Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

יש לי באוטו קומפוננט מקדימה , מגבר , מונובלוק , וסאב

אני מעונייו לחבר עוד זוג רמקולים מאחורה ואני בהתלבטות לגבי

6x9 או עוד זוג קומפוננט מאחורה ...

מה עדיף ? ראיתי באתרים את הרמקול הזה :

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411295

שמעתי עליו דברים טובים איך הוא לדעתכם ?

או שעדיף לחבר קומפוננט של מורל פולס ?

מה אתם ממליצים לעשות ?

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

קודם כל תפרט את הרכיבים שנמצאים ברשותך

אחר כך תספר לנו כמה ג'ובות את רוצה להוציא על רמקולים?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אני אומר עם כבר להשים משהוא מאחורה אז להשים משו שיפיק סאונד טוב ואיכותי לך על קומפוננט

אם תשאל את דעתי איזה קומפוננט אני יענה בחיוך:biglaugh: (כזה בערך) מורל טמפו\פולס

אתה יכול לתת קישור לסט קומפוננט הנמצא ברשותך?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

בגדול אני לא חושב שאתה צריך 9*6 מכוון שיש לך סאב ואתה לא צריך להפיק צלילים נמוכים

אבל אם אתה מעוניין ב9*6 אז שוב ההמלצה שלי היא מורל פולס\טמפו 9*6 רמקול חזק וטוב

פורסם

ואיך הקומפוננט של מורל פולס הוא טוב ? כי שמעתי עליו גם דברים לא טובים

למשל שהטוויטרים שלהם צורמים ונשרפים בשנייה זה נכון ?

יש עוד המלצות על קומפוננטים ?

פורסם

הוא הקומפוננט הכי טוב במחיר שלו.

לגבי טוויטר צעקני כן יש לו טוויטר קצת צעקני אבל אפשר לרסן אותו ולהגיע איתו לתוצאות די טובות

לגבי טוויטרים נשרפים אני לא יודע אצלי היו שני סטים עבדו במשך שנה וארבע חודשים ולא קרה להם כלום הכול תלוי בכיוון שלך אתה יכול לשרוף גם טוויטר של סופרימו שיכול לספוג 200 RMS אם כיוון לקוי

הכול מתחיל ונגמר בהתקנה טובה וכיוונים טובים אם אתה עושה את שני אלה אתה תפיק הרבה יותר ממה שאתה חושב מהסט הזה

• תוכן חדש...