Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה מצאתי רכב שעל פניו נראה מדהים,הרכב עבר 80K והינו יד 1 (היה של גיסתו של המוכר שנפתרה והוא נאלץ להעביר יד עליו אז כרגע היא 01),מצב פנימי וחצינוי מעולה למעט כמה שריטות חיצוניות,ואני מבקש את המלצותיכם מבחינת המנוע והגיר ששמעתי וגם קראתי ב"חיפוש" שהמנוע שמשודך לתיבה אוטו' הוא לא מציאה גדולה ויש לשים לב לטיפול בתיבה האוטומטית וכו',בעל הרכב טוען כי הרכב מטופל בסוכנות פיגו' מורשה ושאני יבדוק את מס' הרכב ואני מתכוון לעשות זאת אך אודה לחברים שיגיבו לגבי תצרוכת הדלק של הרכב בעירוני/בין-עירוני וכמו כן גם ב"מחלות" ידועות מראש ומחירי חלפים כמו בולמים וטיפולים שוטפים (כמובן לא במוסך מורשה).הערכה די "גסה" גם תספיק מכיוון שאני רוצה לדעת איפה אני עומד כרגע מבחינת הרכב,אודה לחברים שיגיבו על תצרוכת דלק במהרה.

תודה והמשך יום טוב.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

• תוכן חדש...