Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם :)

כפי שחלקכם יודעים (מי שנתקל בשרשור הקודם שלי) עברתי תאונה קלה שכלב היה מעורב בה,

והטמבון הקדמי הלך לגמרי...

היום החליפו לי לטמבון חלופי אבל בצדדים שלו הוא לא בדיוק יושב פיקס על הרכב, יש פה ושם מרווחים כאלה קטנים.

לא משהו שמישהו יראה אבל אני שם לב לזה כי זה הרכב שלי ועם הטמבון הקודם זה לא היה.

המוסכניק אמר שככה זה כיוון שזה טמבון חלופי ולא המקורי, לא נשמע לי הגיוני אבל קיבלתי את זה עקב ההפרשים במחיר.

מה אתם אומרים?

פורסם

מה יש להגיד, שילמת פחות קיבלת פחות או שהפחח לא יודע לעבוד מה שפחות נראה לי,

מכיוון שהתחליפיים בהרבה מקרים לא מתאימים במאה אחוז וזה חבל.

אני מבין שהחלטת לא לתבוע את הביטוח.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
מה יש להגיד, שילמת פחות קיבלת פחות או שהפחח לא יודע לעבוד מה שפחות נראה לי,

מכיוון שהתחליפיים בהרבה מקרים לא מתאימים במאה אחוז וזה חבל.

אני מבין שהחלטת לא לתבוע את הביטוח.

כן זה לא משתלם לי לתבוע את הביטוח כי ההשתתפות העצמית עולה בדיוק כמו התיקון (2000 ש"ח)

כיוון שיש לנו בפוליסה גם נהג חדש, וההבדל היחיד בין השניים הוא שאם אני אתבע את הביטוח אז בשנים הבאות אני אשלם להם יותר, לכן זה לא ישתלם לי בעתיד.

פורסם
ביגלל שהוא חליפי אין התאמה ב100% ככה זה.

.

אלא אם יש לך הוכחות - אני חושב שעדיף שלא תדבר שטויות ותחשוף את עצמך לתביעות דיבה מצד יבואנים של חלקים תחליפיים.

אדוארד אטלר הביא ב"מקור ראשון" של הסופ"ש האחרון טבלה ובה הוא מבאר את רמת החלק התחליפי שמרכיבים על רכבים.

יש סיווגים שונים ועל פיהם תוכל לדעת למה לצפות כשאתה מרכיב חלק תחליפי על האוטו.

לפי מיטב נסיוני - פותח השרשור פשוט נתקל במוסכניק \ פחח חאפר ישראלי ממוצע, שמרכיב את הטמבון, בודק שכל הברגים חזרו [במקרה הטוב, במקרה הפחות טוב בצעו חיפוש על שרשור שפתחתי פעם בנוגע למוסך מורשה רנו-ניסן ברמלה] ושולח את הלקוח הביתה.

אפשר לספור על כף יד אחת את הפחחים הראויים בארץ הזו [לצערי הרב מאוד] אבל הנסיון שלי מראה שעם קצת רצון - אין סיבה לא לבצע תיקון מעולה ברמה שלא ירגישו שהוחלף הטמבון.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אלא אם יש לך הוכחות - אני חושב שעדיף שלא תדבר שטויות ותחשוף את עצמך לתביעות דיבה מצד יבואנים של חלקים תחליפיים.

:lol:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אדוני הנסיך למה אתה חושב שרק לך יש ניסיון

ברכב של המשפחה ניסו להרכיב שלוש מכסי מנוע תחליפיים שלא התאימו לרכב וגרמו לניפוץ השמשה, כמובן שהביטוח לא אישר מקורי אז הודענו להם שבכל פעם שנפתח את מכסה המנוע אנחנו ננפץ את השמשה (לא בכוונה כמובן) ושיהיו מוכנים להחלפה של 2-3 שמשות בחודש, רק אז הם שלחו את השמאי שוב והוא אישר חלק מקורי שהתאים בדיוק.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
אדוני הנסיך למה אתה חושב שרק לך יש ניסיון

.

אדון מיכאל כרמי

אם תעיין היטב במה בכתבתי לא תראה שכתבתי שרק לי יש נסיון

יותר מזה, אם תקרא ותבין - תראה שגם כתבתי שיש רמות שונות של חלקי חילוף

והכי חשוב - ואני עדיין עומד מאחורי המילים שלי - ההבדלים בין רמות בעלי המקצוע בארץ ה-ר-ב-ה יותר גדולות מההבדלים בין החלקים התחליפיים השונים שמסתובבים פה.

לא התיימרתי לייצג אף אדם מלבד עצמי, גם אני מחזיק ברכב נדיר יחסית, וכשנכנסו בי לא מזמן הייתי צריך להמתין כמעט חודש עד שהרכב שלי תוקן כי היה צורך בחלקים מקוריים בלבד וחברת הביטוח סרבה לאשר, ועדיין - לטנגו צריך שניים.

חלק לא מתאים - תמיד יהיה בעל המקצוע המעולה שירכיב כמו שצריך \ יתאים \ ישתמש בידע הרב שלו כדי שיישב בדיוק כמו המקורי,

לעומת זאת פחח חאפר - גם אם יעבוד אך ורק עם חלקים מקוריים יוציא תחת ידיו עבודה ברמה של כיתה ג'.

מקווה שכעת דברי מובנים יותר

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

זה שהרמה בארץ היא לא משהו אנחנו יודעים לצערנו

הבעיה עם התחליפיים (שאני לפחות נתקלתי בהם) שהרמה שלהם ירודה וממש אפשר להבחין בזאת אם זה גימורים לא יפים בפח או עובי שונה ואפילו לא מתאימים בכלל.

ברכב שלנו בכל שלושת הפעמים הביאו חברות שונות ולמרות זאת החלק לא התאים למרות שהפחח מאוד התאמץ, במכה אחרת בטמבון אחורי המליץ לי הפחח ללכת על מקורי משומש למרות שהביטוח אישר לי חדש תחליפי וכל זאת מכיון שהפחח הסביר ל שהוא הרבה יותר איכותי מהחליפיי וגם שנמאס לו לבזבז שעות על התאמת חלק שכל מה שלא תעשה הוא לא יתאים ולא יראה יפה על האוטו.

פורסם

לגבי טמבון, אז רוב הטמבונים החליפיים מגיעים מסין עשויים מאיכות ירודה מהווים סכנה בטיחותית במקום לספוג אנרגיה ראשונית הם פשוט מתנפצים לחלקים קטנים. ורובם לא מתאימים מבחינה פיזית לחלקים המקוריים. בזמנו כשהחליפו לי טמבון ברכב הביטוח אישר כמובן תחליפי. והפחח מראש אמר שאין סיכוי שבעולם שהטמבון ישב כמו המקורי אלה אם הוא יתחיל להרכיב אותו ואז לשייף ולחתוך כל מיני בליטות בפלסטיק שלא שמאימות לצורה המקורית וגם אז הסיכוי שישארו רווחים הוא גבוהה כי אי אפשר לשייף מחדש את כל הטמבון . ואצלי זה היה שחור אם הטמבון צבוע התהליך גם פוגע בגימור.

נכון שיש יצרנים איכותיים אבל הם יקרים בדרך כלל והביטוח לא מאשר אותם בכל מקרה.

• תוכן חדש...