Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ככל שאני זוכר - הפיאט 1100 עם פנס מרכזי ("ציקלופ") היו אלה שיוצרו ע"י NSU.

השם שהופיע עליהם היה: FIAT / NSU Neckar

גם אני לא זוכר בארץ רכב כזה בתצורת אמבולנס, או מסחרי סגור.

טעות, הדגם הנ"ל הוא תוצרת איטליה ובשנת הדגם 1957 כל דגמי ה 1100 וה-1400 היו עם פנס מרכזי

פיאט 1100

http://rides.webshots.com/photo/1360111217038738368PQvtiq

פיאט 1400B

http://storm.tocmp.com/fiat1400b.htm

פורסם

אחלה תמונות! בדיוק סיטרואן כזו אני רוצה (את הדגם ה-GS הראשון, עם ידיות ניקל קטנות, ולא את ה-GSA היותר חדש, שהיה עם כמה שינויים!)!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלום.

רוצים תמונות של מכוניות מישפחתיות?

אני אתן לכם :lol:.

אני מתחיל אם כמה תמונות של מכוניות שהיו לי בעבר!!!נתחיל אם דופין 59 שהיתה לי בצעירותי אחריה היתה לי דופין גורדיני 1961

משם נמשיך לקורטינה 66 סטיישן ופיאט 124 ספיישל של אחי התאום חיים לאחר מיכן לפורש 914 שהיתה לי הרבה יותר מאוחר

קרייזלר אספן 8 צלינדרים אחלה מכונית הלכה טטול לוס ביגלל מטומטם שעשה פנית פרסה בים המלח וכמובן יבוא המשך

בברכה בני ל.

דופין 1958.jpg

דופין 1961.jpg

דופין 1961 אחרי צבע.jpg

קורטינה.jpg

פורש.jpg

ק5רייזלר.jpg

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שלום.

וכמובן המשך.

מיותר מלציין שהבחור יפה התואר הוא עבדכם הנעמן :shock:.

ותמונה מה עשו לקרייזלר שלי ז"ל

ואטרקציה קטנה ! שימו לב לתאריך המופיע על התמונות של שיפוץ הוויליס שלי! ינואר 1991 [ממש בתוך מלחמת המפרץ] יש לי תמונות שאנחנו עובדים אם מסכות אב"ך וכול זה ביגלל תקנון שניסו להוריד מהכביש את הרכבים שהנירות שלהם היו מופקדים ותוך חודש העלתי את הוויליס לכביש כולל טסט בתמונות ניתן לראות את אחי התותח וחבר מועדון ותיק אילן אוגרודק.

בברכה בני ל.

אב יש לי עוד ים של תמונות וים של מכוניות שהיו לי נחפש בהזדמנות ונעלה.

קרייזלק אחרי תאונה.jpg

וויליס 1.jpg

וויליס 2.jpg

וויליס 3.jpg

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מעלה באוב את השרשור ה"משפחתי" לאחר סריקה של התמונות מאלבום המשפחה...

האלפא GTV 2000, היתה ממוזגת, עם ספוילר אחורי ועברה שיפוץ מנוע, פחחות וצבע.

האלפתא שנת מודל 1979, 1600 סמ"ק, היתה ממוזגת, ספוילר אחורי, ג'נטים מגנזיום של "אברט" עם סמל העקרב המפורסם, הרכבתי לה חלון בגג ופנסי ערפל מיוחדים, שכשאחד נשבר, לא מצאתי תואם ונאלצתי להתקין אחד אחר... סיומת מספר הרישוי 777...

אחחח, היו זמנים...

התמונות צולמו ליד חנות אביזרי הרכב שהייתה לי, בדיוק מול המעבדה של חיים לוי, אחיו התאום של בני לוי...

מעניין מה עלה בגורלן.

GTV מאחור.JPG

אלפא GTV לפני צבע.JPG

דורון והאלפא  GTV.JPG

דורון והאלפתא.JPG

אבישי על האלפתא.JPG

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
ועוד אחת

אגב צולמה במוזאון הרכבת בירושליים

תמונת הקטר צולמה, אכן, במוזיאון הארץ ברמת אביב. אי שם בשנות ה-60.

פורד אנגליה.jpg

• תוכן חדש...