Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

gsx 1100

מייקל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מגיב- אני משוחד...:-) (אבל שלי נראה עכשיו ככה לא מהחיים הטובים- חסר לי כל החלק הקידמי של הפיירינג אחרי תאונה, ואני לא מוצא אותו!!!:evil:).

בהצלחה בהמשך השיפוץ, אני לא צריך לספר לך, על כמה אופנוע הזה מהנה, אני מניח, שלא השתנה הרבה בין 80 ל-92 מבחינת המנוע לפחות!:twisted:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הכלי הנ"ל יוצר ללא פיירינג דווקא יש הבדל בין המנועים...שלי שנת 80 המנוע הוא של שנת 85 [es] ב 92 אלו מנועים קירור אוויר שמן.

פורסם

אהה.. היו ימים. אחלה כלי .ספר קצת על הצפוי לא בעתיד. האים יש עוד כלים ששרדו את מעבר המילניום.[CB-KZ-ES]

HARLEY-DAVIDSON XLCH 1974 1000 SPORTSTER

KAWASAKI Z1000 1980

פורסם

היי! היה לי כזה! אני ישמח לקבל ד"ש מה1100 שלי לשעבר, גם שנת 80 ל.ז. 20-456-80, מוסב מ4ל2 ל4ל1, האם זה יקירי במקרה?

מייקל, אני קצת מקנא.. בהצלחה בשיפוץ, יש לי כלי מפלצת ביד! עד לפני כמה שנים היה לבחור בשם ערן מדרום ת"א אחד כזה שנת 86 מושלם ולי הייתה פנטזיה להוציא אותו ממנו יום אחד...נכון ללפני שנה בערך אני חושב שדיברתי איתו בהזדמנות כלשהיא והוא אמר שבדיוק הוא מכר.

עריכה: אני חושב שאני מכיר את הכלי הזה ספציפית, היה/שייך לבחור בשם יחזקאל מחדרה?

פורסם

כלים רצחניים,היה לי 1986,ו-1992,אם אני זוכר טוב 137 כ'ס,תמיד שמכרתי אמרתי לעצמי..."גם חי וגם מוכר",הייתי יוצא לפחות פעמיים בשבוע ב-0430 בבוקר ,לראות את ה 250 על השעון...תהנה כלי מדהים

פורסם
סוזוקי 1100שנת 80 שלי בתהליך שיפוץ

סגול הכי מתאים...ומעורר נוסטלגיה:-)

בהצלחה בשיפוץ

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

תתחדש! מכונה יפה

בתמונות רעיונות לעיצוב, למרות שמדובר ב GS , סוזוקי-יושימורה או ווס קולי רפליקה

427466222mXqtUH_ph.jpg

06b.jpg

classnov_600.jpg

פורסם

אחד מאופנועי השרירים האלטימטביים של שנות השמונים, על פי התמונה שצרפת, עבר הכלי התעללות רצינית בנסיון (מגוחך) להופכו לסטריטפייטר, ללא תקציב וללא הבנה, המזלג הקדמי אינו שייך לאופנוע, ואינו מקורי וגם האגזוז (שחובר אגב ללא פרחי החיבור למנוע) שייך לזנים אחרים...

במידה וקיימת ניירת האופנוע, וברצונך להשיב לאופנוע את הכבוד הראוי לו, הצעתי ללכת על המקור ולהוסיף לו את השיפורים הנפוצים לתקופתו, בארה"ב ואירופה זוכים האופנועים המקוריים למחירים גבוהים משמעותית, מהמוטציות שניבנו בחצרות ובמוסכים!

ניתן להשיג היום כמעט כל חלק לאופנוע זה במחירים נוחים יחסית ובנייה של אופנוע כזה פשוטה יחסית בעיקר למכונאים בני

40-50 המכירים אופנוע זה מהתקופה בה עלה לארץ!

בדרך כלל אינני נוהג להמליץ על בעלי מקצוע, אבל בי-ם במוסך רמזור ישנו בחור בעל ידי זהב בשם אמיר רדוץ, הנ"ל שיפץ בעבר עד לרמת תצוגה מס' אופנועים יפניים (ועל אחד מהם זכה בכתבה נרחבת באחד מגליונות מוטו) הנ"ל מסוגל לחולל קסמים באופנוע שלך ולהחזיר עטרה ליושנה...לדעתי לאופנוע שלך ראוי השיפוץ הטוב ביותר!

ולמחפשים פרויקט דומה כדי לנסות ולאתר את הסוזוקי GS-850 אופונע קרוזר כבד לטיולים השווה שימור והשקעה טובה, ויהיה ידיד נאמן לכל רוכב שהטיולים והמרחקים קרובים לליבו-בהצלחה-רן

המקור:

12572_0_1_2_gsx%201100%20es_Image%20credits%20-%20Michel%20Massoud.jpg

וה-850:

01.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
יש מלה מלא הבדל בין ה80 ל85 הבדל הצום במנוע לאבא שלי יש 750 R86 יד ראשונה הוצאתה אותו מהחברה והאופנוע הזה יותר חזק מהרבה אופנועים חדשים!!!

??

זה היה בעברית?

• תוכן חדש...