Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שפספס או שרוצה לראות שוב את פרקי טופ גיר שיכנס ל VOD כרגע יש שם רק את העונה הראשונה והשניה אבל אני מאמין שיעלו גם את שאר העונות תהנו.

פורסם

היה לי אותה בעיה עם ה VOD והקליטה של הממיר תתקשר אליהם תזמין טכנאי ותבקש שיחליפו לך את הממיר לחדש.

רק תבקש חדש מהנילון ורק חדש ולא ממיר משומש או שעבר תיקון ,לא מבטיח שתקבל חדש כי הם לא תמיד עושים את זה אבל אני הצלחתי להשיג חדש דרך טכנאי שהכרתי אבל עם תשיג אולי אחרי זה ה VOD לא יעשה לך בעיות.

פורסם

תודה על הטיפ, לא בשבילי.

אני בבית מנוי של YES, בלי תלונות. HOT יש לחברה שלי בבית, סובלת כל רגע ורגע מזה. 4 ממירים בבית, נכון לרגע זה 1 עובד לסירוגין, וכל השאר מושבתים. פשוט לא יאמן...

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מיותר לגמרי

מי שבאמת רוצה יכול להוריד את כ-ל הפרקים מאתר finalgear שיש בו טורנטים מעולים לכל פרק ופרק

או לחלופין לשלוח לי דיסקים בדואר ואני יצרוב לו את כל העונות שיש לי על DVD :) [עונה שלישית עד עשירית כולל - הכל HDTV]

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
מיותר לגמרי

מי שבאמת רוצה יכול להוריד את כ-ל הפרקים מאתר finalgear שיש בו טורנטים מעולים לכל פרק ופרק

או לחלופין לשלוח לי דיסקים בדואר ואני יצרוב לו את כל העונות שיש לי על DVD :) [עונה שלישית עד עשירית כולל - הכל HDTV]

אופיר

אם אני מוריד אז זה מוריד לי עם תרגום מובנה?

פורסם
אם אני מוריד אז זה מוריד לי עם תרגום מובנה?

לא.

מעולם לא ראיתי שחרור של טופגיר מתורגם או תרגום לסדרה באתר כלשהו

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...