Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעות הצהריים נסעתי בכביש בינ-עירוני, שמשום מה מהירות הנסיעה בו היא 70 קמ"ש, אני לא יודע כמה נסעתי , אבל נראה לי שיותר מכך, לפתע אני רואה יונדאי אקסנט כסופה מהדגם הישן של שנות ה 90, שחונה על אי התנועה באמצע הכביש ולא מצד ימין, מאחורי שלט גדול( נראה כמו שהוא מתחבא).

ביונדאי ישבו ארעה פנסיונרים, והיה אחד מהם עם דלת אחורית פתוחה זאת שליכוון הנסיעה שלי, אבל הוא ישב בתוך הרכב. מעל המספר הקדמי של הרכב היה מין שלט אדום מרובע שכתוב עליו האות P בגדול ובאדום.

עשיתי סיבוב, וחזרתי עוד פעם לראות מה זה הרכב הזה, והוא פשוט עמד שם ולא עשו כלום. מאחור לא היה לו כלום , גם מקדימה לא ראיתי מצלמה, חוץ מהשלט P הכל היה נורמלי. וכשעברתי אותו לא היה פלאש או משהו.

מה זה ???

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

זה היה באיזור הצפון? ראיתי כזאת יונדאי בדיוק במצב שאתה מתאר. לא יכול להגיד ב-100% שזה אותה אחת, אבל התיאור מתאים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן , באיזור צפון , ליד כיכר ריינה, בדרך לחיפה או טבריה , ראית משהו ? עצרו אנשים? צילמו ?

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם
כן , באיזור צפון , ליד כיכר ריינה, בדרך לחיפה או טבריה , ראית משהו ? עצרו אנשים? צילמו ?

במקרה שלי ראיתי אותם ליד מגדל העמק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...