Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

ברצוני לשאול, אני קונה רכב שמכל מיני סיבות יהיה אפשרי להעביר אליי בעלות רק בעוד חודש.

ואני צריך את הרכב עכשיו, בעל הרכב סומך עליי ומוכן לתת לי את הרכב לפני העברת בעלות ושנחתום על

זכרון דברים שהחל מתאריך כזה וכזה כל האחריות על הרכב עליי וכ'ו. וכמובן, שכאשר יתאפשר נעביר בעלות בצורה מסודרת.

שאלתי היא האם אני יכול לעשות ביטוח לרכב שאני עושה בו שימוש יום-יומי אולם הוא עדיין לא על שמי ?

תודה מראש על הסיוע, חברים.

פורסם

חובה וצד ג' אין בעיה לעשות.

לגבי מקיף - כאן צריך לברר עם הסוכן את סוגיית הפיצוי במקרה של נזק לרכב. למי יגיע הכסף?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשר גם מקיף.

במקרה שכזה נזק לרכב ישולם לבעלים הרשום.

אם הוא ירצה להחזיר לך את הכסף זה יהיה לפי הסכם שיעוגן ביניכם.

אם הוא לא יעמוד בהסכם, הדרך לבית משפט רצופה כוונות טובות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...