Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעה אחרת לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי 206 CC כסופה

ורציתי לדעת כמה דברים לגבי צביעה

1)כמה אחוז מערך הרכב יורד אם מבצעים צביעה ?

2)אני מעוניין לצבוע את החלק של הגג בשחור או אפילו את כל הרכב

מה העלויות הצפויות והאם עושים בעיות ברישיון שהגג והאוטו לא באותו הצבע?

פורסם

1) אחוזי ירידת ערך יקבע רק/ע"י שמאי רכב. ברכב ישן, צביעה כללית מוסיפה ערך ולא מורידה(לדוג').

2) אין כל מניעה לצבוע את הרכב חלקית/מלא בצבע אחר. יש לדווח לרשות הרישוי(הדיווח יתבצע דרך מכוני הרישוי) על שינוי הצבע.

צביעת גג בלבד - אין כל צורך בדיווח אלא אם הוא ממש דומיננטי ואז יתבצע רישום שינוי לרב-גווני.

צביעה כללית - יש לבצע רישום שינוי בהתאם לבצע הנבחר.

במכון הרישוי תקבל טופס נלווה לרשיון הרכב המודיע על שינוי הצבע. המכון ידווח לרשות, השינוי יופיע ברשיון הרכב החדש שתקבל לטסט הבא.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

דבר ראשון תודה לעמית על התגובה המהירה

שנית אני רוצה לדעת טווח מחירים לעבודה טובה ואנשי מקצוע טובים

ואני סגור על זה שאני רוצה את כל החלק של הגג עד המכסה של הבאג'ז בשחור

האם זה גם מוריד מערך הרכב הרבה?

אני רוצה לדעת חוות דעת מאנשים שעשו או מכירים כאלה שעשו ובאמת כמה אחוז זה פחות או יותר מוריד אחרי הכל זה לא צביעה של כל הרכב אלה רק חלק קטן שזה הגג

פורסם

אם מדובר בצביעה שמעלה את הערך הסמטמינטלי של הרכב[WOW, איזה צביעה רוצחתתת] - תגובות בסגנון

אתה יכול לדרוש יותר

ואם מדובר בצביעה שיש חדש שנצבעה רק משום שהרכב חטף בומבה של פחחות, צלם את הרכב לפני, וסע לשלום, המפתחות בפנים.

----

פורסם

מחיר לצביעה כזאת תוכל לקבל אצל צבעי רכב לאחר שתיגש אליהם עם מכוניתך ויראו מה יש לבצע בפועל ובאיזה גוון ובסוג צבע שתבחר.

יש צבעי רכב טובים ושאיכות עבודתם טובה ובאופן טבעי גם מחיריהם קצת יותר גבוהים.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה אז לכוונך אל כמה כאלו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני בדיוק באותו מצב כמו פותח הדיון, 206cc אפורה שאני רוצה לצבוע לשחור.

אני אשמח לקבל המלצות לצבע באיזור המרכז, בעדיפות לאיזור רמה"ש-הרצליה-רעננה :-)

פורסם

רפי היקר את נכס לאומי לאתר הזה עם השלוף מהשרוול

אני באיזור השרון ולא איכפת לי על תל אביב גם

אני רוצה צבעי טוב אבל גם שלא יעשה פוזות במחיר

צבעתי כבר את הטמבונים ואת פסי הקישוט ופנים האוטו ב2200 ויצאה בסדר גמור בפ"ת

אבל לא ההיתי עושה אצלו את הגג.

זה סיפור מורכב כי צריך לפתוח אותו ולנעול אותו בצורה מסוימת כי לא יהיה בעל עסק שירצה לפרק את הגג

ולהתעסק עם המנגון ולהסתכן בלקלקל אותו כי זה ימבה כסף מנסיוני המר!

פורסם

ממליץ בלב שלם על קובי שגב, יושב באיזור התעשייה סגולה בפתח תקווה, פדנט ועושה עבודה מדהימה!

0577391291

פורסם

הנדסת החלומות הציעו בזמנו על צביעה של רכב cc לשחור - 11,000 ש"ח (סביר שאפשר להתמקח ולהגיע בפחות)

דניאליס מאוטו-פיקס לא רצהלהתעסק עם זה

לדעתי לצבוע רק את הגג לא יחמיא לאוטו היפהפה הזה ואם כבר משקיעים אז שווה לצבוע את הכל (מה גם שאין הרבה CC שחורות בארץ)

טיפ חשוב - צלם את הרכב כולל תאריך הצילום לפני הצביעה כדי שבמידה ותחליט למכור תוכל להראות שהצביעה לא נעשתה

כדי לכסות על פגיעות בפח או תאונות למיניהן

בהצלחה

פורסם

קודם כל האם זה קובי הנרקומן?

כי הוא עשה לי אחלה עבודה על הטמבונים אבל חרא עבודה על הפלסטיקה בפנים.

ושנית אני הולך לצבוע את כל הגג והקורות קדימה בשחור מטאלי.

אני רוצה יחודיות לא שלמות חיצונית.

פורסם
הנדסת החלומות הציעו בזמנו על צביעה של רכב cc לשחור - 11,000 ש"ח (סביר שאפשר להתמקח ולהגיע בפחות)

דניאליס מאוטו-פיקס לא רצהלהתעסק עם זה

לדעתי לצבוע רק את הגג לא יחמיא לאוטו היפהפה הזה ואם כבר משקיעים אז שווה לצבוע את הכל (מה גם שאין הרבה CC שחורות בארץ)

טיפ חשוב - צלם את הרכב כולל תאריך הצילום לפני הצביעה כדי שבמידה ותחליט למכור תוכל להראות שהצביעה לא נעשתה

כדי לכסות על פגיעות בפח או תאונות למיניהן

בהצלחה

מוזר שהוא נתן לך מחיר יחסית נמוך לי יש טיגרה והוא אמר לי שהחלפת צבע לשחור זה 19 אלף שקל שזה 5000 שקל רק פירוק של כל הרכב לגורמים צביעה כללית אצלו באותו צבע זה 12 אלף.

למרות שלא עשיתי אצלו צביעה אפשר לראות שהמקום מקצועי מאוד ואם המחירים היו הגיוניים או שהיה לי רכב ששווה להשקיע בו צביעה כזאת הייתי הולך אליהם.

בכל זאת אם אתה רוצה מקום שאני צבעתי את הרכב הם מוכנים גם להחליף צבע והם צובעים בצבעים אייכותיים ביותר ולא עושים עבודה סתם וגם מחירים סבירים דבר איתי בהודעה פרטית.

S2000

פורסם
קודם כל האם זה קובי הנרקומן?

כי הוא עשה לי אחלה עבודה על הטמבונים אבל חרא עבודה על הפלסטיקה בפנים.

ושנית אני הולך לצבוע את כל הגג והקורות קדימה בשחור מטאלי.

אני רוצה יחודיות לא שלמות חיצונית.

במידה ואתה מדבר על קובי שגב אז הוא לא נרקומן :roll:

הוא אפילו לא מעשן סיגריות :lol:

• תוכן חדש...