Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

* עריכה: שמע, סימני הפיסוק הם חבריך. השתמש בהם, וההודעות שלך יהיו קריאות בהרבה. בנוסף, אין צורך לציין בכותרת ההודעה שמדובר בשאלה. לשם כך משמש הסימן המיוחד שאות הוספת בסוף המשפט - נכון מאוד, ניחשת - סימן השאלה. הודעות נוספות בסגנון זה ימחקו. תודה על ההקשבה. *

שלום אבא שלי אמר לי שיש לו ביטוח על כול מי שנוהג ברכב והוא אמר לי שאני יכול לנהוג לדעתו אבל חברים שלי אמרו לי אין צעיר וזה אתה לא תוכל אז בדקתי ברישיון רכב כתוב סעיפים 1,3,7 ובדקתי ואף סעיף לא מגביל עליי את הנסיעה אז אם עוצר אותי שוטר הוא לא יכול לעשות לי כלום נכון ?

(אני נהג חדש בן 17) פשוט אני נוסע כבר כמה חודשים על המכונית של אבא שלי עדיין לא עצרו אותי ואם נגיד יעצרו אותי לבדיקת רישיונות מה אני מראה להם רישיון ורישיון רכב ?

תודה.

פורסם

אני מניח שאביך אדם אחראי שאינו רוצה להכנס לצרות(?!)

אם דבריו אינם אמינים עליך, מדוע אינך מתקשר לחברת הביטוח כדי לברר אם יש כיסוי לנהג צעיר?

העובדה שיש לרכב כיסוי לכל נהג אינה מעידה בהכרח שיש כיסוי לנהג צעיר ונהג חדש.

פורסם

לפי מה שידוע לי צריך להיות ביטוח נהג חדש, וכשעוצר אותך שוטר אתה מביא לו רישיון נהיגה ורישיון רכב, אבל לפעמים מבקשים גם לראות ביטוח.

פורסם

אתה יכול ליסוע מבחינה שאם שוטר עוצר אותך לביקורת.. הוא בודק רק אם יש לאוטו חובה, אבל וזה אבל גדול אם תהיה מעורב בתאונה חס וחלילה אתה לא מכוסה וזה יחשב כאילו נהגת ללא ביטוח כלל.

פורסם

תברר עם סוכן הביטוח אם יש ביטוח נהג חדש+נהג צעיר.

בקשר לנהוג ברכב אתה יכול, גם אם עוצר אותך שוטר הוא בודק רק ביטוח חובה.

אבל אם חלילה וחס תהיה מעורב בתאונה אתה לא תהיה מכוסה כלל! קח את זה בחשבון.

פורסם

פשוט מאוד - בביטוח חובה בדרך כלל אין בעיה מבחינת גיל ורוב החברות לא מגבילות ולכן אם לא רשום על התעודה משהו בנושא זה - הביטוח מכסה.

יש טענה שאסור לחברת ביטוח להגביל ביטוח חובה על בסיס גיל אבל יש חברות שחולקות על זה ולכן עדיף לא להסתבך.

בביטוח מקיף או צד ג' יש בדרך כלל הגבלה לגיל מסוים וזה כתוב בפוליסה.

פורסם
אתה יכול ליסוע מבחינה שאם שוטר עוצר אותך לביקורת.. הוא בודק רק אם יש לאוטו חובה, אבל וזה אבל גדול אם תהיה מעורב בתאונה חס וחלילה אתה לא מכוסה וזה יחשב כאילו נהגת ללא ביטוח כלל.

הבחור משכיל מאוד . תקשיב לו .

מבחינת שוטר [שאני רואה שזה מה שמאוד מדאיג אותך אבל זה ברור אתה כמו כולם אכפת להם רק מהרישיון] אין באפשרותו לדעת אם אתה נוסע עם ביטוח נהג צעיר חדש או לא כי אין על כך שום סעיף בפוליסה .

את זה אתה יכול לדעת רק מול הסוכן\חברה ביטוח שלך שאצלם זה רשום (ובגדול מאוד חח)

פורסם

במידה ושוטר מבקש תעודת ביטוח, הוא לא יבקש תעודת ביטוח של נהג צעיר או חדש, הוא רק יירצה לראות שיש לכת ביטוח חובה בתוקף, הוא לא יבדוק לאיזה סעיפים הוא תקף. מבחינת הביטוח, במידה ותהיה תאונה כאשר אין סעיפים המותאמים לנהג חדש ו/או צעיר, הוא יתנער מאחריות מפאת כך שלא התאמת את הביטוח לנוהגים בו, ועל כן התשלום גם יקר יותר, כי הסבירות שתעשה תאונה גבוהה יותר.

Xbox12341

• תוכן חדש...