Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי כמה שאלות בקשר לסיאט איביזה שנת98 מנוה 1.4, אני קניתי אוטו ראשון שלי ואני רוצה לברר כמה דברים.

אני רוצה לשים אגזוז לחצ בשבים שהיה ראש יפה אבל שאלה מה הוא אושה חוץ מראש?

פילטר פטוח שאלה מה הוא אושה?

אני רוצה לשים אגא ספורט ויש לי קרית אויר זה אפשרי איך שהו לאשות את זה שהיה חוקי?

ואוד שאלה אחרונה אני רוצה לשים 4 חלונות שחורים איך לאשות את זה חוקי?

תודה מראש ואני מאוד מצתאר על שגיות כתב :oops:

פורסם

וואוו בן אדם , קשה לקרוא את זה ככה .

ובכל זאת .

* אגזוז לחץ - אגזוז פתוח - מאפשר זרימת גזים חופשית מסעפת הפליטה ובעיקרון חכול להוסיף כח למנוע חוץ מרעש

* פילטר פתוח - המסנן שדרכו עובר האויר לתוך המנוע , פילטר פתוח ספורטיבי יותר ומאפשר מעבר אויר בקלות רבה יותר ולכן בחלק מהמקרים יביא גם הוא לשיפור בהספק ותגובת מנוע - דורש טיפול שונה לגמריי מפילטר רגיל ודורש שינוי בית הפילטר מן הסתם .

* הגה ספורט - לא ממש יודע סביר להניח שיש כזה שיתאים לאיביזה אבל !! הוא יבטל את כרית האויר , אם זה חוקי או לא ?

אין לי מושג , אם זה בטיחותי בטוח שלא , אם זה שווה את זה ? לדעתי ממש לא , כמו כן זהירות אם תחליט בכל זאת להוריד את ההגה המקורי שלא יקרה חס וחלילה תקלה בכרית והיא תתפוצץ

* ציפוי חלונות בצבע שחור בעיקרון אינו חוקי ( לא חוקי )

מקווה שעזרתי

עפר.

פורסם

ההגה חוקי- אבל חבל לוותר על כרית אוויר.

השחרת החלונות הקדמיים אסורה- את האחוריים ניתן להשחיר עד רמה של 30% אם אני לא טועה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ההגה חוקי- אבל חבל לוותר על כרית אוויר.

השחרת החלונות הקדמיים אסורה- את האחוריים ניתן להשחיר עד רמה של 30% אם אני לא טועה.

עידן

שמעתי שאפשר לעשות חלונות אחוריים עד 50% וקדמיים עד 15%

זה נכון??

חיית הלילה שלי:

BMW 316I '94

פורסם

אגזוז פתוח ופילטר אוויר פתוח כמעט ולא משפרים את הביצועים

והתגובה של המנוע במנועים אטמוספריים,

רק עושים רעש.

• תוכן חדש...