Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם

חג שמח

אני מחפש אופני שטח (זנב קשיח- תקציב נמוך)

התקציב עומד על סביבות 1000 ש"ח

מה יש מומלץ?

אני מאיזור נתניה, ולא אפשרי לנסוע רחוק מדי, אלא אם המחיר שווה.

מתחדשת*

פורסם

אם אתה מחפש להכנס לתחום, במחיר הזה עדיף לך לחפש בשוק המשומש כל עוד אתה רוצה משהו שתהנה ממנו בשטח

אופניים חדשות כאלה יעלו לך מעל לתקציב שלך, באיזור 1000 שקל חדש הרמה (מבחינת מכלולים) לא גבוהה.

ב-1000 שקל אתה יכול למצוא משהו שבזמנו עלה 2500-3000 וזה יכול לספק אותך מבחינת כניסה לתחום, תחפש כמו שהציעו ב"הרים", יד 2 , הומלס.

בנתניה יש לך באיזור התעשיה הישן ליד הום סנטר את רוזן & מינטס, יש להם תמיד מלאי מסויים של אופניים יד 2 מאנשים שעשו טרייד אין.

אם אתה בכל זאת רוצה חדש, יש לך את רוזן כמו שאמרתי קודם, ויש 3 חנויות באיזור התעשיה החדש שהם מחזיקים אופניים ברמה לא רעה,

לגבי דגמים ספציפיים אני לא יודע להמליץ לך אני לא יודע מה יש כרגע בשוק במחירים האלה.

פורסם

אופני TREK ב-1100-1200 ש"ח יספקו את הסחורה... בלמי דיסק, זנב קשיח, צמיגי שטח בתוספת ג'יפה (חומר מיוחד שבזמן תקר, מתנפח, ומונע בריחת אויר), כסא מוקשח, מסוכך.

עריכה - הנה קישור ללוח יד שניה, זנב קשיח, עד 1000 ש"ח.

פורסם

גם אני רוצה כאלה 12 חברים (מישהו אמר אבירי השולחן העגול?)

את החנויות הנ"ל אני מכיר, חיפשתי יותר המלצה לדגם מסוים, כי כל חנות מחפשת לדחוף את החברות שהם מביאים.

ובתור מוכר (מתחום אחר אמנם) המוכרים מנסים "להכווין" לדגמים היקרים ש"קצת" מעל התקציב בביטול של הדגמים הבסיסיים יותר.

מתחדשת*

• תוכן חדש...