Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ3 ימים החלה תופעה זו. כשאני מכניס להילוך שלישי (ורק שלישי), ועולה מעל נניח 3000 סל"ד הוא פשוט קופץ לניוטראל. זה לא קורה כל הזמן אבל זה מעצבן. השאלה שלי אם זה חמור, מה האבחנה של המומחים?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

עניין פשוט של נעילה.

המתן מעט , דניאל או דני זומרשטיין יגיעו לעזרתך

(לחילופין, שנה כותרת! באמת , אתה לא חדש פה).

ועל הדרך: איזה טנק , בכמה מלחמות הוא כבר עבר, והאם עבר הסבה לשרת בחיילות של הUN ?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• ספונסר פורום
פורסם

הבעיה היא במשלב.

תערוך את הכותרת לכותרת עם פרטי הרכב כך שיהיה יותר קל לכולנו(וגם כדי שדני לא ינעל לך את השרשור)

פורסם

כן אתם צודקים, הייתי נורא לחוץ מזה, חשבתי שאם אני אכחיש את הבעיה, היא תעלם כנראה, עזרה גם העובדה שעד היום זה קרה רק לאמא שלי. גם לא ממש ידעתי איך לתאר את הבעיה אחרת... סוג הרכב נמצא בחתימה :) שנת 2002

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

עם כל הכבוד, יש כללים, הנה כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

תרד' ננעל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...