Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש פיאט אונו 93' והוא החנה את האוטו ליד קו אדום לבן. העיריה גררה לו את האוטו ( עם הגרר הזה שמרים מכוניות). את דמי השיחרור+הדוח הוא שילם, בא להכנס לאוטו להניע, והאוטו לא מניע. אחרי מחשבות, בדיקות וניסויים הוא מגלה שבאיזושהי צורה נזל לו כל הדלק מהאוטו (כנראה נוצר חור). הגוררים הסכימו "לפצות" אותו במיכל דלק חדש או משופץ. אבל הבעיה היא שהוא גם הפסיד טנק דלק מלא.

העיריה לא מוכנה למלות לו את המיכל.

מה עושים במקרה כזה? למי מתלוננים? מגיע לו בכלל שימלאו לו דלק?

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

אני לא רוצה להשמע מנייק אבל!

הגוררים הסכימו "לפצות" אותו במיכל דלק חדש או משופץ

נראה לי מספיק וגם שיש לו מזל שהסכימו לזה!

אז שיגיד תודה על המיכל וישכח מזה!

ושוב אני לא מנייק זה רק "דרך ארץ" (ארץ ישראל כמובן)!

My Dream: Shelby Mustang GT500 Eleanor

FIAT TEMPRA 1.6 92

פורסם

נראה לי שהוא לא צריך להגיד תודה על שום דבר. הוא כבר שילשל איזה 250 שקל לקופת המדינה על העבירה שהוא עשה. לא מספיק נזק? הוא עוד צריך לאבד 100-200 שקלים על דלק. ובנוסף הוא חייל ואין לו כסף מיותר לבזבז.

לא מגיע לו פיצוי?

נראה מה אתה היית אומר אם היית מאבד טנק דלק מלא בגלל טיפשות/חוסר זהירות/פזיזות/זנות של העיריה.

פורסם

מממ לא הייתי מחנה מלכתחילה במקום שאסור לי לחנות בו ? כי הייתי מבין שעללולים לגרום לי נזק לאוטו חוץ מהגרירה? :roll:

מעבר למכתב למיטב הפוליטיקאים המקמומיים , למקומון ולגורמים האחריים בעיריה לדעתי אין טעם ממש לעשות שום דבר ... אין תהליך קצר ופשוט ששווה לו לעשות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

וזה שחבר שלך חנה באדום לבן זה בסדר ?

כל אחד שחונה באדום לבן חייב לדעת שיכולים לגרור לו את האוטו

ויכול להגרם נזק גדול הרבה יותר

ולסיכום

פעם הבאה לא לחנות באדום לבן :mad:

פורסם

נראה לי שהוא לא צריך להגיד תודה על שום דבר. הוא כבר שילשל איזה 250 שקל לקופת המדינה על העבירה שהוא עשה. לא מספיק נזק? הוא עוד צריך לאבד 100-200 שקלים על דלק. ובנוסף הוא חייל ואין לו כסף מיותר לבזבז.

לא מגיע לו פיצוי?

נראה מה אתה היית אומר אם היית מאבד טנק דלק מלא בגלל טיפשות/חוסר זהירות/פזיזות/זנות של העיריה.

החבר שלך צריך לקבל פיצויי על המיכל שנהרס אבל לא על הדלק!

שיגיד תודה שהוא מקבל את זה ולא יהיה חצוף וידרוש גם את הדלק שהיה במיכל :mad:

ושבפעם הבאה שלא יחנה במקום שאסור!!

if you feel in control , you're not going fast enough

פורסם

מאיפה לעריה כמה דלק היה לך, :!: ואני מאמין שאין לך קבלה על המיכל שמילת ואם יש לך אז אין לך את מספר הרכב על הקבלה, וגם כל הריצות שלך והמכתבים יעלו לך יותר מהדלק תגיד תודה שככה זה ניגמר ולפחות קיבלת מיכל חדש!!!!

פורסם

הביטוח אף פעם לא מכסה נוזלים.

לכן הדרך היחידה לקבל פיצוי על הדלק היא ללכת לבית משפט. בבית המשפט הוא יכול גם לתבוע פיצוי על נזקי השבתת האוטו לצורך התיקון, הפסד עבודה ועוגמת נפש.

ואם הוא יראה קבלות על דלק - הוא יוכל להוכיח פחות או יותר כמה דלק היה לו במיכל (למשל אם הוא ממלא כל שבועיים, והוא מילא לפני שבוע, וכו').

בהצלחה!

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
הביטוח אף פעם לא מכסה נוזלים.

לכן הדרך היחידה לקבל פיצוי על הדלק היא ללכת לבית משפט. בבית המשפט הוא יכול גם לתבוע פיצוי על נזקי השבתת האוטו לצורך התיקון, הפסד עבודה ועוגמת נפש.

ואם הוא יראה קבלות על דלק - הוא יוכל להוכיח פחות או יותר כמה דלק היה לו במיכל (למשל אם הוא ממלא כל שבועיים, והוא מילא לפני שבוע, וכו').

בהצלחה!

:mm_yeah:

חברים, מה זה קשור אם הוא חנה כחוק או לא? אני אחד מאלה שתומכים בכל העונשים שקשורים לחניה לא חוקית, אבל מה זה קשור לנזק שנגרם כאן?

זה כמו שייקחו איזה גנב לבית הכלא ובדרך יסגרו על היד שלו את הדלת של הניידת ויישברו לו אותה, זה נזק שנגרם לו !

בקיצור, אם לחבר שלך יש כוח, שיילך איתם למשפט. יש לו סיכוי סביר לזכות,

בייחוד אם תהיה לו הקבלה על הדלק שהוא מילא(אם הוא שילם באשראי זה יהיה לו הרבה יותר קל להוכיח).

חוץ מזה, סביר להניח שהם ירצו לסגור איתו את הסיפור הרבה לפני המשפט.

פורסם
הקבלה לא מוכיחה כלום מאחר ולא ניתן לדעת כמה הוא הספיק לנסוע מאז, אלא אם במקרה יתברר שהוא תדלק בדיוק דקה קודם לכן.

be_roo,בית-משפט לתביעות קטנות זה לא שחור לבן. השופט רואה מה סביר

שקרה ומחליט. עובדה שיש פעמים של מילה של אדם אחד כנגד השני,

והוא מחליט להאמין לאחד לעומת השני.

הוא יכול גם להחליט שיפצו אותו על חצי מיכל, או בכלל לא, או אולי על 2 ליטר,

וזאת עפ"י שיקולים שונים.

בקיצור, אם יש לו כוח, שיתעסק עם זה, ואם לא, אז שיוותר וזהו...

בכל מקרה, שלא יחנה יותר בחניה אסורה !

פורסם

הרכב שוחרר מהמגרש.

הותקן לו מיכל דלק תקין, ובו בערך חצי טנק דלק.

לא היו בעיות מיותרות וויכוחים.

היה לו מספיק עוגמת נפש. (3 ימים ללא האוטו)

• תוכן חדש...