Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח

בימים האחרונים אני מתלבט בקשר לרכישת החלפת רכב.

יש לי קליאו 93 ידנית 1.4 ואני חושב שהגיע הזמן להתקדם .

עד היום היו ברשותי שני מכוניות ....

1. איביזה 93 1.5 גיר רגיל מנוע בוקסטר

2. הקליאו 93 הנוכחית 1.4

מספר ימים אני כבר עוקב אחר המודעות גם בפורום וגם בלוחות השונים באינטרנט וראיתי מספר אפשרויות ורציתי לבקש את חוות דעתכם.

הרכב שאני מחפש הוא....

1.עדיפות ל 5 דלתות קצר

2.אמין יחסית

3.ביטוח לא יקר (לא כמו הונדה :-))

4.עדיפות לגיר רגיל

5.תקציב של עד 35K

יש לי מספר רכבים כאלו... מה דעתכם?

פולו שנתון 99 ומעלה

אופל טיגרה

רנו מגאן קופה או רנו מגאן רגילה (יחסית המחירון שלהם נמוך)

איזו יפנית שתתאים לתקציב ותהיה שמורה

ב.מ.וו מהסדרה TI אמצע שנות ה-90

206

בעיקרון אני מחפש רכב צעיר וקליל שיעשה את עבודתו נאמנה עד כמה שניתן ,רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות שמתבצעות מכיוון אריאל לראש העין וחזור כל יום (סדר גודל של 45 ק"מ ביום בערך)

תודה וחג פסח שמח לכולם

פורסם

לגבי המגאן מס' נתונים:

הביטוח זול (אומנם תלוי בגיל בנהג אבל אבסולטית זול מאוד).

אמינה יחסית עם גיר ידני. הרבה מהאמינות תלוייה איך שמרו על הרכב.

מגאן קופה היא 2 דלתות ומקום ל-4 אנשים בלבד (4 מקמות ישיבה מורשים ברישיון)

מראה צעיר. בתקציב שלך, תוכל לרכוש 1.6 16v בעלת 110 כ"ס וזריזה בגלל משקל של 1050 ק"ג.

Veni Vidi Vici

פורסם

אם אתה מחפש מהאוטו מראה טוב מכל הרכבים שרשמת הייתי הולך על המגאן קופה בגרסא ידנית אוטו חמוד אמינות צרפתית, מפנק מאוד מבחינת אבזור, בתקציב שך אתה יכול להתחיל לחפש 00-01 מנוע שבה עם 110 כ"ס או בגרסאת ה2000 שקצת יותר ספוטרטיבית שכוללת עד 99 מנוע 150 כס ומ2000 140 כס. את הטיגרה הייתי פוסל עקב טיפולים יקרים ובמו כנ"ל.

אם אתה מחפש אוטו חמוד עם אמינות קח לך יפנית שהיא לא הונדה. קח בחשבון שאתה קונה יפנית אתה יורד בשנתון.

• תוכן חדש...