Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסנון 15 אלף k חוקי?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי במוו 525iשנת 89 היום הרכבתי לה פנסי קסנון בגוון של 15 אלףk אני מאוד מודאג בקשר לגוון הזה מה שכן חבר שלי שהתקין לי והחנות היא גם שלו אמר לי שבמנורה כמו שיש בבמוו שלי שזה מנורה לא רגילה אלה מנורה עגולה כזאתי כמו כדור כזה זה חוקי ולא אמורות לצוץ יותר מיידי בעיות אז באמת רציתי לשאול אם זה נכון או לא תודה חברה.

פורסם

תעשה חיפוש בפורום. רק קסנון מקורי חוקי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גוון 15K?! מה אתה רואה על הכביש? אולטרא סגול כבר כמעט.

לא חוקי,לא עובר טסט ובמקרה שוטר יחליט שהיה לו יום נאחס הוא יוריד את על הכביש בגלל זה(בעצם גם אם לא היה לו יום נאחס והוא יעצור אותך).

מה שחבר התכוון זה שיש לך פרוג'קטור,הדבר אולי תורם לכך שלא תסנוור אנשים אחרים אולם רכב כמו שלך לא הגיע עם קסנון מגרמניה. משמע הקסנון לא מקורי.

כפי שנכנס החוק כיום רק רכב שהורכב בעת הבניה קסנון הוא חוקי לנסיעה על כבישי ארץ ישראל(לדוגמא חלק מדיגמי טוארג,סדרה 7 וכ'ו..)

דעתי האישית אני לא יודע בכלל איך אתה רואה טוב עם הגוון הזה,תוריד ותחזור להלוגן.

בן.

Got To love It

פורסם

אתה עדיין מסנוור נהגים אחרים (אפילו שיש לך בית מנורה מסוג פרוג'קטור!!)

הבית מנורה שלך מכוון את אלומת האור בהתאם לסטנדרטים של נורת הלוגן!

כשמרכיבים קסנון בפרוג'קטור הלוגן זה מסנוור יותר מבית מנורה רפלקטור!!!

פורסם

לדעתי הגוון הזה מסנוור על בטוח ולא משנה כרגע שאלת החוקיות...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...