Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 147 2002 או גולף 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה יש פה קריטריון כלשהו? או שמא התכוונת לקטגוריה? פרט מה הדרישות שלך מהרכב קודם כל ורק אח"כ יהיה ניתן לייעץ לך בנדון.

פורסם

לפי קריטאיונים שיוצאים מדיון הזה בו אתה משתתף: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=198850

ממליץ על גולף. בנוסף ממליץ להוסיף לרשימנ מזדה לנטיס F.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצטרף להמלצה על הגולף, ומוציא מיד את הלנטיס מהרשימה (לא קשורה לכלום וגם פשוט מכונית פחות טובה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מסכים לגבי הלנטיס - היתה לי 1.8 F ידנית. רכב לא נוח, לא זריז מי יודע מה (אם כי סביר), וגם לא יותר זול לאחזקה ממקבילותיו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם כבר מדברים על גולף, הייתי ממליץ ללכת על מנוע TDI או 1.8 (20 שסתומים ללא טורבו 125כ"ס).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא כל כך הבנתי את הדרישות שלך , מה שכן אני יודע שהייתי בוחר באלפא 147 בלי לחשוב בכלל.

אני אולי לא הכי אובייקטיבי כי אני פשוט מעריץ ומעריך מאוד את המותג הזה אלפא רומיאו כבר מגיל צעיר.

מלבד זאת האלפות החדשות יותר שונות בהרבה מהישנות , זה כבר לא אותם רכבים בעייתים שמחלידים אחרי החורף הרכבים החדשים של אלפא אמינים בהרבה והאיכות שלהם שופרה בהמון היבטים, כמובן שאף אחד לא אומר שהרכב חף מתקלות אבל לא משהו שאי אפשר לחיות איתו , גם הגולף דרך אגב לא בדיוק סמל לאמינות ואחזקה זולה בסעיף הזה הן דיי שוות.

מלבד זאת האלפא הרבה הרבה יותר יפה (לטעמי לפחות), סולידית והרבה פחות המונית מהגולף .

התנהגות כביש אין מה לדבר האלפא 147 מצטיינת בתחום הזה והיכולת הדינאמית גבוהה ההיגוי מהיר וחד למדי תוסיף לזה את הצליל המדהים שהמנוע הזה מפיק וקיבלת רכב מפנק מצד אחד וספורטיבי למדי מצד שני .

אחרי שנהגתי פעם אחת באלפא GT חדשה פשוט התמכרתי יותר ויותר למותג הזה אלפא רומיאו , היא מאוד אלגנטית ומפנקת מצד אחד והמצד השני היא יכולה להיות ספורטיבית מהנה במיוחד זה שילוב מדהים בערך כמו לעשות כושר בטוקסידו זה משהו שלא נתפס, ככה גם ה-147 , כמו כן אל תתפשר לראות היסטוריית טיפולים , הכי חשוב זה לקנות רכב שמור.

פורסם

מסכים עם פורש-911

האלפא אטקרקטיבית יותר, מושכת יותר ומדליקה את החושים למרות רמת הבטיחות המאוד לא מזהירה שלה.

אלפא באמת קונים מהלב ולא מהראש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אלפא ללא ספק יותר אטקקטיבית בתור אוטו ובתור מותג עם היסטוריה מפוארת. אבל בארץ היא סובלת מסטיגמה.

החל מאלפא 164 הפח מגולוון למשאל.

לפי דעתי אלפות צריך להשאיר למביני עניין שמעריכים את המותג. זאת לא מכונית שקונים עם הראש, אלפא קונים עם הלב.

השיקולים מת'דר קודם שפתח shlomo5001 מאוד היגיונים ונכונים אך אי אפשר להשליך אותם למכונית שלא מיועדת לקנייה בעזרת היגיון.

לכן, לפי דעתי מיצינו את הנושא ושוב מחזק את ההמצלה שלי ושל חברים אחרים שהמליצו עם גולף. על אלפא אני יכול להמליץ ל-shlomo5001 רק אם יש לו אהבה מיוחדת למותג האקסקלוזיבי הזה - אלפא רומיאו.

• תוכן חדש...