם אני מוחק את שמו)

"שלום,

לאור התגובות הבוטות שלך בפורום לגבי איל נוימן, אפשר דעת מה בדיוק הסיפור?

דע כי אני לא מכיר אותו אישית ואין לי איתו שום אינטרס כלשהו, רק סקרנות, כי אתה לא הראשון."

נ.ב.

המנהלים קיבלו קישור למייל מיד לאחרי הפרסום של השרשור על ידי.

למה מר אייל נוימן לא מגיב?

ואין כאן הוצאת דיבה! סיפרתי את הסיפור כפי שקרה!!

אין כאן המצאות. ושקרים!. ורק אמת לאמיתה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אתה לא מבין את הפואנטה,

אני לא אומר שמה שאתה כותב הוא לא נכון או מתיימר לשפוט, רק אומר שבחרת דרך מאד לא בוגרת ולא חכמה לעשות מלחמה מעל דפי הפורום, ואם יש לבעל המקצוע שכל בוודאי שהוא לא ילחם אתך מעל דפי הפורום, במקום זאת אתה תקבל כתב תביעה.

פורסם

לא מסכים איתך,כמו שיש המלצות לבעלי מקצוע ככה צריך שיהיו גם שרשורים כאלה,אומנם זה יכול להיות מאוד אינדיבידואלי,אך זה כבר לשיפוט של כל אחד ואחד.

פורסם

הבחור סיפר על השתלשלות הדברים דרך מבט עינו, וכן הביע את הרגשותו הסובייקטיבית על היחס שהוא קיבל במהלך השירות.

אולי יש כאן סוג של שיחרור קיטור, אבל מכאן ועד להגדיר את הדברים הוצאת דיבה, המרחק רב.

אין צורך לנעול את השירשור, כיוון שיש בו אינפורמציה מועילה לאנשים שיתקלו בסוג בעיה דומה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

שהייתה לנו לאנטיס במשפחה גם נזקקנו לשירות.

התקשרתי לאייל והוא דיבר אליי גם לא יפה.לא הגעתי אליו בסוף בגלל שהייתי בהלם מהיחס.לא היה לי סבלנות ליחס כזה.

חבל יש לו שם מקצועי טוב...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

כעת הגיע תורי לספר על אייל נויימן.

ברשותי אופל ויאורו,שהיא תאומתה של הרנו טראפיק משנת 03'.

מיד לאחר שרכשתי את הרכב התגלתה תקלה במנגנון שילוב ההילוכים,מה שמנע מההילוך האחורי להישתלב.

הרכב הוכנס למוסך מורשה UMI שם פתרו את התקלה.

מיד לאחר שהרכב יצא מהמוסף,החלו לדלוק בלוח המחוונים נוריות STOP,ABS וכריות אוויר.

בוצע RESET ע"י ניתוק המצבר,מה שלא הועיל כמובן.

הרכב הובא למוסך המרכזי של UMI בראשל"צ,שם שהה כשבוע במהלכו פורק לוח המחוונים ומחשבי כריות האוויר וה ABS.

לא הועיל,וחוות הדעת המאד חובבנית קבעה "הלכו שני המחשבים - 20K נזק(!).

שילמתי להם 1000 ש"ח+מע"מ על הכלום שהם עשו.

בשבוע שלאחר מכן הובא הרכב אל אייל נויימן בראשל"צ,שם פורק כהוגן,והיסתבר שכנראה יש בעייה חשמלית או קצר שמונע אפשרות לתיקשורת עם המחשבים.

הרכב שהה אצל אייל 3 ימים,בהם עבד עליו אייל שעות בניסיון לפענח את התופעה.

לבסוף לא צלחה דרכו.

כשבאתי לקחת את הרכב,סירב אייל לקבל תשלום עבור העבודה שביצע,שכללה אין ספור חיבורים לסקנרים ולפ-טופים.

היחס שקיבלתי מאייל היה מעולה,עינייני והוגן.

בזמן האופל היתה אצלו,בוצעה עבודה על עוד שני רכבים,לשביעות רצונם המלא של הלקוחות.

אני היתרשמתי ממנו מאד לטובה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אביב יש לך קשר כלשהו עם אייל?למה אתה מגן עליו כל כך?

מנהלים אני לא חושב שכדאי לנעול ,כי מדובר פה בסכומים גבוהים ,וצריך שאנשים יקראו וילמדו.

עריכה: אני רואה שיש פה גם מקרים חיוביים עם אייל.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

חן. שלא יבינו לא נכון! לפעמים מצליחים ולפעמים לא.

לא כולם מושלמים.

וגם אני כאשר הגעתי בפעם השנייה הוא הסכים להחזיר חלק מהכסף.

אבל בפשם השלישית שהגעתי עליו. כבר לא היה עם מי לדבר.

אגב. בכל המוסכים! שהייתי כולל שניים מורשים! שבדקו את הרכב. לא לקחו כסף.

ואני מדבר על רכב שתפס ליפט בין חצי יום. וליום שלם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני חושב שחוות דעתו הסובייקטיבית של הלקוח הבודד לא תהרוס לאייל את שמו או את העסק, אני לא יודע האם יחליט להגיב בנושא כיוון שהוא באופן לא קבוע בפורום.

לדעתי כמו שנכתב קודם בדיוק כמו שיש המלצות בפורום יש מקום גם לביקורת ושכל אחד יחליט בעצמו למי לפנות ואיכן לטפל ברכבו הפרטי.

לי אישית יצא לפנות לאייל כאשר המעבדה עוד הייתה ברחובות והיחס שקיבלתי היה מקצועי ועדיב, יתר על כן יצא לי להיות נוכח במספר הרצעות שהוא העביר ואין כל ספק לגבי מידת המקצועיות שלו.

פורסם

מסכים ומחזק - !

אביב - כמו שהפורום משמש במה לפרסום ותשבוחות של מכונאים ובעלי מקצוע רבים(רון, אדמונד, ספי עם הגירים ועוד ועוד) בהחלט

יש מקום שהפורום ישמש גם במה להשמיע קול זועם על אותם בעלי מקצוע שלא עושים עבודתם נאמנה, ולחסוך כאב ראש והוצאה מיותרת מחברים בפורום !

פורסם

גורל, בני, פותח השרשור ושאר המכובדים,

אני לא אומר שהמלצות שליליות הן לא במקום. אני בעצמי רשמתי המלצות שלילות לא מזמן. העניין הוא שכאשר מדובר בהמלצה שלילית רצוי להיות רגיש, אחרי הכל מדובר בפרנסה, מעבר לזה פותח השרשור מצפה לנהל משפט ע"ג הפורום, לדעתי זה לא במקום.

פורסם

מסכים, אין צורך בניהול משפט ציבורי - בהחלט יש מקום לרשום חוות דעתך שלילית אודות השירות שקיבלת ממקום כלשהו,

פורסם

גם לי יש קודן בגולף, אותו קניתי אחרי שנגנב הגולף הראשון שלי, ואחרי שקראתי מספיק בפורום כדי להיות מודע לגישה הבעייתית של מוסכי צ'מפיון. לכן, כשדרשו התקנת קודן מחברת הביטוח, לא חשבתי פעמיים והחלטתי שאני הולך לכל מקום חוץ מרדיו מילאנו. (כנראה שהייתי צריך גם להתווכח על דרישה זו, אבל לא ידעתי שניתן.)

כמעט שישה חודשים אין בעיות, אבל טוב לדעת שבמידה וצצה בעיות בגיר, יש עוד דבר שניתן לבדוק.

פורסם

כמה מילים על אייל.

ראשית חייבים להבין שטכנית מה שמגיע לאייל, אלו הבעיות הקשות ביותר.

בצעירותי עסקתי בתיקון טלבזיות, ומנסיוני הדל אני יודע ש95% מהבעיות נפתרות ב 5% מהזמן. ואילו 5% מהבעיות, פתרונן דורש 95% זמן.

אייל מקבל את אותן חמשת האחוזים שקשה מאוד לפתור. בגלל ריבוי הדגמים והמורכבות של הבעיות, לפעמים גם התותחים הכי גדולים לא מצליחים לפתור את הבעיות. לפעמים מציאת הפיתרון כמו במקרה של חנן, היא אקראית ומתבססת על אינטואיציה או מחשבה אחרת מזו של הקודם לו.

ואת זה אני כותב מבלי לזלזל בבעלי מקצוע עם ידע כמו של חנן, אייל או כל מומחה אחר בתחומו.

הביקור שלי במעבדה של אייל היה במסגרת מבורכת של מפגש פורום (YNET) אם זכרוני איננו מטעה אותי הגיעו גם נציגי הפורום הזה. אייל אירח אותנו ברוחב לב ולמיטב הבנתי זו איננה הפעם הראשונה שהוא עושה זאת.

מצד שני, גם למומחים בתחומם יש בעיות של תקשורת בין-אישית. מי מיאתנו לא מכיר רופא מומחה בעל שם שמתייחס למטופליו באופן לא הולם? אין בכך בכדי להצדיק התנהגות שכזו, אבל חשוב להבחין בין יחס בין-אישי ליכולת מקצועית ובתוך כך להסב את תשומת לבכם למורכבות בעבודתו של אייל.

בסופו של דבר אצל כל נותן שרות, יהיו כאלו שהם מרוצים יותר או מרוצים פחות. טוב עשה פותח השירשור שכתב את נקודת מבטו ולו רק מזכותו הבסיסית לחופש הביטוי כל עוד הוא נשען על עקרונות תום הלב והאמת.

מהצד השני אין ספק שלמר נויימן זווית שונה לסיפור וראוי היה לשמוע גם אותה.

אל לכם לעסוק בשיפוט. כל אחת ואחד מכם יקח לעצמו את התובנות שמתאימות לו וינהג בעתיד כראות עיניו, אם לפנות בשעת צרה לאותו בעל מקצוע או לבחור לעצמו איש מקצוע אחר.

אבי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...