Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקסו 01 מנוע 1100 מערכת הזרקה בוש חד נקודתית

אז ככה האוטו נכבה במהלך נסיעה ולאחר מכן מניע לאחר כמה סטרטרים (ניכבה גם בהילוך עם גז)

הכיון שלי הוא מערכת דלק (משאבה ,ממסר של המשאבה,מזרק )למישהו יש כיון אחר או ניתקל בבעיה ??

פורסם

לפני הכל, בדוק מצב נשמי האויר הנמצאים סביב תיבת מסנן אויר, סביב יחידת מצערת, בדוק ששרוול תיבת מסנן אויר יושב בדיוק במקום מול יחידת ההזרקה.

פורסם

אני נתקלתי בבעיה דומה באונו שהאוטו היה מתכבה לי מדי פעם בלחיצה על הגז וכשהייתי עוצר הוא היה מתכבה לגמרי.

אז החלפתי חיישן גלגל תנופה (אני מקווה שאני לא טועה ושקוראים לזה ככה) ומאז (בלי עין רעה) לא נתקלתי בבעיה.

פורסם

האם יש מנוע צעדים (מייצב סיבובי סרק) ברכב שלך?

אם כן אז יש לבדוק משמעות לפרק אותו ולנקות את בית המצערת וגם אותו עם חומר יעודי.

כמובן גם לבדוק דברים אחרים במקביל.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

היום מצאתי עוד חיזוק להשערה שלי לגבי משאבת דלק

נסעתי לירושלים בצהרים ונכבה לי האוטו כמה פעמים

בחזור היה קר בחוץ נכבה לי האוטו פעם אחת אחרי 40

דקות ולכן אני מחר אני בטוח זה מאשאבת דלק וכשהי

מתחממת היא לא מיצרת מספיק לחץ

מחר אני יגש לקנות משאבה וימישיך לעדכן

• תוכן חדש...