Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

סרטון זה צולם מתוך הרכב של קבוצת סובארו,

והוא משקף את עבודת הנהג בסטיג' ראלי רוחמה (8ק"מ).

סימו לב לעבודת ההגה ולקצב הנסיעה.

בקצב הזה הנהג חייב לדעת את כל הנתונים על כל פניה

ופניה.

תהנו: http://www.jeepolog.com/cross-country.html

פורסם

ברכות אל הסרט למיקי יוחאי ,:lol:

אני חושב שהיה יכול להיות מעניין לשמוע אותך מקריא את הנוטס.

מצפים לעוד הרבה סרטים כאלה.

אסף ש.:-P

פורסם
ברכות אל הסרט למיקי יוחאי ,:lol:

אני חושב שהיה יכול להיות מעניין לשמוע אותך מקריא את הנוטס.

מצפים לעוד הרבה סרטים כאלה.

אסף ש.:-P

תודה אסף

אני מחכה לאינטרקום שאמור להגיע בימים הקרובים

ואז יהיה ניתן לשמוע צלול דרך מקרופון הקסדה.

סרטון זה הייה אמור לבטא את העבודה הקשה של הנהג

והמאמץ הנדרש.

פורסם
יהיה נחמד לקבל תגובה לשאלה.

דרור,

אין חובה בחליפות מרוץ באימון נהיגה.

האם זה הדבר המעניו בכל הסרטון ?

פורסם
דרור,

אין חובה בחליפות מרוץ באימון נהיגה.

האם זה הדבר המעניו בכל הסרטון ?

שלום מיקי,

זה ממש לא הדבר המעניין ביותר בסרטון. הסרטון צולם על ידי ציוד מקצועי שמוקם היטב ונותן תחושה נהדרת של המהירות ומיומנותו של יובל בנהיגה אותה זכיתי לראות כמה פעמים כמרשל לצידי הדרך.

בלי שום קשר השאלה באה ממקום של החפיפניקיות המאפיינת אותנו הישראלים ולטעמי סרבל מירוצים חסין אש צריך להיות חובה בספשיל סטייג'ים ואנשי הצוות עצמם הם אלו שצריכים לדאוג לשלומם לפני כל דבר אחר. בוודאי תסכים איתי שרכב שמתהפך לא צריך הרבה כדי שכל מני נוזלים יתחילו לדלוף ממנו ואפילו ידלקו. אגב בענף הקארטינג יש חובה ללבוש סרבלים בליגות ה-2 פעימות וגם שם אני נתקל מפעם לפעם בזלזול מצד נהגים שעיקר דאגתם הוא של יהיה להם חם מדי. למרבה ההפתעה שלי בדיקה בתקנונים של מועדון מירוצי ישראל גילתה שאכן אין שום חובה ללבוש סרבל ואמצעי הבטיחות הנדרשים מנהג בזמן הספישל סטייג' הם רק להיות חגור ועם קסדה רכוסה.

פורסם
שלום מיקי,

זה ממש לא הדבר המעניין ביותר בסרטון. הסרטון צולם על ידי ציוד מקצועי שמוקם היטב ונותן תחושה נהדרת של המהירות ומיומנותו של יובל בנהיגה אותה זכיתי לראות כמה פעמים כמרשל לצידי הדרך.

בלי שום קשר השאלה באה ממקום של החפיפניקיות המאפיינת אותנו הישראלים ולטעמי סרבל מירוצים חסין אש צריך להיות חובה בספשיל סטייג'ים ואנשי הצוות עצמם הם אלו שצריכים לדאוג לשלומם לפני כל דבר אחר. בוודאי תסכים איתי שרכב שמתהפך לא צריך הרבה כדי שכל מני נוזלים יתחילו לדלוף ממנו ואפילו ידלקו. אגב בענף הקארטינג יש חובה ללבוש סרבלים בליגות ה-2 פעימות וגם שם אני נתקל מפעם לפעם בזלזול מצד נהגים שעיקר דאגתם הוא של יהיה להם חם מדי. למרבה ההפתעה שלי בדיקה בתקנונים של מועדון מירוצי ישראל גילתה שאכן אין שום חובה ללבוש סרבל ואמצעי הבטיחות הנדרשים מנהג בזמן הספישל סטייג' הם רק להיות חגור ועם קסדה רכוסה.

דרור שלום,

אני מסכים איתך שיש חפפנקיות מסוימת בענין ,אבל חליפת מרוץ היא חלק קטן מהענין כולו.

חשוב יותר מערכת כיבוי אש אוטומטית בכל רכב מרוץ. האם אתה יודע בכמה יש כזו?

אולי בארבע רכבים בשתי ה"עמותות גם יחד.

כן ,גם אני הייתי רוצה לראות חוקים נוקשים יותר בענין הבטיחות בארועי הראלי בארץ.

אבל לא חלקית, אלה מושלמת לפי תקן ה-FIA .

מיקי

פורסם

מיקי

דווקא בעניין הזה אני מסכים עם דרור.

הרי חליפות מרוץ יש לכולנו ולעיתים מתוך עצלנות או סתם פינוק מהחום לא משתמשים בהם...כן, גם אני חטאתי בזה .

אגב- כאשר שאלתי לפני הראלי האחרון את המארגן באם משתמשים בחליפות הוא ענה שמכיוון שגם הוא אמור לנהוג ואין לו חליפה כרגע הוא לא יכול לחייב אחרים.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לא בכל אירוע צריך מערכת כיבוי אש אוטומטית.

באירועים מסויימים כמו ספרינט למשל או אוטו גראס או אוטו ספורט - יש תקנונים המאפשרים מטף ידני בלבד.

בראלי - אכן צריך מערכת.

לטעמי, גם באימון תחרותי כמו זה שהיה צריך סרבל - אבל, אכן יש לכולנו עוד כברת דרך לצעוד בתחום הבטיחות.

ושלא יגידו משהו - הכוונה אצל כולם.

אלון

פורסם

שלום לכולם,

עכשיו כשכולנו הסכמנו בענין הסרבלים וחשיבותם,

אני מקווה שממ"י יקחו את הענין צעד קדימה ויחיבו בתקנון.

דבר שני, לא הגיע הזמן שהזוכים במקומות הראשונים יחזרו

עם גבעים מכובדים הביתה?

עד היום בשום ארוע (אימון) לא חולקו גבעים.

בתקופה שקרוס קאונטרי אירגנו מספר אימונים,

דאגנו כן, לחלק גבעים לשלושת המקומות הראשונים בכל קטגוריה.

ממ"י שרמת הארגון שלהם בנושא הראלי גבוהה, חוטאים לספורטאים

באי חלוקת גבעים .אני מקווה שעד הארוע ב-10 (60 שנה למדינה וכו),

נופתע כולנו בטקס הסיום.

תודה מראש מיקי :roll:

• תוכן חדש...