Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש פה אנשים שמגיבים ואני לא מבין תראש

ב2 בלילה בחניה הזות אף אחד לא הולך לחנות תאמין לי אני יכול להראות לך עוד כמה מקומות מוזרים שדווקא אי אילו זוגות אוהבים לבוא להתבודד בהם, כך שהקביעה שלך שאף אחד לא הולך לחנות שם, אינה בהכרח מציאותית, מה עוד שאם במקום הזה מסתובבים בקביעות חבר'ה טובים שעושים תירגולים כאלה, ממילא הם גורמים לאנשים אחרים להתרחק משם, כדי לא להתקל בטעות גם בחבר'ה לא כל כך סימפטיים. וגם זה ביכלל לא חניה של לחנות מחוברת לזה חניה המקום המסויים הזה הוא ביום מקום ללמידה לרכיבה על קטנועים , אז ממש אבל ממש לא מפריע לאף אחד לחנות ולא כלום .

אף אחד לא צריך ליברוח יש פה אנשים מדברים כאילו הם עצמם אף פעם לא עשו דברים כאלה או לא היו אם חברים שעשו דברים כאלה אני בטוח ב 99% שהרוב פה עברו דברים כאלה ועשו

ושוב הזכרתי לא הפרענו לאף אדם אז למה לעשות דברים כאלה ונגיד הפריע לו לא יודע מה אבל נגיד ו למה לא בא להגיד שמעו אם תמשיכו נזמין מישטרה ? לאחרונה נפוצו במחוזותינו תופעות של חבר'ה טובים שמסבירים עצמם עם סכינים, כך שלפעמים טוב שלא לדבר ולחזור חי ושלם.

הינו ממש קצת שלוש מכוניות ולא עברינים בפעם הבאה תלכו עם שילוט גדול שכולם ידעו שאתם לא עבריינים ושאין לכם סכינים ולא צריך לפחד ממכם ולא כלום מה הקטע .

זה רק מוביל אותי למחשבה אחת כמה אנשים יכולים להיות .... איכפתיים וכמה הם יכולים ליפתוח עניים על כלום.

טוב שלאנשים איכפת וטוב שהם פותחים עיניים על דברים שכאלה. לפעמים השתיקה של שכן מובילה בסופו של דבר לאסון שיכול היה להימנע.

מה שאני באמת לא מבין לנו בא בן אדם אמר הזמנו חכו וזה אבל בנצרת שהם היו מלא אנשים וסיכנו אנשים לא אמרו להם דבר אז מה הקטע לבוא אם כמה בחורים טובים BMW ואף אחד לא יתקרב

הבעיה שלך היא שבמקום להבין ולהפנים, אתה חושב שאתה צודק אבסולוטית. אם אתה חושב שאתה צודק, ממילא לא היית שומע את אותו אזרח שבא לדבר, אלא מחפש להתנצח איתו.

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז שיעבור לצפון תל אביב. מי הוא בכלל ש"נמאס לו לראות את זה" אז הוא עושה דברים שיכולים להרוס להם את החיים

אותו אדם ש"נמאס לו לראות את זה" יש מצב שהציל להם את החיים!, אם מישהו יכנס לשטח הזה והם מבלי לשים לב ואיבוד שליטה על הרכב ירמסו אותו (אסטרה, מקרים כבר קרו).

ליוני ... תקרא שוב את התגובה שלך, קצת מגוכחת!

ככה נראית המדינה שלנו בממשלה, ברחוב, בכביש, באין תרבות, בספורט ובעצם בכל תחום.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
תגידו , לא חבל על הרכב??

לא אכפת לכם???

מילא זה היה האוטו שלך , אני בטוח שההורים שלכם לא יודעים מה אתם עושים עם הרכבים .

ולגבי הכותרת , אם הנדברקס נחשב " בחניה , טיפה ברקסים....." אני רוצה לשאול מה זה לפי דעתך ברקס רציני???

ואם אני אגיד לך שנסיעה בכביש ממוצע בארץ היא לא הרבה פחות מזיקה?

ואם אני אגיד לך ש20 פסי האטה שעוברים עליהם ביותר מ5 קמ"ש שוברים את הרכב יותר מהנדברקס או שניים במגרש חנייה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ואם אני אגיד לך שנסיעה בכביש ממוצע בארץ היא לא הרבה פחות מזיקה?

ואם אני אגיד לך ש20 פסי האטה שעוברים עליהם ביותר מ5 קמ"ש שוברים את הרכב יותר מהנדברקס או שניים במגרש חנייה?

תגיד לי , אתה רציני שאתה מצדיק את זה ככה??

אם כואבת לך היד , תדפוק עלייה עם פטיש בגלל שבכל מקרה כואב לך?

ומה אם הבחורציק ירים הנדברקס וייתהפך??

לא משחקים עם דברים כאלה אם אין לך את הניסיון הדרוש

אתה רוצה ללמוד, יופי תלך למקום מסודר עם מדריך שיסביר לך איך עושים דברים אלה, ואם האוטו שלך בבקשה, אתה הוא לא זה שהולך אח"כ למוסך.

:shock:
פורסם
ליוני ... תקרא שוב את התגובה שלך, קצת מגוככת!

יש מצב שאתה צודק כי אני בכוונה מגזים. אמנם שמעתי רק צד אחד של הסיפור, והגבתי בהתאם לצד הזה, כי מהקריאה של ההודעה זה נשמע כמו הסוג של האנשים שחושבים שהם יותר טובים מכולם ואם הם רואים חבורה של ילדים יושבים עם נרגילה בגינה ליד הבית הם ישר מתקשרים למשטרה ואומרים שהם עושים רעש והורסים דברים והם מסוממים והם שיכורים.

אבל צריך לקחת בחשבון שלא הייתי שם ואני לא יודע מה באמת קרה, אני פשוט נוטה להאמין לו כי לא חסרים אנשים כמו שתיארתי.

פורסם
תגיד לי , אתה רציני שאתה מצדיק את זה ככה??

אם כואבת לך היד , תדפוק עלייה עם פטיש בגלל שבכל מקרה כואב לך?

ומה אם הבחורציק ירים הנדברקס וייתהפך??

לא משחקים עם דברים כאלה אם אין לך את הניסיון הדרוש

אתה רוצה ללמוד, יופי תלך למקום מסודר עם מדריך שיסביר לך איך עושים דברים אלה, ואם האוטו שלך בבקשה, אתה הוא לא זה שהולך אח"כ למוסך.

א. אתה לא יודע אם זה הרכב שלו או לא שלו ובכל מקרה זה לא מתפקידך לנהל את הבית שלו.

ב. רכב פרטי מודרני לא מתהפך בקלות, אם אני הצלחתי להיכנס במדרכה ב70 קמ"ש על הצד ולא להתהפך - אז כנראה שלא יקרה כלום מכמה משיכות הנדברקס.

ג. רכב זה לא יד, אתה קונה את זה בשביל להשתמש בזה, איך אתה מצדיק את כל מכוניות הספורט שנבנו כדי שינהגו עליהן חזק?

ד. תקרא קצת על איך התחילו כל הנהגים הגדולים בעולם - נכון שחלקם התחילו מקארטינג, אבל אם תלך דור אחורה - תראה שכולם התחילו בשטויות שעשו בכבישים הצדדיים של העיירות שלהם.

אפילו מירוצי הדראג, שהם ספורט מוטורי לכל דבר ויש להם רשויות בכל מדינה מתוקנת (ישראל היא לא באמת מדינה ובטח שלא מתוקנת), התחילו משטויות של ילדים בני 16 עם האוטו של ההורים.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למה ללכת דור אחורה ? שיילכו ויעשו מנוי בקארטינג

ומכוניות ספורט שנועדו לזה בנויים ומחוזקים בדיוק למטרה זו, בטוח שלא איזו מזדה 3 או כל רכב סטנדרטי אחר

:shock:
פורסם
... באה סיור ושיטור (זה לא ממש מישטרה לא יודע אם יש את זה בעוד מקומות אבל בראשון יש)

אמרה לו שהוא יכול ללכת הלוחיות רשומות .

השאלה היא מה יכולים לעשות לנו ?

ואם יעשו משהוא ביכלל?

ואם כן על מה?

ושאלה אחרונה יש סיכון לרישיון כי כולם נהגים חדשים ?

astra,

אני לא מבין משהו.

אני מניח שלא פעם אחת ולא פעמיים עצר אותך (או את חבריך) שוטר לביקורת רשיונות, רשם את מס הרכב, רשם פרטים מהרישיון נהיגה שלך ואמר לך סע לשלום.

מדוע בכל הפעמים האלה לא הרגשת צורך להרשם לפורום ולשאול מה יכול להיות ?

כאן בא שוטר, רושם את מס' הרכב, לא מבקש רשיונות, ונוסע לדרכו - ודווקא מזה נבהלתם ואצת רצת להרשם לפורום ולשאול מה יכול להיות ?

דווקא כששוטר לא מבקש לראות רשיונות אתה נבהל ?

או שאולי אתה יודע שמה שעשיתם לא בדיוק עובר בשלום ולכן אתה מודאג? אם אתה מודאג, אולי כי בכל זאת משהו בלב אומר לך שגם במגרש החניה הזה שאף אחד לא עובר שם, בכל זאת ה-5 דקות האלה כנראה לא בדיוק מסתדרות יפה עם לשון החוק.

ואני שואל - אם משהו בלב גורם לך לחשוש ולשאול מה יכול להיות, אולי כדאי שתעצור רגע לפני, ותשאל את עצמך אם כדאי להיכנס להרפתקאה הזאת ואח"כ לוותר על השאלה שתבוא בעיקבותיה, או להיכנס אליה ולהיות בטוח שאתה צודק ושמגרש החניה השומם וה-5 דקות האלה יהיו טיעון מוצדק, חוקי ומשכנע. אם זה חוקי, צודק ומשכנע, ממילא אין צורך לשאול ולהסביר, בדיוק כמו שאתה לא שואל מה יהיה ששוטר רשם פרטים בביקורת רשיונות.

מועדים לשמחה.

.

אם תסביר לעצמך למה כששוטר בביקורת מבקש ממך רישיון נהיגה ורושם את פרטיך ופרטי הרכב, אתה לא פותח שרשור ושואל מה יכול להיות, ולמה עכשיו כן נבהלת שרשמו רק מספר רכב בלי לראות רשיונות, אולי גם תדע להסביר לעצמך מה לא היה בסדר, או היה בסדר.

כי לפי התשובות שלך כאן הכל היה בסדר, אז אם הכל היה בסדר למה לשאול שאלות קיטבק?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

heffels, אתה באמת חושב שכמה "הנדברקסים" בחנייה יזיזו משהו למאזדה 3 חדשה? אולי פיג'ו 405 או איזה דייהו רייסר לא מתוחזקות בנות 12-15 יסבלו מזה, אבל לא משפחתית מודרנית.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ב2 בלילה בחניה הזות אף אחד לא הולך לחנות תאמין לי וגם זה ביכלל לא חניה של לחנות מחוברת לזה חניה המקום המסויים הזה הוא ביום מקום ללמידה לרכיבה על קטנועים , אז ממש אבל ממש לא מפריע לאף אחד לחנות ולא כלום .

...

ושוב הזכרתי לא הפרענו לאף אדם אז למה לעשות דברים כאלה ונגיד הפריע לו לא יודע מה אבל נגיד ו למה לא בא להגיד שמעו אם תמשיכו נזמין מישטרה ?

הינו ממש קצת שלוש מכוניות ולא עברינים ולא כלום מה הקטע .

...

מה שאני באמת לא מבין לנו בא בן אדם אמר הזמנו חכו וזה אבל בנצרת שהם היו מלא אנשים וסיכנו אנשים לא אמרו להם דבר אז מה הקטע לבוא אם כמה בחורים טובים BMW ואף אחד לא יתקרב

אסטרה - כמה מילים:

• את הנעשה אין להשיב. תרגע, אולי ההר יוליד עכבר (כלומר - אולי לא יצא מזה כלום).
  • אף אחד לא אוהב לראות "חראקות" באזור ציבורי. אני מאמין לך שהכל התבצע בחניון ריק ולדעתכם הסיכון לסביבה היה מינימאלי, אבל אנשים פשוט לא אוהבים לראות את זה. תביא בחשבון שגם אם אתה והחברים שלך האנשים הכי נחמדים בעולם, הרי שחלק לא מבוטל ממי שמשתולל במגרשי חניה הם מסוג האנשים שלא היית רוצה שיצאו עם אחותך, נכון? זה נראה רע ולפעמים לא עושים דברים ולו רק בגלל "מראית עין".
  • מסכים איתך שהתנהגות המשטרה בנצרת היתה פשוט מתחת לכל ביקורת. מסכים איתך שהמשטרה מפחדת לאכוף את החוק בכפרי מיעוטים, מול משפחות הפשע ומול משפחות ההון-שלטון. שם את האמוציות בצד - זה עדיין לא נותן לך לגיטימציה להתנהג בצורה דומה.
  • אני חושב שגילית אחריות, לא רצית לסכן רכוש / נפש, ידעת שהציבור הרחב לא רואה בעין יפה "חראקות" במגרש חניה ולכן בחרת מגרש מבודד, נכון? בכל זאת מישהו עבר והתלונן? העובדות מדברות - כנראה שהמגרש שבחרתם לא היה מספיק מבודד ומרוחק.
  • תראה לאיזה סרט נכנסת על כלום. הכי נכון, הכי בטוח והכי "ראש שקט" - לבצע קורס מסודר וחוקי. אני בטוח שתהנה יותר ותלמד יותר.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

רק להביר כמה דברים הרכב הוא אסטרה וממש לא רכב שהולך להיתהפך ככה סתם רכב כבד .

הרכב שלי פרטי ושל חברים שלי גם היו שלהם.

טופ גיג האמת לא ניכנסתי ליותר מידי סרטים מזה אבל למה לא לישאול כי תמיד יש תספק אם ו..

דרך אגב זה לא היה משהוא מתוכנן פשוט הינו בחיינה ולא היה אף אחד ואז אתם בטח יודעים איך זה מיתגלגל .. וזה היה חד פעמי אני ממש לא אוהב להרוס לאצמי תאוטו ): האוטו של אבא שלי מאז שקנה אותו מהחברה(97) ועכשו הוא אצלי יד 00

פורסם
טופ גיג האמת לא ניכנסתי ליותר מידי סרטים מזה אבל למה לא לישאול כי תמיד יש תספק אם ו.. כלל טוב שכדאי לזכור: אם יש ספק - אז אין ספק. יש כאלה שיש להם ספק אם הם מספיקים לעבור את הרמזור המתחלף ובכל זאת מנסים, חלקם כבר לא יכולים לנסות יותר. יש כאלה שבספק אם הם יספיקו לחזור מעקיפה ובכל זאת יוצאים לעקוף, חלקם לא זוכרים אם הם הספיקו לסיים את העקיפה.

דרך אגב זה לא היה משהוא מתוכנן פשוט הינו בחניה ולא היה אף אחד ואז אתם בטח יודעים איך זה מיתגלגל ..שום אסון לא מתוכנן מראש וכשקורא פתאום אסון, תמיד יש את האחד שהיה יכול לקום ולומר חבר'ה בואו נוותר. היות ואף אחד לא אמר, מישהו במקרה הטוב הופך לנכה ואח"כ החבר אומר בטלוויזיה שיכול היה למנוע אילו רק היה פותח פה.(97) ועכשו הוא אצלי יד 00

החכם עיניו בראשו ויכלכל צעדיו בתבונה.

.

פורסם

א. אתה לא יודע אם זה הרכב שלו או לא שלו ובכל מקרה זה לא מתפקידך לנהל את הבית שלו.

כביש זה לא בית שלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כביש זה לא בית שלו.

תעשה לי טובה... מדובר על חנייה ריקה מאדם.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תעשה לי טובה... מדובר על חנייה ריקה מאדם.

לפי האנלוגיה שלך, הבחור שהתערטל אתמול בעמדת הלחם בחנות טיב טעם צודק - אסור להתערטל בפומבי, ובית משפט קבע שהצגת לחם בתוך החנות (לא בחלון ראווה) אינה מקום פומבי. אם כך הבחור אינו עבריין.

.

• תוכן חדש...